Απαράδεκτη συμπεριφορά μέλους.

Status
Not open for further replies.

gonis

Luger
Reaction score
12.531
Εγώ δυστυχώς εκτός, νομίζω αρκετά έχω στηρίξει την τοπική οικονομία για 9 μήνες και σε εποχές που δεν υπήρχε η νέα ΕΟ.
:drinks:
874 ΑΚ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.711
Εγώ δυστυχώς εκτός, νομίζω αρκετά έχω στηρίξει την τοπική οικονομία για 9 μήνες και σε εποχές που δεν υπήρχε η νέα ΕΟ.
:drinks:
Τίνος είσαι συ βρέ? :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.711
ΣΕΜιτζής που υπηρέτησα Καραβόμυλο, δεν είμαι από κει.
Ούτε γώ, είναι η κυράμ από κεί όμως και ξέρω αρκετό κόζμο.
Είναι η ανιψιά του Γλατζούνη, ένα φεγγάρι δούλευε και στο εστιατόριο και έσιαχνε τα μπιφτέκια που έτρωγες.
Δεν φαντάζομαι να τη μαρκάλεψες όσο ήσαν ΣΕΜιτζής? :biggrin:

ika

News
Reaction score
17.021
Ούτε γώ, είναι η κυράμ από κεί όμως και ξέρω αρκετό κόζμο.
Είναι η ανιψιά του Γλατζούνη, ένα φεγγάρι δούλευε και στο εστιατόριο και έσιαχνε τα μπιφτέκια που έτρωγες.
Δεν φαντάζομαι να τη μαρκάλεψες όσο ήσαν ΣΕΜιτζής? :biggrin:
1000% όχι.
Σεπ 90 πήγα στην μονάδα.

Τελευταία φορά έφαγα στις 31 Μαρτίου του 23, γυρνώντας από Λιτόχωρο με τον γιό. Και τότε είδα πως έχει ανοίξει και 2ο εστιατόριο.

Last edited:

Reaction score
3.606
Ή μπιφτέκι στον Γλατζούνη. Τον παλιό.
Και ποιος σου είπε εσένα ότι ο Γλατζούνης θα είχε έτοιμο ένα τελικό με ηχεία αναφοράς και τα κατάλληλα καλώδια που θα έπρεπε βεβαίως να ματσάρουν με τον προενισχυτή του άτυχου θύματος;

Φαντάσου ο υποψήφιος αγοραστής να μην απαντούσε και στα SMS της τράπεζας ώστε να προχωρήσει η διαδικασία επιβεβαίωσης της μεταφοράς χρημάτων.
Τρώω μπιφτέκια τώρα ,αγαπητή μου Τραπεζα στείλε μου κάποια στιγμη αύριο τον κωδικό επιβεβαίωσης της μεταφοράς κι αν δεν είμαι στη δουλειά θα απαντήσω.

ika

News
Reaction score
17.021
Και ποιος σου είπε εσένα ότι ο Γλατζούνης θα είχε έτοιμο ένα τελικό με ηχεία αναφοράς και τα κατάλληλα καλώδια που θα έπρεπε βεβαίως να ματσάρουν με τον προενισχυτή του άτυχου θύματος;
...
Κανείς, αλλά εγώ να φάω πήγα, όχι ν' ακούσω.
Οπότε μόνο αν είχε μπιφτέκια και κάρβουνα με ένοιαζε.

Reaction score
1.634
Ρε παιδιά τι μηχανηματάρα δείχνει εξωτερικά ο προενισχυτής.😍 Μοιάζει με Accuphase και είναι balanced. Τι περιμένε ο αγοραστής να ακούσει με 580 ευρώ; Χροιές Audio Research reference;;;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.711
...μα δε πουλαω ενισχυτή... Γιατι να μπω σε Κτελ? :angel:
Στα ΚΤΕΛ βρε χαζούλη γνωρίζεις κόζμο, ξέρεις πόσος κόζμος έχει ζευγαρώσει μέσα σε Κτελ. :biggrin:
Αμα είσαι τόσο τυχερός μπορεί να φύγεις και με προίκα κάναν τελικό ενισχυτή :lolsign:

• Like
Reactions: ika

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538