christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.652
Μέλλοντα τέως Πρόεδρε,εσύ που ξέρεις,Ουκρανη πρόσφυγας είναι αυτή;Θα ναρθω ρε μου εχει λειψει παρα πολυ η ζωντανη Μουσικη τι να τα κανς τα σεταπια αν δεν ακους ζωντανη Μουσικη υποκαταστατα της κακιας ωρας ειναι τα οποιαδηποτε σεταπια εστω και αν κανουν 742.000 ευρα και 38 λεπτα εξεαιρεση αποτελει ο Κ. των βορειοδυτικων προαστιων
Μελλοντα τεως Προεδρε;;;;; κανεις με τον Μαλμπορο παρεα;;;;Μέλλοντα τέως Πρόεδρε,εσύ που ξέρεις,Ουκρανη πρόσφυγας είναι αυτή;
Τρείς και ο κούκος και όλοι γερόντια. Δεν πας σε κανένα φαγάδικο καλύτερα.
Όχι απλώς κάνω παρέα,συνωμοτούμε κιόλας.Ως καλοί συνωμότες δεν αποκαλύπτουμε ποτέ εναντίον ποιου συνωμοτούμεΜελλοντα τεως Προεδρε;;;;; κανεις με τον Μαλμπορο παρεα;;;;
Δεν ξερω ο Πριγκιπας τα ξερ αυτα!!!!
O Marlboro είναι καλο παιδί και γνώστης.Όχι απλώς κάνω παρέα,συνωμοτούμε κιόλας.Ως καλοί συνωμότες δεν αποκαλύπτουμε ποτέ εναντίον ποιου συνωμοτούμε
Μρε thva o κ. ΠΑΗ ειναι παλιοπανκιο τι ωραια τραγουδια λεςΞαναγράφεις ; Καλώς ήρθες. Κάνε ένα ειδικό νήμα βρε συ να βάζεις τα ωραία τραγούδια που βάζεις.
ΒΡΟΥΤΟΣΈνα κακό έχει που συνωμοτεί εναντίον του Προέδρου.
Μπαααα...Τρείς και ο κούκος και όλοι γερόντια. Δεν πας σε κανένα φαγάδικο καλύτερα.
Όταν έλθεις στην Αθήνα προτίμησε ΑΥΤΟ το αεροπλάνο:Μρε thva o κ. ΠΑΗ ειναι παλιοπανκιο τι ωραια τραγουδια λες
ΒΡΟΥΤΟΣ
Δεν παιδευομαι καθολου.Βγαινουν τα παντα,ευκολα.Βεβαι,ηχορύπανση γίνεται μόνο όταν παίζει σε ηχεία PA.Ως και οι γύφτοι απαξιουν να τα κλέψουν.Μρε παλιοπανκιο με αυτη την ηχορυπανση παιδευεσαι με καλωδια πιο πεζ καλα και πιο οχι
Μπα! Θα έλθει ινκόγκνιτο. Έχω κι εγώ να τον πάω στο An Club όμως στην είσοδο υπάρχει όριο ηλικίας.Όταν έρθει θα τον "περιποιηθούμε".
Τα έχουμε κανονίσει όλα. Θα "περάσει" καλά.Μπα! Θα έλθει ινκόγκνιτο. Έχω κι εγώ να τον πάω στο An Club όμως στην είσοδο υπάρχει όριο ηλικίας.