Αλλαγή καλωδίων

Reaction score
1.864
Μεγαλη καυλα τα καλωδια τελικα......σφαζονται τα παλικαρια για δαυτα και ακρη δεν βγαινει λεμε......ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!! View attachment 349012
Εγω δεν βλέπω να σφάζονται τα παλικάρια.
Βλέπω την άλλη να ετοιμάζεται να τα πάρει και τα δύο στο στώμα της.

Reaction score
1.235
Θα το στιμπήσω για δοκιμή , με 16,32 € τα 4 μέτρα και με 7Ν OCC χαλκό .

View attachment 348994

εγώ πήρα τερματισμένα με μπανανες SBAΝ 2χ1.5 το 8pr (η πως το είχε πει ο ειδικός με τα τρια γράμματα) και λέει πως ειναι και αυτό 7N OCC, 21.99 ευρω με δωρεαν μεταφορικα και choice νομίζω. ο λόγος που το πήρα τερματισμένο ήταν επειδή ήταν το ποιό φτηνό που βρήκα ακόμα και απο τα αληθινα και ψεφτικα ατερματιστα. μετά το εβαλε 38... αλλα δεν λέω ωραίο καλώδιο είναι πλάκα έχει, ΚΑΙ ΒΕΛΑΚΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

ΠΟΛΥ

ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ

ΑΥΤΟ
βλαμμένη είναι? θα πάθει ηλεκτροπληξία. και μου φαίνεται και λιγο σαν τριφασικό. καλά θα περάσει
Μόλις πάτησα το buy now, η τελική τιμή πήγε στα 25,99€ -1,30€=24,69 €.
Τα 1,30€ τα αφαίρεσε από το απόθεμα των coins.
Εκνευρίστηκα και δεν τα αγόρασα τελικά.

View attachment 348996
ναι κάνουν κατι τέτοιες μαλάκιες σπαστικές. εγώ το πάτησα στα 18.99 νομιζω και μου έβγαλε 21.99. δεν ξέρω γιατι ίσως είναι το τελωνείο??

Last edited:

Reaction score
1.235
Ρε μπαγασες, λέτε λέτε για καλώδια ηχείων, που έτσι μου'ρχεται να πα να ψωνίσω μερικά.

Μετά θυμάμαι πως δεν έχω παθητικά ηχεία.

Ρε μπλέξιμο.
παρε για τα μαγκ. εγώ εκεί τα έβαλα σου πιστοποιώ πως δουλέυουν καλά για magnepan xDD

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.022
Έχω κατ χοντρά μογκάμια, μισό μέτρο δεν είναι (τελικοί πίσω απ'τα ηχεία).

Λες στους 30 πόντους να έχει καλύτερα πρίμα το αχρησιμοποίητο ηχείο που κάθεται καμαρωτά καμαρωτά στο χωλ; 😁

Και κάτι goertz έχω στη ντουλάπα, και κάτι άλλα ούτε που θυμάμαι τι, χοντρά όμως, ταμάμ να φας ξύλο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.603
Σα δε ντρεπεται και αυτη η ακολαστη καλοδιολαγνη........
Έχω κατ χοντρά μογκάμια, μισό μέτρο δεν είναι (τελικοί πίσω απ'τα ηχεία).

Λες στους 30 πόντους να έχει καλύτερα πρίμα το αχρησιμοποίητο ηχείο που κάθεται καμαρωτά καμαρωτά στο χωλ; 😁

Και κάτι goertz έχω στη ντουλάπα, και κάτι άλλα ούτε που θυμάμαι τι, χοντρά όμως, ταμάμ να φας ξύλο.
Τα θυμαμαι μωρη Ρομπερτα Λαουρα τα Goertz που ειχες τα πλακε τοτες με τα εξωφυλλα τα Magnepan που ειχες στημενα στο τσαρδι σου με τα πειραγμενα τα κροσοβερια ,,,,,,,και τοτε παλι κλωτσομπουνιδια ριχναμε για τα καλωδια.......τι καυλα Παναζια μου με δαυτα.....
depositphotos_25918305-stock-photo-sexy-girl-in-dungarees-with.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.022
εμένα είναι 8Ν occ. κλάψτε
Κλαίω που δε βρήκες 10Ν να είναι στρογγυλό νούμερο ωραίο σένιο.

Πώς την πάτησες με 8-αράκι δε ξέρω.

Εγώ πάντως, άμα δεν είναι ενήλικο (18Ν) δε ψωνίζω. Τέλος. Πίριοντ.

Reaction score
1.235
τα goertz τι είναι δεν τα έχω ξανα ακούσει ως μαρκα
Κλαίω που δε βρήκες 10Ν να είναι στρογγυλό νούμερο ωραίο σένιο.

Πώς την πάτησες με 8-αράκι δε ξέρω.

Εγώ πάντως, άμα δεν είναι ενήλικο (18Ν) δε ψωνίζω. Τέλος. Πίριοντ.
LOL.
ξέρεις γιατι δεν βγαινει 9N ε?
Τα θυμαμαι μωρη Ρομπερτα Λαουρα τα Goertz που ειχες τα πλακε τοτες με τα εξωφυλλα τα Magnepan που ειχες στημενα στο τσαρδι σου με τα πειραγμενα τα κροσοβερια ,,,,,,,και τοτε παλι κλωτσομπουνιδια ριχναμε για τα καλωδια.......τι καυλα Παναζια μου με δαυτα.....
μαλιστα.. ενδιαφέρον!

