- Reaction score
- 3.959
Ε δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Να αναβαθμιστείς πάραυτα!Μπα, δικάναλος είμαι.
Ε δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Να αναβαθμιστείς πάραυτα!Μπα, δικάναλος είμαι.
Κοίτα ναι όντως μην περιμένεις. Εγώ είμαι τώρα 57 ... δηλαδή 50 χρόνια μακρυά απο το δημοτικό (που μου είπες σε άλλο πόστ). Εσύ είσαι 23 -24 ας πούμε ;.... δηλαδή 16 μόλις χρόνια μακρυά απο το δημοτικό.Χαριτωμένο απλοϊκό τραγουδάκι, σαν τη λογική ορισμένων.
Γενικεύσεις, αοριστίες και ανακρίβειες. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από εσένα.
Είχα μια κρυφή ελπίδα μήπως εξηγούσες ότι δεν θα είχαμε επαρκή αίσθηση ύψους στη σκηνή του live.Υποφέρετε γιατι βλέπετε κι ακούτε τους μουσικούς μπροστά σας.Αν δεν υποφέρετε,είστε λανθάνοντες δικαναλοι.
Έλα από το σπίτι, κερνάω μελομακάρονα. Να δεις και τη συλλογή με τα λαμπάτα.Εσύ είσαι 23 -24 ας πούμε ;
Λες άμα γεράσω να θέλω να γυρίσω στο δικάναλο?Πρέπει να ξέρεις ότι όταν γερνάει ο άνθρωπος του βγαίνει μαι έντονη επιθυμία να γυρίσει στο δημοτικό.
Εγώ τον κερνάω Lebkuchen απ την Νυρεμβέργη και Christstollen απ την Δρέσδη.Έλα από το σπίτι, κερνάω μελομακάρονα. Να δεις και τη συλλογή με τα λαμπάτα.
Αναρωτιέμαι μήπως μια συνάντηση thva και Νταλίπη live θα ήταν η απαρχή μιας άκρως ιδιόρρυθμης αλλά υπέροχης φιλίας.Έλα από το σπίτι, κερνάω μελομακάρονα. Να δεις και τη συλλογή με τα λαμπάτα.
Σίγουρα καλό θα ήταν, αλλά μην το παρατραβάς!Αναρωτιέμαι μήπως μια συνάντηση thva και Νταλίπη live θα ήταν η απαρχή μιας άκρως ιδιόρρυθμης αλλά υπέροχης φιλίας.
Στο δημοτικό είπαμε ... όχι στο δικάναλο. Νυρεμβέργη ... What a shithole. Βεστφαλία βρε καπιτάλα πολυκάναλε.Λες άμα γεράσω να θέλω να γυρίσω στο δικάναλο?
Εγώ τον κερνάω Lebkuchen απ την Νυρεμβέργη και Christstollen απ την Δρέσδη.
Μπύρα δεν πίνει ο περίεργος. Μετά θέλει να κάνουμε και σοβαρή συζήτηση
Άσε που είναι Θεσσαλονίκη και εγώ Αθήνα.έλεος με το πολυκάναλο σε κάθε νήμα!
εμείς θέλουμε δικάναλο.... υπάρχει πρόβλημα?
Βάλε επίσης Μάρκου και ΠΑΗ στο meeting. Νταξ, μέχρι τελικής "πτώσης".Αναρωτιέμαι μήπως μια συνάντηση thva και Νταλίπη live θα ήταν η απαρχή μιας άκρως ιδιόρρυθμης αλλά υπέροχης φιλίας.
Ε, καλά. Προφανώς έχω πάει σε κινηματογράφο και ξέρω πολύ καλά τι χάνω.Αν το κάνεις αυτό, άστο. Μη βλέπεις καθόλου ταινία. Δεν ξέρεις τί χάνεις.
EDIT: Ο Κώστας από πάνω το ανέλυσε απείρως καλύτερα, όπως πάντα. Έτσι είναι.
ΟΚ, δεκτό.Ε, καλά. Προφανώς έχω πάει σε κινηματογράφο και ξέρω πολύ καλά τι χάνω.
Απλά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό.
Ήδη προπονούμαι.Δε θα τον "δείρω" πολύ.Θα τον προσέξω γιατί είναι ο μόνος που απεδέχθη την προ(σ)κληση.Προηγειται όμως ένα άλλο μέλος,μεθαύριο.Βάλε επίσης Μάρκου και ΠΑΗ στο meeting. Νταξ, μέχρι τελικής "πτώσης".
Μην σου πω και Κεφάλα με ΑυτιάΒάλε επίσης Μάρκου και ΠΑΗ στο meeting. Νταξ, μέχρι τελικής "πτώσης".
Το Μάρκου; Τον έχεις δει το Μάρκου; Μια φωνή να βάλει, θα κατουρηθείς.Δε θα τον "δείρω" πολύ.
Θα τον δείρω,ηχητικά.Υστερα ας βγάλει όσες φωνές απελπισίας θέλει.Το Μάρκου; Τον έχεις δει το Μάρκου; Μια φωνή να βάλει, θα κατουρηθείς.