- Reaction score
- 140.478
Εγώ περιμένω με αγωνία και (γιατί να το κρύψω) με ανυπομονησία να δω εάν θα συμπίπτουν οι απόψεις τους για το καλώδιο ρεύματος.
Παντού μπορεί να υπάρχει hi end πινελιά. Μην ξεχνάς τις χαϊεντικές ασφάλειες που βάζουν πολλοί στον πίνακα.ναι αλλά στον πίνακα δεν θα φαίνεται δίπλα στο στέρεο για να δειχνει χαι εντ ...![]()
Αφου πάρεις πρώτα ένα αντιαγωνιακο-αντιαν υπομονησιακο θα σου αποκαλύψω ότι θα συμπεσουν.Εγώ περιμένω με αγωνία και (γιατί να το κρύψω) με ανυπομονησία να δω εάν θα συμπίπτουν οι απόψεις τους για το καλώδιο ρεύματος.
με τις ίδιες ασφάλειεςΠαντού μπορεί να υπάρχει hi end πινελιά. Μην ξεχνάς τις χαϊεντικές ασφάλειες που βάζουν πολλοί στον πίνακα.
Τι να κάνεις να κάτσεις να μαλώσεις;με τις ίδιες ασφάλειες....θα μπορούσαμε να μιλάμε και για τον πρώτο κwλο χαι εντ..
![]()
![]()
εσύ από την άλλη....θα μπορούσες να το έχεις πάθει στο ίδιο σημείο από τοστιέρα...Τι να κάνεις να κάτσεις να μαλώσεις;
Ό καθένας βγάζει και βάζει ότι θέλει.![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω διαφορές.Αν για κάποιο λόγο το πάρεις , απλά δώσε κάποιες ώρες λίγο χρόνο , (φυσικά δεν είναι κινητήρας που θέλει στρώσιμο)….ετσι για τα μάτια που λενε και μετά κατέθεσε μας την άποψη σου εδώ , όχι τίποτα άλλο να δω και εγώ αν είμαι καλά ……
μεγαλο χρονικο διαστημα.....και πολυκαναλο να ακουσεις θα σου αρεσει.......
Πέρασα και εγώ από αυτό το στάδιο…Είμαι λάτρης του πολυκάναλου.
Ο κάτοχος αυτός (ρε Αθεόφοβε για κυνήγι πας τέτοια ώρα) πάντα λέει τα πράγματα με το όνομα τους.Έχουμε ανατροπή στην υπόθεση του Ludic Kratos.Κατοχος του που είχε συνδέσει από την αρχή το dac του σε φιλτραρισμένη υποδοχή, το δοκίμασε σε αφιλτραριστη και έμεινε έκπληκτος διοτι παιζει πολύ καλύτερα.
Δεν το ξαναγράφεις αυτό πιο αναλυτικά, με περισσότερες λεπτομέρειες, μπας και το εμπεδώσουμε καλύτερα;Ναι παίζει καλύτερα στη direct θύρα δεν το είχα δοκιμάσει .
Δοκίμασα ομως, μιας και αντιμετωπίζω ένα θέμα με το καινούργιο μου tuner διάφορα , όπως η τοποθέτηση του παλιού μου ταπεινού apc πολυμπριζου και είδα τελικά πως οι διάφορες είναι τόσο μικρες που πραγματικά δεν αξίζει να σπρώχνεις λεφτά σε μαντζούνια τύπου πολυμπριζα , καλωδια , φις, μπανάνες κλπ κλπ…..
Πρωτον,το κυνήγι έχει ήδη τελειώσει γιατί σηκώθηκα 03:45.Ο κάτοχος αυτός (ρε Αθεόφοβε για κυνήγι πας τέτοια ώρα) πάντα λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
Ναι παίζει καλύτερα στη direct θύρα δεν το είχα δοκιμάσει .
Δοκίμασα ομως, μιας και αντιμετωπίζω ένα θέμα με το καινούργιο μου tuner διάφορα , όπως η τοποθέτηση του παλιού μου ταπεινού apc πολυμπριζου και είδα τελικά πως οι διάφορες είναι τόσο μικρες που πραγματικά δεν αξίζει να σπρώχνεις λεφτά σε μαντζούνια τύπου πολυμπριζα , καλωδια , φις, μπανάνες κλπ κλπ…..
Για μένα αλλά και για πολλούς ήχος είναι , ενισχυτης και ηχεια .
Όλα τα αλλά είναι το πολύ το 10% της απόδοσης.
Παραμένει βέβαια στην θέση του το κράτος αφού τουλάχιστον δίνει μια σχετική προστασία συσκευών σε σχετικά καλά χρήματα.
και 2% μη σου πω....Ο κάτοχος αυτός (ρε Αθεόφοβε για κυνήγι πας τέτοια ώρα) πάντα λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
Ναι παίζει καλύτερα στη direct θύρα δεν το είχα δοκιμάσει .
Για μένα αλλά και για πολλούς ήχος είναι , ενισχυτης και ηχεια .
Όλα τα αλλά είναι το πολύ το 10% της απόδοσης.
Παραμένει βέβαια στην θέση του το κράτος αφού τουλάχιστον δίνει μια σχετική προστασία συσκευών σε σχετικά καλά χρήματα.
Ακούστε τώρα μια πολύ πρόσφατη ιστορία.Μελος αγόρασε ένα πολυπριζο-φιλτρο που κοστίζει 5 φορές την τιμή του Ludic συν ένα καλώδιο ρεύματος της ίδιας εταιρίας που κοστίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ.Παρα τα θετικα(σώμα,όγκος)είχε και αρνητικά(ανάλυση,λεπτομέρεια)τα οποία για να επιστρέψουν,απαιτηθηκε περαιτέρω επένδυση σε καλώδια.
Εν αρχή αγοράς του Κράτος , μπήκαν όλες οι μπριζες στις θύρες με φίλτρα.Δεν το ξαναγράφεις αυτό πιο αναλυτικά, με περισσότερες λεπτομέρειες, μπας και το εμπεδώσουμε καλύτερα;