Ωραίο και αυτόDynaudio 18s. Αυτά λέγαμε με τον @Bhutia
Αρκετά συμμαζεμένο.
Κοιτάω και το kef kc627
Ωραίο και αυτόDynaudio 18s. Αυτά λέγαμε με τον @Bhutia
Αρκετά συμμαζεμένο.
Με ζεύγος micro δεν είσαι καλυμμένος...Λογικό
Φαίνεται και στην τιμή
Το θέμα είναι αν με δύο micro είμαι καλυμμένος ...
Το μέγεθος, ξαναλέω, είναι πολύ σημαντικό
Δεν υπάρχει dedicated χωρος, ένα τυπικό σαλόνι είναι
Ούτε με το KEF...Ωραίο και αυτό
Κοιτάω και το kef kc627
Εικόνα promo παρμένη από τεστ του Stereophile- που δεν περιλάμβανε κιόλας μετρήσεις ... Προσέχουμε τι ηχεία συνοδεύει...Ωραίο και το dynaudio
Μπαίνει στην κορυφή της λίστας
Πάντως το micro πολύ μου αρέσει
SVS 3000 Micro Review: The Most Impressive Sub We’ve Ever Tested | The Master Switch
See our in-depth review of the SVS 3000 Micro subwoofer, with our analysis of the design, sound quality, accessories, and more.www.themasterswitch.com
Έχε υπ'όψιν ότι δεν υπάρχει sub το οποίο να μην απαιτούσε προσεγμένη χωροταξία ώστε ν'απέδιδε όσο καλά θα του επέτρεπαν οι προδιαγραφές του... Για να μην πει κάποιος ότι δεν προειδοποιήθηκε, σε Revel f208 main ο υποφαινόμενος στη θέση του νηματοθέτη θα ξεκινούσε με Dynaudio Core sub εφόσον θα σκόπευε επί του παρόντος μονάχα στο πρώτο τεμάχιον...Έριξα μια διαγώνια μάτια στο manual του dynaudio
Ελάχιστες απαιτήσεις στο positioning
Πολύ ενδιαφέρον
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το 18s θέλει οπωσδήποτε κρεβάτι, μόνο έτσι το έχω δει νομίζω. Έχεις κρεβάτι να το βάλεις;Έριξα μια διαγώνια μάτια στο manual του dynaudio
Ελάχιστες απαιτήσεις στο positioning
Προτιμότερο να είχες καθένα sub ελεγχόμενο από ξεχωριστό κανάλι εφόσον το πλήθος εξόδων το επιτρέπει.Άρα
Από το minidsp flex digital θα δώσω unbalanced στο 1ο sub, και από εκεί στο δεύτερο.
Το dirac live φαντάζομαι δεν θα έχει θέμα να ρυθμίσει το 2.2, σωστά;
*Με το κρεβάτι κάτι έχω χάσει
Έχω το minidsp flex digital με ψηφιακές εξόδους και μια αναλογικήΠροτιμότερο να είχες καθένα sub ελεγχόμενο από ξεχωριστό κανάλι εφόσον το πλήθος εξόδων το επιτρέπει.
Αυτό που έχεις χάσει είναι ... ανακριβή στοιχεία ελέω αστεϊσμού.
Είσαι σίγουρος πως το flex digital έχει αναλογική έξοδο;Έχω το minidsp flex digital με ψηφιακές εξόδους και μια αναλογική
Ο αγαπητός μεσιέ αρέσκεται να βάζει τα subs του για νάνι:*Με το κρεβάτι κάτι έχω χάσει
Εντάξει, παραδέχομαι την ανακρίβεια, δεν είναι 18s το παραπάνω!Αυτό που έχεις χάσει είναι ... ανακριβή στοιχεία ελέω αστεϊσμού.
Το digital δεν διαθέτει αναλογική έξοδο παρά μόνο ψηφιακές SPDIF... Αυτό υποθέτω πως το πήρες για να κρατήσεις το τωρινό σου DAC... Θες sub με ψηφιακή είσοδο... Υπάρχουν Neumann , Genelec & Dynaudio Core... Ενδεχομένως να χρειαστεί και μετατροπέας σήματος SPDIF (75Ω) to AES (110Ω) για όποιο μοντέλο θα διέθετε αποκλειστικά AES/EBU ψηφιακή είσοδο.Έχω το minidsp flex digital με ψηφιακές εξόδους και μια αναλογική
Στην πρώτη φωτό ήταν πειραματική διάταξη και το sub πάνω στο κρεβάτι SVS ... Στη δεύτερη η τοποθέτηση του 18S δεν είχε σχέση με το ίδιο το κρεβάτι. Θα σε παραδεχόμουν μονάχα άμα μου έβρισκες φωτό να έδειχναν 9S ευρισκόμενα ... κάτω από το κρεβάτι.Ο αγαπητός μεσιέ αρέσκεται να βάζει τα subs του για νάνι:
View attachment 349211
Εντάξει, παραδέχομαι την ανακρίβεια, δεν είναι 18s το παραπάνω!
Αυτά είναι εκπαιδευμένα, κοιμούνται δίπλα στο κρεβάτι, σαν τα σκυλάκια
View attachment 349212
(όλο κάποιο θα έχει κάνει τη ζαβολιά του βέβαια, αλλά που να ψάχνω όλα τα threads τώρα)
Ή δύο φτηνά DACsΘες sub με ψηφιακή είσοδο...
Δύο (χωρίς διαπραγμάτευση)
Ναι, σωστά
Από τον προενισχυτη bryston bp17 cubed θα δώσω σε τελικό και sub
Τι?
Μπορώ να δώσω και από το rockna wavelight dac που έχει δύο εξόδους που δουλεύουν ταυτόχρονα
Τι χάνω ?View attachment 349232
View attachment 349233
Έχεις μήπως... δεύτερο Rockna ;;;
Απλούστερη μέθοδος η προμήθεια sub με ψηφιακή είσοδο...