Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
18.174
Ούτε ο EAR ισχυρίστηκε πως πήρε ηχομπάρα για ν'αντικαθιστούσε το δικό του immersive
Ε, πως δεν είπε ; Είπε. Όχι φυσικά για το ιμμέρσιβ του αλλά για όλα τα δικαναλικά. Εσύ απλώς συμπλήρωσες, με τον "όρο της χωροταξικής διευθέτησης με θεμελιωδεις κανόνες". Ε, αυτό εννοείται ότι το θεωρεί και ο Κώστας. Δεν μας είπες και κάτι τόσο διαφορετικό. :D
Επειδή όπως σημείωσες κι εσύ δεν κάνει να ξεχνάμε πώς είναι οι άνθρωποι ας αναλογιστούμε ότι άμα περάσουν τα χρόνια και βρεθούμε τρόφιμοι σε κάποιον οίκο ευγηρίας ή εξυπηρετούμενοι σε δική μας οικία το χρηστικότερο στο οποίο θα προσβλέπαμε για τακτικές οπτικοακουστικές απολαύσεις χωρίς πολλές διατυπώσεις θα ήταν μια καλά στημένη και σύγχρονη με όλα τα τότε καλούδια... ηχομπάρα.
Σε τέτοια περίπτωση σε διαβεβεβαιώ ότι το τελευταίο που θα έχεις στο μυαλό σου είναι η ευχαρίστηση που θα σου προσφέρει η ακρόαση μουσικής ή το audio είτε είναι απο το καλύτερο σύστημα στον κόσμο είτε απο ηχομπάρα είτε απο οτιδήποτε. Πολλά έργα βλέπεις και εσύ χα χα. Παράλληλα η έλλειψη της απόλαυσης αυτής που είχες συνηθίσει όλα τα προηγούμενά σου χρόνια όπως και πολλές άλλες ανάλογες απολαύσεις θα αποτελέσουν λόγο μεγαλύτερου βασανισμού σου καθώς η ζωή στις Δυτικές κοινωνίες είναι δομημένη έτσι ώστε να γυρίζει γύρω μόνο απο τα να βρίσκει νόημα στην ανθρώπινη ζωή και την ευχαρίστηση και τα καλά που αυτή προσφέρει και καθόλου νόημα στο suffering. :D

Reaction score
8.590
Έχω πάθει στέρηση. Θέλω να εξελιχθώ και δεν με βοηθάς. Απο εσένα περιμένω για να μάθω απο αυτά τα πράγματα μόνο, να ξερεις. :D
Compact with incredible sound: Sennheiser AMBEO Soundbar

In addition to the Neumann studio monitors, the 3D control room also has a high-quality Sennheiser AMBEO Soundbar, which, in spite of its compact dimensions, offers surprisingly powerful 3D reproduction and is an excellent option for reproducing 3D audio content especially in the home entertainment sector. Its automatic room calibration system adjusts the sound reproduction perfectly to the respective listening environment.

The revolutionary technology of the Sennheiser AMBEO Soundbar, which makes it possible to position virtual loudspeakers in the room by skilfully using reflections and in this way creating fully enveloping listening experiences, was developed in cooperation with the Fraunhofer Institute. In addition to compatibility with Dolby Atmos, DTS:X and MPEG-H, the integrated Upmix Technology transforms stereo content and 5.1 audio into emotional sound that is guaranteed to give any listener goosebumps. The Smart Control App makes operating the system child's play.