Reaction score
1.235
Οι τιμές δεν είναι σε όλα χαμηλές
Υπάρχουν κινέζικα προϊόντα α ποιότητας
εντάξει σίγουρα, απλά αυτό που ήθελα να πω και δεν διατύπωσα σωστά νομίζω ειναι πως γιατί να πάρεις ακριβά καλώδια απο το aliexpress που έχει φήμη στα κινέζικα προιόντα (καποια καλά, εμένα μου αρέσει να ανακαλύπτω τα κρυφά διαμαντάκια για διάφορες κατηγορίες) όταν τα συγκεκριμένα α ποιότητας κινεζικα προιόντα ανταγωνίζονται σε τιμή με ποιο γνωστές και αληθινές μάρκες που θα ήταν ίσως καλύτερες? (τι θα σου κάνει η μάρκα θα μου πείς χαμένος θα βγείς έτσι κι αλλιώς, εντάξει αυτός είναι ενας τρόπος σκέψης.)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.603
Ρε 'σεις τι πάθατε στα καλά καθούμενα και ψωνίζετε καλώδια? :tongue:
Ρε τι τραβάμε.. :lol:
Χειμωνας ερχεται φιλε....στηνουμε θεμα για τις κρυες νυχτες που ερχονται και ειναι σιγουρακι να μεινει ανοιχτο για κανα τετραμηνο ...μετα ερχεται Πασχα οποτε θα βγει ωραια η σαιζον.......................................:);):dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:

Ασε γιατι και εγω δεν ξερω τι καλωδιο ρευματος να βαλλω στον βιντρομπολεα(που ελεγε και ο μικρος μου γιοκας καποτες)γιατι μου ειπε ενας φιλος του κολλητου του κουνιαδου του ξαδερφου της κυραΜερωπης οτι εβαλλε παχιο πολυκλωνο μπαμπατσικο καλωδιο γνωστης εταιριας σε 720p προβολεα και πλεον του παιζει φουλ 1080p.....οποτε και θελω να δω τι θα αγορασω για να περασω στη μεταβαση απο 1080 που ειναι ο προβολης μου στα 4Κ......το πσαχνω ακομα ρε συ......εχεις κατι στο μυαλο σου ρε φιλε να με βοηθησεις? 4Κ ειναι αυτα....

Last edited:

Reaction score
1.235
Χειμωνας ερχεται φιλε....στηνουμε θεμα για τις κρυες νυχτες που ερχονται και ειναι σιγουρακι να μεινει ανοιχτο για κανα τετραμηνο ...μετα ερχεται Πασχα οποτε θα βγει ωραια η σαιζον.......................................:);):dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:
audiophile καλώδιο ρέυματος στην σόμπα και μετά όπως είπε ο φίλος στην κουζίνα για να βγεί καλή η μαγειρίτσα!!
εχεις κατι στο μυαλο σου ρε φιλε να με βοηθησεις?
έχω ακριβώς το σωστό καλώδιο που χρειάζεσαι. απο αυτά που παίρνει ο παης να παρεις.
https://www.avsite.gr/forum/threads/Καλώδιο-ρεύματος-από-πίνακα-μέχρι-πρίζα.193275/post-3000382
@vlasis αυτο να παρς

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.603
audiophile καλώδιο ρέυματος στην σόμπα και μετά όπως είπε ο φίλος στην κουζίνα για να βγεί καλή η μαγειρίτσα!!
Αυτο το διαβασα και εγω ρε συ Μακη.....τι σου ειναι αυτα τα καλωδια τελικα?εγω τις Τομαχωκ τις ψηνω μονο με Audioquest ......medium παντα.....αν θελω καλοψημενη βαζω της Shunyata Research ....δοκιμαζμενη συνταγη φιλε!

Reaction score
1.235
Αυτο το διαβασα και εγω ρε συ Μακη.....τι σου ειναι αυτα τα καλωδια τελικα?εγω τις Τομαχωκ τις ψηνω μονο με Audioquest ......medium παντα.....αν θελω καλοψημενη βαζω της Shunyata Research ....δοκιμαζμενη συνταγη φιλε!
φουμαροτεκ ρε, εγγύηση.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.946
Είναι είτε αν
Πρέπει να είναι είτε ανύπαντρη είτε... διαζευγμένη.:roflmao:

Reaction score
1.745
4 μέτρα φαίνεται και στην πρώτη φωτογραφία που επέλεξα.
Σωστά , το 8 TC της Kimber με άλλα χρώματα.
Δεν ξέρω αν της Kimber είναι OCC.
Ίσως δεν είναι OCC για να έχει πιο βρώμικο χαρακτήρα; χα χα χα !
Είναι πλέον της μόδας το OCC.
Η πιο δύσκολη εποχή για τα εδώ μαγαζιά.
Διαβάζουν πολυ-ΠΑΗ οι Κινέζοι και κλαίει τώρα ο ΠοΠΑΗ
OFC το αυθεντικο Kimber,OCC η απομίμηση.Καλα να σας κάνουν οι Κινέζοι!

Reaction score
1.745
πολύ καλά, και βελακι μη το ξεχνάς. και 8Ν occ οχι 6 η 7 που ειναι τα δκας
:lolsign:
Ναι,8Ν που εφηύραν οι Κινέζοι.Το βέλος υπάρχει για να δείχνει προς την κατεύθυνση της τσέπης σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.375
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki