Tsakiridis Devices Greek Club

Reaction score
1.319
Πείτε μου κι άλλα για τον ενισχυτή lab 12 της tsakiridis devices.

Γενικά το άρθρο γεμάτο λάθη λολ, κάπου αλλού έγραφε tannoi αντι για tannoy..

Reaction score
1.319
Άλλη εταιρία η Lab 12 κι άλλη η Tsakiridis Devices.
Κάπου άλλου λεει πως η hARt lab βρίσκεται στην έδρα του Τσακίριδη αν δεν κάνω λάθος. Δηλαδή εντάξει ρε παιδιά ποιός μας λείπει; Χαχαχαχ σαλατα. Λυχνιοσαλατα

Reaction score
324
Για την ανεπάρκεια του "δημοσιογράφου"
Πείτε μου κι άλλα για τον ενισχυτή lab 12 της tsakiridis devices.

Γενικά το άρθρο γεμάτο λάθη λολ, κάπου αλλού έγραφε tannoi αντι για tannoy..
Για την ανεπάρκεια του "δημοσιογράφου" δεν φταίει κάποιος άλλος.
Καμία σχέση μεταξύ τους οι εταιρείες. Οι Αφοι Τσακιρίδη έχουν έδρα στην Αριστομένους 12 Βικτώρια, η LAB 12 στη Μεταμόρφωση και η hART lab στο Χαλάνδρι.
Λίγο το άρθρο ........... έχεις δίκιο.

Reaction score
3.460
Συγχαρητήρια και στους ενδιαφερόμενους για τον ενισχυτή. Επίσης στους υπόλοιπους πελάτες αυτών των εταιριών. Χωρίς αυτούς δεν θα υπάρχει μέλλον και μετά θα μας φταίνε οι ξένοι.

Reaction score
1.875
Συγχαρητήρια και στους ενδιαφερόμενους για τον ενισχυτή. Επίσης στους υπόλοιπους πελάτες αυτών των εταιριών. Χωρίς αυτούς δεν θα υπάρχει μέλλον και μετά θα μας φταίνε οι ξένοι.
Ας προσέξει όμως κι ένας συγκεκριμένος Έλληνας κατασκευαστής την αξιοπιστία των προϊόντων του.Και αυτών που εξάγει.

Reaction score
29
Χωρίς καμμία πρόθεση ειρωνείας θα ήθελα να ρωτήσω για ποιό λόγο αρχικά αναφέρθηκες στο συγκεκριμένο "Ελληνα" κατασκευαστή εφόσον δεν επιθυμείς για δικούς σου προσωπικούς λόγους να δώσεις περαιτέρω πληροφορίες ή ενδείξεις σχετικά με την ταυτότητα του κατασκευαστή ή του συγκεκριμένου προϊόντος ;

Reaction score
1.875
Χωρίς καμμία πρόθεση ειρωνείας θα ήθελα να ρωτήσω για ποιό λόγο αρχικά αναφέρθηκες στο συγκεκριμένο "Ελληνα" κατασκευαστή εφόσον δεν επιθυμείς για δικούς σου προσωπικούς λόγους να δώσεις περαιτέρω πληροφορίες ή ενδείξεις σχετικά με την ταυτότητα του κατασκευαστή ή του συγκεκριμένου προϊόντος ;
Το σχόλιο μου προηγείται χρονικά όμως ακολουθεί στο ποσταρισμα,το σχόλιο του @marlboro(Ας μη λέμε μετά ότι μας φταινε οι ξένοι)Το "Έλληνας" εκτός εισαγωγικων.

Reaction score
83
Οποιου η τσέπη αντέχει το συγκεκριμένο Klipsch η άλλο αντίστοιχο,δε θα πάρει τον συγκεκριμένο ενισχυτή.Ειναι εισαγωγικος.
Τι εννοείτε "εισαγωγικός"? Ρωτάω ειλικρινά μιας και έχω αρκετά ευαίσθητα ηχεία και θέλω να τα ακούσω με λαμπάτο ενισχυτή τέτοιας διάταξης. Έχω ήδη παραγγείλει τον συγκεκριμένο και είμαι στη λίστα αναμονής και για ένα decware zen (2,3w). Για τον Ίκαρο έχω επιλέξει τις ηχητικές αναβαθμίσεις και η τιμή του είναι γύρω στα 600+ με αυτές. Ο decware για τον οποίο πλέον η αναμονή είναι 4+ χρόνια ξεκινάει από τα 1200$. Ήταν 1000 αλλά ανέβηκε 20%! Μόνο την ισοτιμία να βάλεις βλέπεις πως η διαφορά μικραίνει σημαντικά. Τι διαφορές να περιμένω μεταξύ των 2? Σημείωση, για τον decware σκίζεται πλέον το ίντερνετ. Πόσο πιο άσχημα να τα πάει μια εταιρεία που έχει στο δυναμικό της έναν καθηγητή πανεπιστημίου στα Ηλεκτρονικά και κοντά 40 χρόνια στο χώρο? Επαναλαμβάνω, απλά παραθέτω τους προβληματισμούς μου.
Προσπαθώ να ψωνίζω χωρίς προκαταλήψεις και να αποφεύγω το placebo effect. Φυσικά όταν τον πάρω θα υπάρξει σχολιασμός.

Reaction score
29
Απόλυτα λογικό. Ανυπομονούμε να μάθουμε πως πήγαν οι ακροάσεις με τους δύο ενισχυτές.

Reaction score
1.875
Τι εννοείτε "εισαγωγικός"? Ρωτάω ειλικρινά μιας και έχω αρκετά ευαίσθητα ηχεία και θέλω να τα ακούσω με λαμπάτο ενισχυτή τέτοιας διάταξης. Έχω ήδη παραγγείλει τον συγκεκριμένο και είμαι στη λίστα αναμονής και για ένα decware zen (2,3w). Για τον Ίκαρο έχω επιλέξει τις ηχητικές αναβαθμίσεις και η τιμή του είναι γύρω στα 600+ με αυτές. Ο decware για τον οποίο πλέον η αναμονή είναι 4+ χρόνια ξεκινάει από τα 1200$. Ήταν 1000 αλλά ανέβηκε 20%! Μόνο την ισοτιμία να βάλεις βλέπεις πως η διαφορά μικραίνει σημαντικά. Τι διαφορές να περιμένω μεταξύ των 2? Σημείωση, για τον decware σκίζεται πλέον το ίντερνετ. Πόσο πιο άσχημα να τα πάει μια εταιρεία που έχει στο δυναμικό της έναν καθηγητή πανεπιστημίου στα Ηλεκτρονικά και κοντά 40 χρόνια στο χώρο? Επαναλαμβάνω, απλά παραθέτω τους προβληματισμούς μου.
Προσπαθώ να ψωνίζω χωρίς προκαταλήψεις και να αποφεύγω το placebo effect. Φυσικά όταν τον πάρω θα υπάρξει σχολιασμός.
Εννοώ ότι δεν πρέπει να έχεις μεγάλες προσδοκίες από ένα εισαγωγικό μοντέλο.Πιστευω ότι τα ηχεία σου αξίζουν έναν καλύτερο ενισχυτή.Βελτιωσεις σε πυκνωτές και λυχνίες;
Αν δεν κάνω λάθος,ο ενισχυτής δεν έχει σχεδιαστεί από τον ίδιο τον Κ.Τ. αλλά από άλλον σχεδιαστή της εταιρίας.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.514
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106