"I personally feel that the Sennheiser AMBEO Soundbar reproduces 80 percent of the experience that you can achieve with separately arranged loudspeakers," said Karl Tessmar. "However, you shouldn't ignore the fact that the achievable sound quality depends to a large extent on the nature of the room in which the sound is being reproduced. Of course, you also have to remember that the alternative would be to set up numerous loudspeakers throughout the room, which, in the case of Dolby Atmos, would be at twelve different positions – something that is simply not possible in all cases or not desirable . If you then also consider the compact design and the lower price compared to a solution with twelve single loudspeakers, the Sennheiser AMBEO Soundbar is really an outstanding product!”
:punish:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.757
Η αληθινη χρησιμοτητα της ηχομπαρας...
Εκτιμώ ότι η σάτιρα ψυχαγωγεί ακόμα περισσότερο όταν ο ποιητής της δεν λέει ξεκάθαρα ποιον θα εννοούσε, σα ν'αφορούσε όλους και...κανέναν
Κάθομαι και σκέφτομαι το παλιό μου δικάναλο
που το είχα ξεχάσει στο πατάρι κλειστό
στις μπορνες του είχε ψιχουλάκια από γρεζι
και στην βάση του είχε μπιλακια του ΠΑΗ

Τόσες λάμπες ζεστές στην καρδιά μου ψυχρές
Η βελόνα να οργωνει τα αυλάκια μετά
μου 'μαθε να εκτελώ τα κομμάτια εν ψυχρώ
να περνάω καλά και με χάλια καιρό
το παλιό μου δικάναλο

Κι έσβηνε το πάθος μου στις υγρές μεσαίες που ταν χώμα
το αναβάθμισα με καλώδια και ο ήχος έγινε χώμα
και μια νύχτα τρελή σ' ένα άδειο βαγόνι
άκουσα πολυκαναλο ως το πρωί και έξω έριχνε χιόνι
Πώς περάσαν τα χρόνια και νέα ρούχα φορώ
με ακούνε οι χρυσαυτιαδες και με βγάζουν τρελό
το παλιό μου δικάναλο το χαρίζω σε 'σένα
να προσέχεις μικρέ μου thva γιατί μοιάζει σ' εσενα
γιατί μοιάζει σε 'σενα

Κι έσβηνε το πάθος μου στις υγρές μεσαίες που ήταν χωμα
Ηχομπαρες ακούσαμε και γίναμε λιώμα
το παλιό μου δικάναλο το χαρίζω σε 'σένα
να προσέχεις μικρέ μου thva γιατί μοιάζει σ' σένα :biggrin:
Ε, πως δεν είπε ; Είπε. Όχι φυσικά για το ιμμέρσιβ του αλλά για όλα τα δικαναλικά. Εσύ απλώς συμπλήρωσες, με τον "όρο της χωροταξικής διευθέτησης με θεμελιωδεις κανόνες". Ε, αυτό εννοείται ότι το θεωρεί και ο Κώστας. Δεν μας είπες και κάτι τόσο διαφορετικό. :D

Σε τέτοια περίπτωση σε διαβεβεβαιώ ότι το τελευταίο που θα έχεις στο μυαλό σου είναι η ευχαρίστηση που θα σου προσφέρει η ακρόαση μουσικής ή το audio είτε είναι απο το καλύτερο σύστημα στον κόσμο είτε απο ηχομπάρα είτε απο οτιδήποτε. Πολλά έργα βλέπεις και εσύ χα χα. Παράλληλα η έλλειψη της απόλαυσης αυτής που είχες συνηθίσει όλα τα προηγούμενά σου χρόνια όπως και πολλές ανάλογες απολαύσεις θα αποτελέσουν λόγο μεγαλύτερου βασανισμού σου καθώς η ζωή στις Δυτικές κοινωνίες είναι δομημένη έτσι ώστε να γυρίζει γύρω μόνο απο τα να βρίσκει νόημα στην ανθρώπινη ζωή και την ευχαρίστηση και τα καλά που αυτή προσφέρει και καθόλου νόημα στο suffering. :D
Εκτιμώ ότι η σάτιρα ψυχαγωγεί ακόμα περισσότερο όταν ο ποιητής της δεν λέει ξεκάθαρα ποιον θα εννοούσε, σα ν'αφορούσε όλους και...κανέναν ειδικά.

Νοσταλγώ έναν Trinnov στο παλιό μου Atmos
που το είχα συνθέσει σε μπουντρούμι σφαλιστό
στις εξόδους του είχε waveforming με sub
και σε ράφια το single το ουίσκι το malt

Μες το σκότος να φέγγει προβολέα το φως
το στομάχι να σφίγγει του T.Rex βρυχηθμός
μου 'μαθε το immersive και του ύψους διαφορά
ν'ατενίζω αλάργα κάθε νότας την ουρά
το παλιό μου Atmos!

