christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.653
Μπα ημουν μεγαλος το 1966 50 χρονων
Το 1916 γεννήθηκες;Μπα ημουν μεγαλος το 1966 50 χρονων
Βέβαια,σ' αυτή την ηλικία γίνεσαι το πρώτο και χρειάζεσαι αποκλειστικά το δεύτερο...Μπα ημουν μεγαλος το 1966 50 χρονων
Υποψιαζομαι ότι αυτα τα παίζεις αποκλειστικά στη λίμνη με μόνους ακροατές τις πάπιες και τους γουλιανους,έτσι;
ΝΑΙ κ. ΜαλμπορεΜανέστρο,.τα ΡΑ σου βγάζουν βάθος και.ύψος;
Σ' ευχαρίστησαν επειδή τις ταισες για να μη γίνουν αποδημητικά πουλιά ώστε να γλυτώσουν από το ηχητικό βασανιστήριο!Παλιοπανκιο στης παπιες αρεσει ιδιαιτερα
το μουσικον τεμαχιον το εχω παιξει και με ευχαριστησαν
ΝΑΙ κ. Μαλμπορε
Pele βγάζουν νομίζω αλλά ok,.θα.σε πω όταν έρθω. ΕΓΩ θα πω αν βγάζουν!ΝΑΙ κ. Μαλμπορε
Αν συνεχίσεις να τους παιζεις τα δικά σου θα αποδημησουν...εις Κύριον! Για να το αποφύγεις,άκου τι θα τους παίξεις:Μρε Παλιοπανκιο δεν αποδημουν απ την λιμνη οι πρασινοκεφαλες αποδημουν
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Ηχορύπανση το βιρτουοζικο παίξιμο μου;Που θα ήμουν διάσημος αν δεν με καλούσε η Μητέρα Πατρίδα;ΟΧΙ τι να πεις για ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ;;;
Δεν φαίνεσαι. Είσαι σκυμμένος πίσω απ' τους άλλους και κοιτάς τα καλώδια.αν με αναγνωρίσεις στη φωτογραφία,
Να πεις όμως δεν κερδίζεις τίποτα.Ολα για τα τιμημένα γηρατειά.Να πω εγώ;