gonis
Luger
- Reaction score
- 12.530
874 ΑΚ;Εγώ δυστυχώς εκτός, νομίζω αρκετά έχω στηρίξει την τοπική οικονομία για 9 μήνες και σε εποχές που δεν υπήρχε η νέα ΕΟ.
![]()
874 ΑΚ;Εγώ δυστυχώς εκτός, νομίζω αρκετά έχω στηρίξει την τοπική οικονομία για 9 μήνες και σε εποχές που δεν υπήρχε η νέα ΕΟ.
![]()
ΑΚ σίγουρα, Παπαποστόλου λεγόταν το στρατόπεδο.874 ΑΚ;
Τίνος είσαι συ βρέ?Εγώ δυστυχώς εκτός, νομίζω αρκετά έχω στηρίξει την τοπική οικονομία για 9 μήνες και σε εποχές που δεν υπήρχε η νέα ΕΟ.
![]()
ΣΕΜιτζής που υπηρέτησα Καραβόμυλο, δεν είμαι από κει.Τίνος είσαι συ βρέ?![]()
Ούτε γώ, είναι η κυράμ από κεί όμως και ξέρω αρκετό κόζμο.ΣΕΜιτζής που υπηρέτησα Καραβόμυλο, δεν είμαι από κει.
1000% όχι.Ούτε γώ, είναι η κυράμ από κεί όμως και ξέρω αρκετό κόζμο.
Είναι η ανιψιά του Γλατζούνη, ένα φεγγάρι δούλευε και στο εστιατόριο και έσιαχνε τα μπιφτέκια που έτρωγες.
Δεν φαντάζομαι να τη μαρκάλεψες όσο ήσαν ΣΕΜιτζής?![]()
Για τι προενισχυτη μιλαμε;
είσαι Αθήνα?Για τι προενισχυτη μιλαμε;
Και ποιος σου είπε εσένα ότι ο Γλατζούνης θα είχε έτοιμο ένα τελικό με ηχεία αναφοράς και τα κατάλληλα καλώδια που θα έπρεπε βεβαίως να ματσάρουν με τον προενισχυτή του άτυχου θύματος;Ή μπιφτέκι στον Γλατζούνη. Τον παλιό.
Κανείς, αλλά εγώ να φάω πήγα, όχι ν' ακούσω.Και ποιος σου είπε εσένα ότι ο Γλατζούνης θα είχε έτοιμο ένα τελικό με ηχεία αναφοράς και τα κατάλληλα καλώδια που θα έπρεπε βεβαίως να ματσάρουν με τον προενισχυτή του άτυχου θύματος;
...
Αθηνα είμαι. Ο προενισχυτής όμως αυτός δε με ενδιαφέρει...είσαι Αθήνα?![]()
Εκείνο το πουλί το έχει στη μέση ο νταχάρ ;κρίμα γιατί ο νταχαρ είναι αλεξανδρούπολη, θα τα βρίσκατε στη μέση
...μα δε πουλαω ενισχυτή... Γιατι να μπω σε Κτελ?Μαϊμού (θα έρθει με το ΚΤΕΛ)
Για να καταλάβεις πόσο δύσκολα βγαίνει το μεροκάματο...μα δε πουλαω ενισχυτή... Γιατι να μπω σε Κτελ?![]()
ανάλογα την απάντηση του @stavrosz θα μετρήσουμε και πόντους....γιατί σαν πολλά να μας τα κανεΕκείνο το πουλί το έχει στη μέση ο νταχάρ ;
Στα ΚΤΕΛ βρε χαζούλη γνωρίζεις κόζμο, ξέρεις πόσος κόζμος έχει ζευγαρώσει μέσα σε Κτελ....μα δε πουλαω ενισχυτή... Γιατι να μπω σε Κτελ?![]()
'Αδικα φημίζεται το ΚΤΕΛ Αθηνών-Θεσσαλονίκης για το ζευγάρωμα?Στα ΚΤΕΛ βρε χαζούλη γνωρίζεις κόζμο, ξέρεις πόσος κόζμος έχει ζευγαρώσει μέσα σε Κτελ.
..