Και να σφίγγει το PRaT των υγρών μεσαίων σώμα
στο υπόγειο τρώγαμε βραδινό μα και γιόμα
μα η τρέλα εκεί του προβάρω SET λάμπα
και με μπίλιες σε χαλί μη μου έκαιγε τζάμπα

Πώς ηχούν οι φλογέρες τα βιολιά εν χορώ
μεταξένια πιατίνια καμπανάκια τηρώ
με τα Neumann εκεί λεμονόκουπα στυμμένη
ηχομπάρα θα πάρω η ζωή μου στριμμένη
και ο κόμπος στο χτένι

Αρμονικές κορεσμένες και σκηνή όλο στρώμα
στο υπόγειο γίναμε με πολύπριζα λιώμα
το παλιό μου Atmos δεν αφήνω κανένα
να μιλάει για Βίβλους όλα τα χω γραμμένα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.651
Ειναι της στρατευμενης τεχνης ο ΝΚ συναμα με την ευθυτητα(και θρασυτητα) που προσταζει η σημερινη (hiψter) μορφη της - δια να συμβαδιζει με την εποχη. 8-)
~θα πεθανω ενα πενθιμοοοοοοο
του δικαναλου δειλι.... ~

Last edited:

Reaction score
251

In addition to the Neumann studio monitors, the 3D control room also has a high-quality Sennheiser AMBEO Soundbar, which, in spite of its compact dimensions, offers surprisingly powerful 3D reproduction and is an excellent option for reproducing 3D audio content especially in the home entertainment sector. Its automatic room calibration system adjusts the sound reproduction perfectly to the respective listening environment.

The revolutionary technology of the Sennheiser AMBEO Soundbar, which makes it possible to position virtual loudspeakers in the room by skilfully using reflections and in this way creating fully enveloping listening experiences, was developed in cooperation with the Fraunhofer Institute. In addition to compatibility with Dolby Atmos, DTS:X and MPEG-H, the integrated Upmix Technology transforms stereo content and 5.1 audio into emotional sound that is guaranteed to give any listener goosebumps. The Smart Control App makes operating the system child's play.

"I personally feel that the Sennheiser AMBEO Soundbar reproduces 80 percent of the experience that you can achieve with separately arranged loudspeakers," said Karl Tessmar. "However, you shouldn't ignore the fact that the achievable sound quality depends to a large extent on the nature of the room in which the sound is being reproduced. Of course, you also have to remember that the alternative would be to set up numerous loudspeakers throughout the room, which, in the case of Dolby Atmos, would be at twelve different positions – something that is simply not possible in all cases or not desirable . If you then also consider the compact design and the lower price compared to a solution with twelve single loudspeakers, the Sennheiser AMBEO Soundbar is really an outstanding product!”
Για αυτο και τα μαστερινγκ του dolby atmos ΑΝ προχωρησουν εμπορικα σε λιγο καιρο θα ειναι του λοκου, φταγμενα για ηχομπαρες οχι immersive συστηματα, οτι εγινε και στο stereo και ψαχναμε καλες ηχογραφησεις στην μουσικη που θελαμε μετο κυαλι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.364
was developed in cooperation with the Fraunhofer Institute
Σωστά. Η Neumann ξέρει. 😎

1730371697796.jpeg

Συνεχίζεται η έρευνα στον τομέα, με συνεχείς παρουσίες, όπως και στην IFA

Χαριτωμένο βίντεο από τον ιδρυτή:

