ουτε εγώ εχω ντάκ.και εγω δεν εχω dac
slap-back (σε delay και οχι slapbass, ποτε δε μου αρεσε αυτη η τεχνικη)
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
ουτε εγώ εχω ντάκ.και εγω δεν εχω dac
slap-back (σε delay και οχι slapbass, ποτε δε μου αρεσε αυτη η τεχνικη)
Τα τέσσερα συστήματα αυτά, ως επί μιας ακόμα επαναλαμβανόμενης σύμπτωσης, εικάζω ότι δεν έχουν ούτε καν σαμπ, όχι σωστά ενσωματωμένο, ούτε καν.Λοιπόν,το Mogami τσιριξε σε τέσσερα συστήματα φίλων και γνωστών.Επαναλαμβανομενη σύμπτωση;
Ούτε τα βακτήρια δε σε κάνουν παρέα, ούτε οι ιοί.. Κάτσε δω να σε κάνουμε μεις. Προακά σινεματζή ηχομπαρά.Έχω να αρρωστήσω απο ιό, απλό συνάχι ή και απο οτιδήποτε άλλο απο 30 ετών.
Όσες συμπτώσεις κι αν ανακαλύψεις δεν θα μπορεσουν να παράσχουν άλλοθι στο Mogami.Εις τον καλαθο των αχρήστων!Τα τέσσερα συστήματα αυτά, ως επί μιας ακόμα επαναλαμβανόμενης σύμπτωσης, εικάζω ότι δεν έχουν ούτε καν σαμπ, όχι σωστά ενσωματωμένο, ούτε καν.
Οι δε κάτοχοι αυτών των τεσσάρων συστημάτων, εικάζω, ως επί μιας ακόμα επαναλαμβανόμενης σύμπτωσης, δεν έχουν διαβάσει τη Βίβλο του Δρ. Τουλ.
Απίστευτο, Ε; Τι συμπτώσεις αλλεπάλληλες.
Και μπορώ να σου αραδιασω ακόμα 15 συμπτώσεις για τα τέσσερα αυτά συστήματα και τους κατόχους τους.
Ω τι συμπτώσεις ανακαλύπτουμε ξαφνικώς στο μικρό τούτο γαλατικό χωριό.
Ούτε τα βακτήρια δε σε κάνουν παρέα, ούτε οι ιοί.. Κάτσε δω να σε κάνουμε μεις. Προακά σινεματζή ηχομπαρά.
Εγώ σας προέτρεψα κι εσείς αρνηθηκατε.Να που εκτός από την ψυχή της γυναίκας,άβυσσος είναι και η ψυχή του πολυκάναλου αντικαλωδια.Αν και στην πραγματικότητα το τελευταίο δεν υφίσταται.Μπορειτε λοιπόν να συγκρίνετε το κοινό καλώδιο σίδερου με το κοινό που χρησιμοποιείτε.Κοινο από κοινό έχει διαφορά.Ενώ όταν μας προέτρεπες εσύ να ακούσουμε τα καλώδια πριν κρίνουμε, ήταν καλά; Είχες δίκιο εσύ τότε και εμείς άδικο; Από τί εξαρτάται; Από την τιμή του εκάστοτε καλωδίου;
Στο ποιός είναι και τί κάνει ο Petermeni.
Πες στο γάμο του Καραγκιόζη καλύτερα.
Θα γνώριζα αν ήμουν μια ζωή με το κατσαβίδι στο χέρι.Το χρησιμοποιώ όμως μόνο για να τερματιζω καλώδια.Όλες οι πλακέτες των συσκευών σας, κατασκευάζονται απο χαλκό, οι πίστες προφανώς.
Και τα ποδαράκια των εξαρτημάτων επίσης περιέχουν χαλκό σε μεγάλο ποσοστό.
Τα πηνία φωνής των μεγαφώνων σας είναι χάλκινα και χιλιάδες άλλα εξαρτήματα των συσκευών ήχου και εικόνας περιέχουν χαλκό.
Πιο γρήγορα εκφυλίζεται ο χαλκός των καλωδίων ή των μηχανημάτων μας ;
Καληνύχτα σας
Για τις ζεστές ηχογραφήσεις των A.R.S. απεφανθης οτι ευθύνονται τα συγκεκριμένα καλώδια;Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά έχει βγάλει αυτό το studio καμία flat ή έστω πιο ισορροπημένη ηχογράφηση; Γιατί, αν τα έχω καταλάβει καλά, το εν λόγω studio εκθειάζεται για τον... ζεστό του ήχο.
Αν διαβάσεις τις αναρτήσεις και απαντήσεις μου στο username Nίκος Σταθόπουλος, θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο ήμουν φαν των καλωδίων, αλλά ήμουν και φανατικός φαν τους. Τις μετρήσεις τις πήρα για τον χώρο, αλλά επειδή ακριβώς ήμουν άπιστος Θωμάς, έκανα και συγκρίσεις με διάφορα καλώδια ( 2-3, μη φανταστείς ότι έκατσα να ασχοληθώ ιδιαίτερα, δεν χρειαζόταν ). Δεν ξέρω τί ακούσατε εσείς, ξέρω τί μέτρησα αλλά και τι ( δεν ) άκουσα εγώ κάνοντας unbiased δοκιμές.
Τα οποία καλώδια, (μοσχο)πουλάνε κιόλας. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να χτιστεί ένα hype και απο αυτό να βγάλουν μερικά χρήματα παραπάνω. Τι, όχι;
Άσ'τους αυτούς και πιάσε τους άλλους, τους χρυσαυτιάδες που δεν λένε να κάνουν πραγματικό blind test και υπεκφέυγουν απαιτώντας να γίνουν τα τεστ με τους δικούς τους ( ευνοϊκούς ) όρους.
Ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ, τα εν λόγω setup είχαν μετρηθεί ως προς την απόκριση συχνότητας και το RT60 στους συγκεκριμένους χώρους για να διαπιστωνόταν η τονική συμπεριφορά ή ήταν απλώς διαρρυθμισμένα όπως άρεσε στους κατόχους των;
Τα τέσσερα συστήματα αυτά, ως επί μιας ακόμα επαναλαμβανόμενης σύμπτωσης, εικάζω ότι δεν έχουν ούτε καν σαμπ, όχι σωστά ενσωματωμένο, ούτε καν.
Οι δε κάτοχοι αυτών των τεσσάρων συστημάτων, εικάζω, ως επί μιας ακόμα επαναλαμβανόμενης σύμπτωσης, δεν έχουν διαβάσει τη Βίβλο του Δρ. Τουλ.
Απίστευτο, Ε; Τι συμπτώσεις αλλεπάλληλες.
Και μπορώ να σου αραδιασω ακόμα 15 συμπτώσεις για τα τέσσερα αυτά συστήματα και τους κατόχους τους.
Ω τι συμπτώσεις ανακαλύπτουμε ξαφνικώς στο μικρό τούτο γαλατικό χωριό.
Κάνεις λάθος.Όσες συμπτώσεις κι αν ανακαλύψεις δεν θα μπορεσουν να παράσχουν άλλοθι στο Mogami.Εις τον καλαθο των αχρήστων!