Μονάχα 8? Εγώ ξερω για πολλούς παραπάνωΥπάρχουν 8 μέχρι στιγμής.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μονάχα 8? Εγώ ξερω για πολλούς παραπάνωΥπάρχουν 8 μέχρι στιγμής.
8.Ως σήμερα το μεσημέρι.Μονάχα 8? Εγώ ξερω για πολλούς παραπάνω
Άλλη εταιρία η Lab 12 κι άλλη η Tsakiridis Devices.Πείτε μου κι άλλα για τον ενισχυτή lab 12 της tsakiridis devices.
[U
Κάπου άλλου λεει πως η hARt lab βρίσκεται στην έδρα του Τσακίριδη αν δεν κάνω λάθος. Δηλαδή εντάξει ρε παιδιά ποιός μας λείπει; Χαχαχαχ σαλατα. ΛυχνιοσαλαταΆλλη εταιρία η Lab 12 κι άλλη η Tsakiridis Devices.
Για την ανεπάρκεια του "δημοσιογράφου" δεν φταίει κάποιος άλλος.Πείτε μου κι άλλα για τον ενισχυτή lab 12 της tsakiridis devices.
HxosEikonaShow 2024: «Θέλουμε να συστήσουμε στη νέα γενιά τον λαμπάτο ήχο»
To Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου διεξήχθη το HxosEikonaShow 2024 σε νέο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας. Σε νέο πιο λειτουργικό χώρο διεξήχθη η μακροβιότερη κορυφαία ετήσια Έκθεση ήχου και εικόνας υψηλής πιστότητας HxosEikonaShow 2024, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, το Σαββατοκύριακο 9-10...www.ogdoo.gr
Γενικά το άρθρο γεμάτο λάθη λολ, κάπου αλλού έγραφε tannoi αντι για tannoy..
Ας προσέξει όμως κι ένας συγκεκριμένος Έλληνας κατασκευαστής την αξιοπιστία των προϊόντων του.Και αυτών που εξάγει.Συγχαρητήρια και στους ενδιαφερόμενους για τον ενισχυτή. Επίσης στους υπόλοιπους πελάτες αυτών των εταιριών. Χωρίς αυτούς δεν θα υπάρχει μέλλον και μετά θα μας φταίνε οι ξένοι.
Τι εννοείς;Ας προσέξει όμως κι ένας συγκεκριμένος Έλληνας κατασκευαστής την αξιοπιστία των προϊόντων του.Και αυτών που εξάγει.