Βέβαια κι αυτοί με τζενελεκ σε τρίποδες δουλεύουν, τι α κάεις..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.757
Για αυτο και τα μαστερινγκ του dolby atmos ΑΝ προχωρησουν εμπορικα σε λιγο καιρο θα ειναι του λοκου, φταγμενα για ηχομπαρες οχι immersive συστηματα, οτι εγινε και στο stereo και ψαχναμε καλες ηχογραφησεις στην μουσικη που θελαμε μετο κυαλι.
Η πραγματική ανατροπή των immersive format δεν είναι τόσο η εμπλοκή πολλαπλών ηχειακών καναλιών όσο η μετάβαση της ηχητικής παραγωγής από βασισμένη σε διακριτά κανάλια σε βασισμένη στα objects και την παρεχόμενη εξ αυτών ευελιξία... Επομένως ανάλογα με το format αναπαραγωγής θα ισχύει και κατάλληλη προσαρμογή.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.326
Μια χαρά εξαιρετικά ''έξυπνα'' και πολύ χρήσιμα προιόντα είναι οι μπαρίτσες, οι sonos style εγκαταστάσεις, ακόμα (και ίσως περισσότερο) τα αυτόνομα μπλουτούθ ηχεία που παίρνει κάποιος εύκολα μαζί του ή κοσμούν ένα κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα..
Το by the book καλύτερο σε επίπεδο F1 όπως όμορφα έγραψε ο wnet απασχολεί μόνο τους πιουρίστες και κυρίως αυτούς που έχουν δυνατότητα ή διάθεση τέτοιας υλοποίησης.
Υπάρχουν και αυτοί που ασχολούνται θεωρητικά γιατί τους αρέσει χωρίς να υπάρχει όμως ρεαλιστική δυνατότητα για περισσότερα (χώρος, χρήμα, χρόνος, ελευθερία από άλλους παράγοντες αισθητικούς ή παντόφλας :whistling: ).
Για εμένα όλα είναι καλά φτάνει να ταιριάζουν στο lifestyle κα τις απαιτήσεις του αγοραστή..
Το καλύτερο είναι αυτό που καλύπτει κάποιον υπό τις συνθήκες που αυτός ορίζει..
Ούτε θανατικά παίζουν, ούτε τίποτα..
Εδώ μεγάλο μέρος της νεολαίας για διάφορους λόγους αγοράζει πικάπ και δίσκους που πως να το κάνουμε είναι πραγματικά μέσο μιας άλλης εποχής..
Εμείς που μεγαλώσαμε μ' αυτά (οι περισσότεροι) τα ξεπεράσαμε.. :idk:

Reaction score
986
Μια χαρά εξαιρετικά ''έξυπνα'' και πολύ χρήσιμα προιόντα είναι οι μπαρίτσες, οι sonos style εγκαταστάσεις, ακόμα (και ίσως περισσότερο) τα αυτόνομα μπλουτούθ ηχεία που παίρνει κάποιος εύκολα μαζί του ή κοσμούν ένα κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα..
Το by the book καλύτερο σε επίπεδο F1 όπως όμορφα έγραψε ο wnet απασχολεί μόνο τους πιουρίστες και κυρίως αυτούς που έχουν δυνατότητα ή διάθεση τέτοιας υλοποίησης.
Υπάρχουν και αυτοί που ασχολούνται θεωρητικά γιατί τους αρέσει χωρίς να υπάρχει όμως ρεαλιστική δυνατότητα για περισσότερα (χώρος, χρήμα, χρόνος, ελευθερία από άλλους παράγοντες αισθητικούς ή παντόφλας :whistling: ).
Για εμένα όλα είναι καλά φτάνει να ταιριάζουν στο lifestyle κα τις απαιτήσεις του αγοραστή..
Το καλύτερο είναι αυτό που καλύπτει κάποιον υπό τις συνθήκες που αυτός ορίζει..
Ούτε θανατικά παίζουν, ούτε τίποτα..
Εδώ μεγάλο μέρος της νεολαίας για διάφορους λόγους αγοράζει πικάπ και δίσκους που πως να το κάνουμε είναι πραγματικά μέσο μιας άλλης εποχής..
Εμείς που μεγαλώσαμε μ' αυτά (οι περισσότεροι) τα ξεπεράσαμε.. :idk:
Ολα αυτα ειναι εντελως τετριμμενα που λες .Δε συνεισφερουν σε κατι. Το θεμα ειναι η ηχομπαρα του @thva

