- Reaction score
- 137.983
Εγώ περιμένω με αγωνία και (γιατί να το κρύψω) με ανυπομονησία να δω εάν θα συμπίπτουν οι απόψεις τους για το καλώδιο ρεύματος.
Παντού μπορεί να υπάρχει hi end πινελιά. Μην ξεχνάς τις χαϊεντικές ασφάλειες που βάζουν πολλοί στον πίνακα.ναι αλλά στον πίνακα δεν θα φαίνεται δίπλα στο στέρεο για να δειχνει χαι εντ ...
Αφου πάρεις πρώτα ένα αντιαγωνιακο-αντιαν υπομονησιακο θα σου αποκαλύψω ότι θα συμπεσουν.Εγώ περιμένω με αγωνία και (γιατί να το κρύψω) με ανυπομονησία να δω εάν θα συμπίπτουν οι απόψεις τους για το καλώδιο ρεύματος.
με τις ίδιες ασφάλειες ....θα μπορούσαμε να μιλάμε και για τον πρώτο κwλο χαι εντ..Παντού μπορεί να υπάρχει hi end πινελιά. Μην ξεχνάς τις χαϊεντικές ασφάλειες που βάζουν πολλοί στον πίνακα.
Τι να κάνεις να κάτσεις να μαλώσεις;με τις ίδιες ασφάλειες ....θα μπορούσαμε να μιλάμε και για τον πρώτο κwλο χαι εντ..
εσύ από την άλλη....θα μπορούσες να το έχεις πάθει στο ίδιο σημείο από τοστιέρα...Τι να κάνεις να κάτσεις να μαλώσεις;
Ό καθένας βγάζει και βάζει ότι θέλει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω διαφορές.Αν για κάποιο λόγο το πάρεις , απλά δώσε κάποιες ώρες λίγο χρόνο , (φυσικά δεν είναι κινητήρας που θέλει στρώσιμο)….ετσι για τα μάτια που λενε και μετά κατέθεσε μας την άποψη σου εδώ , όχι τίποτα άλλο να δω και εγώ αν είμαι καλά ……
μεγαλο χρονικο διαστημα.....και πολυκαναλο να ακουσεις θα σου αρεσει.......
Πέρασα και εγώ από αυτό το στάδιο…Είμαι λάτρης του πολυκάναλου.