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.326
Ολα αυτα ειναι εντελως τετριμμενα που λες .Δεν συνεισφερουν σε κατι.
Τετριμμένα ναι αλλά όταν προκύπτει συχνά εκατέρωθεν θάψιμο της ηχομπάρας, θάψιμο του δικάναλου, υποτίμηση των δυνατοτήτων ή της χρησιμότητας του πολυκάναλου ή δεν ξέρω τι άλλο δεν είναι κακό να τα θυμόμαστε.. ;)
Άλλωστε και τα επιχειρήματα κατά του δικάναλου, πολυκάναλου, μοντέρνων ή απαρχαιωμένων μέσων τετριμμένα είναι με τόση επανάληψη..
Όχι..? :whistling:

Last edited:

Reaction score
18.174

Έχεις καταλάβει (έχετε καταλαβει) ότι δεν διαβάζω τίποτε απο αυτά που ποστάρετε τα αλαμπουρνέζικα ε ; :D

Πολύ την λέξη expirience (ήταν - είναι πάντα bold και το είδα άθελα μου) βλέπω όμως - πάντως να χρησιμοποιούν οι πολουκάναλοι audio people, όπως παλιά οι δικάναλοι audio people. 80 % λέει του experience (εμπειρίας) , όχι εμείς έχουμε λένε οι άλλοι 85 % του experience, εμείς 91 % κ.ο.κ πολλές experiences, έχουμε γia εσάς, την γυναίκα σας , το παιδί σας , τον σκύλο σας κλπ Μα δεν θέλετε το καλύτερο για τον εαυτό σας και για τους οικείους σας ; Δεν το δικαιούστε με τα τόσα που τραβάτε ; Ποιός άλλος θα σας τις δώσει ; :D:D

Λίγο ετυμολογία για δύο όρους αγαπημένους στο κοινό (ιδίως των "αντικειμενικών") και τους οποίους κυνηγάνε μετά μανίας , το δεύτερο δε, είναι το αγαπημένο μου :

Experience : Εμπειρία (στην προκειμένη).

Neutral : having no strongly marked or positive characteristics or features.
"her tone was neutral, devoid of sentiment"
pale grey, cream, or beige (no colour).

Η μουσική εν τω μεταξύ ... εάν κάτι είναι .... είναι colours. :D

:D:D

Reaction score
986
Τετριμμένα ναι αλλά όταν προκύπτει συχνά εκατέρωθεν θάψιμο της ηχομπάρας, θάψιμο του δικάναλου, υποτίμηση των δυνατοτήτων ή της χρησιμότητας του πολυκάναλου ή δεν ξέρω τι άλλο δεν είναι κακό να τα θυμόμαστε.. ;)
Δεν ειναι θαψιμο, απλως εντονες αποψεις και επιχειρηματα που τεσταρουν την ισχυ τους και τα ορια τους. Γινεται διευρευνηση του αντιλογου ο οποιος για να προκυψει απο τον αλλο απαιτειται μια καποια ενταση ή ενα τσιγκλισμα, διαφορετικα ο διαλογος θα διολυσθησει σε ευχολογια και επιφανειακες παραθεσεις και αρα χασει σε ενδιαφερον και συνεισφορα. Ολοι τα γνωριζουν, κανενας δε τα ξεχναει αυτα που εγραψες απλως επιλεγουν να ταραξουν τα νερα.

Reaction score
18.174
Ολα αυτα ειναι εντελως τετριμμενα που λες .Δε συνεισφερουν σε κατι. Το θεμα ειναι η ηχομπαρα του @thva
Μια φορά είπα να πω για το πολυπριζό μου, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να βοηθήσω λίγο τον Π.Α.Η και να κάνω deflect απο το φλάκ που του ρίχνατε του ανθρώπου για το πολυπριζό του ... και έγινε χαμός. Ξανακάνω εγώ τέτοιο λάθος ; :D :D

Για μεγάλο τζερτζελέ όμως θα πω ένα τουίκ που έχω αγοράσει (το μόνο τουικ μου) , αργότερα όμως, τώρα πρέπει να φύγω. :D Χαμός θα γίνει. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.757
Έχεις καταλάβει (έχετε καταλαβει) ότι δεν διαβάζω τίποτε απο αυτά που ποστάρετε τα αλαμπουρνέζικα ε ; :D

Πολύ την λέξη expirience (ήταν - είναι πάντα bold και το είδα άθελα μου) βλέπω όμως - πάντως να χρησιμοποιούν οι πολουκάναλοι audio people, όπως παλιά οι δικάναλοι audio people. 80 % λέει του experience (εμπειρίας) , όχι εμείς έχουμε λένε οι άλλοι 85 % του experience, εμείς 91 % κ.ο.κ πολλές experiences, έχουμε γia εσάς, την γυναίκα σας , το παιδί σας , τον σκύλο σας κλπ Μα δεν θέλετε το καλύτερο για τον εαυτό σας και για τους οικείους σας ; Δεν το δικαιούστε με τα τόσα που τραβάτε ; Ποιός άλλος θα σας τις δώσει ; :D:D

Λίγο ετυμολογία για δύο όρους αγαπημένους στο κοινό (ιδίως των "αντικειμενικών") και τους οποίους κυνηγάνε μετά μανίας , το δεύτερο δε, είναι το αγαπημένο μου :

Experience : Εμπειρία (στην προκειμένη).

Neutral : having no strongly marked or positive characteristics or features.
"her tone was neutral, devoid of sentiment"
pale grey, cream, or beige (no colour).

Η μουσική εν τω μεταξύ ... εάν κάτι είναι .... είναι colours. :D

:D:D
Γι αυτό και για την αναπαραγωγή της θα χρειαζόταν setup που να μην πρόσθετε... δικά του χρώματα, αλλιώτικα τα setup θα ήταν του... colors. :roflmao:

Reaction score
986
Μια φορά είπα να πω για το πολυπριζό μου, όχι για τίποτε άλλο λόγο αλλά για να βοηθήσω λίγο τον Π.Α.Η και να κάνω deflect απο το φλάκ που του ρίχνατε του ανθρώπου για το πολυπριζό του ... και έγινε χαμός. Ξανακάνω εγώ τέτοιο λάθος ; :D :D

Για μεγάλο τζερτζελέ όμως θα πω ένα τουίκ που έχω αγοράσει (το μόνο τουικ μου) , αργότερα όμως, τώρα πρέπει να φύγω. :D Χαμός θα γίνει. :D
Οχι να μην πεις τιποτα. Ουτε τουικ ουτε μουικ. Αυτη τη δουλεια θα κανουμε...
Γι αυτό και για την αναπαραγωγή της θα χρειαζόταν setup που να μην πρόσθετε... δικά του χρώματα, αλλιώτικα τα setup θα ήταν του... colors. :roflmao:
Θεωρητικα ναι... Στην πραξη υπαρχουν προτιμησεις που δεν ταυτιζονται... (βλέπε upmixing, eq κλπ …)

Last edited:

Reaction score
18.174
Και ποιός δηλαδή τότε θα τα προσέθετε τα χρώματα ;

Βρε σου λέω δεν πάτε καλά οι audio people, ούτε καν σαν ορολογία δεν μπορείτε να ορίσετε τι θέλετε και απο που προκύπτει αυτό. Σας έχουν κάνει το μυαλό πουρέ τόσα χρόνια απο το conditioning. :D

Reaction score
986
Και ποιός δηλαδή τότε θα τα προσέθετε τα χρώματα ;

Βρε σου λέω δεν πάτε καλά οι audio people, ούτε καν σαν ορολογία δεν μπορείτε να ορίσετε τι θέλετε και απο που προκύπτει αυτό. Σας έχουν κάνει το μυαλό πουρέ τόσα χρόνια απο το conditioning. :D
creator’s intent …

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012