Audio People Fan Club

Reaction score
1.802
Ενας είναι ο δρόμος.
SANSUI CORAL.
Η στενή και τεθλιμμενη οδός;
Ωχ, ο.ΠΑΗ μου έβαλε >:(. Μάλλον επείδη τον συσχέτισα μερικώς με τον thva.
:help:
Θα διαβασεις τα κατεβατα που θα γράψω,τώρα που ετοιμάζομαι ν' αλλάξω ΟΛΑ τα καλωδια.Αυστηρως ακατάλληλον δια "ωριμους" πάσης ηλικίας!

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.017
Video πίπολ δεν έχει?
τόσοι σινεματζήδες εδω μέσα!
Σε θέματα εικόνας οι παράμετροι υψηλής πιστότητας είναι de facto προσδιορισμένες σαφέστερα και δεν χωράνε παρερμηνείες πάνω σ'εκείνες.

Reaction score
3.380
Σε θέματα εικόνας οι παράμετροι υψηλής πιστότητας είναι de facto προσδιορισμένες σαφέστερα και δεν χωράνε παρερμηνείες πάνω σ'εκείνες.
Σωστά. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσουν τα πρότυπα που υπάρχουν. Εδώ διαφωνώ με αυτούς οριζοντίως και καθέτως. Αλλά τι να κάνεις; να κάτσεις να μαλώσεις που λέει και ο Κώστας; :idk:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
29.973
Θα διαβασεις τα κατεβατα που θα γράψω,τώρα που ετοιμάζομαι ν' αλλάξω ΟΛΑ τα καλωδια.Αυστηρως ακατάλληλον δια "ωριμους" πάσης ηλικίας!
Αυτός είσαι!! Μπες στο μαγαζί και κλείστο. Άλλαξέ τους τα... καλώδια. :biggrin:

Reaction score
3.380
Μάλιστα :biggrin:
Και ρωτάω εγώ :rolleyes:
Αξίζει; απαντώ..
Δεν έχει σημασία.
Οι μη audio people θα έπαιρναν ένα άλλο ίδιας τιμής από το super.
Εσύ πήρες αυτό και το διασκέδασες. Χειρότερο αποκλείεται να είναι.
Μόλις επιβεβαιώθηκα. Είσαι audio people. Δεν παραμυθιάστηκες, απλά δεν ακολούθησες την μονότονη πεπατημένη.

Reaction score
1.295
Μάλιστα :biggrin:
Και ρωτάω εγώ :rolleyes:
Αξίζει; απαντώ..
Δεν έχει σημασία.
Οι μη audio people θα έπαιρναν ένα άλλο ίδιας τιμής από το super.
Εσύ πήρες αυτό και το διασκέδασες. Χειρότερο αποκλείεται να είναι.
Μόλις επιβεβαιώθηκα. Είσαι audio people. Δεν παραμυθιάστηκες, απλά δεν ακολούθησες την μονότονη πεπατημένη.
κατα τον ειδκό κριτή με έχει σκανάρει ως 20% audio people και 80 % normal.
αν αξίζει λέει? πως και δεν αξίζει. 6 ευρω για ΕΠΙΧΡΥΣΟΜΕΝΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ? ναι θα πάρω, για να κοροιδέυω τους άλλους audio people που έχουν ακριβά καλώδια.

περίμενα παραπάνω αντιδράσεις, πιστέυω κάποιος μη audio people θα ελεγε ''μα καλα ρε, τι σκατα είχε πάρει αυτός ο κινέζος όταν σκέφτηκε να φτιάξει αυτο το καλώδιο? μα οπτικό καλώδιο με επιχρυσωμένα βύσματα? πάει καλά???'' αλλά οι audio people ίσως υποστίριζαν πως οι ψιλές μαλακώνουν με την επίστροση του χρυσού, και έτσι ο ήχος που βγάζει είναι ποιό αναλογικός. επίσης επειδή είναι μεταλλικό και οχι πλαστικό δεν έχει και πλαστικό ήχο. (οτι και να σημαινει αυτο)

γενικά δεν είναι άσχημο σε ποιότητα κατασκευής, αλλα μιλάμε για την Ultimate τρολιά

Reaction score
3.380
Πτωχέ και αδαή χαιεντά , άμα τα ακούσεις θα γίνεις εσύ η στενή και τεθλιμένη χήρα.
Το main σύστημα σου είναι custom κατα κάποιο τρόπο. Δεν είναι κακό αυτό. Εγώ που τα άκουσα (ολίγον τι λάθος) διέκρινα καλά στοιχεία. Οι audio people όμως αρέσκονται συνήθως σε pure συστήματα.

Reaction score
1.802
Πτωχέ και αδαή χαιεντά , άμα τα ακούσεις θα γίνεις εσύ η στενή και τεθλιμένη χήρα.
Έχεις μερικές μέρες για να επιλέξεις κοινωνικό φυλο όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι αδικουσες το σύστημα σου.Θα σου παρουσιάσω τη ζωντανή απόδειξη.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.413
Το main σύστημα σου είναι custom κατα κάποιο τρόπο. Δεν είναι κακό αυτό. Εγώ που τα άκουσα (ολίγον τι λάθος) διέκρινα καλά στοιχεία. Οι audio people όμως αρέσκονται συνήθως σε pure συστήματα.
Δεν υπάρχει πιο pure από το δικό μου.
Έχεις μερικές μέρες για να επιλέξεις κοινωνικό φυλο όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι αδικουσες το σύστημα σου.Θα σου παρουσιάσω τη ζωντανή απόδειξη.
Δεν είσαι είς θέσην .
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Reaction score
3.380
ΠΑΗ, δεν πλησιάζεις στο σύστημα του John να ξέρεις, εξ' αποστάσεως μόνο και εννοείται δεν αγγίζεις. Όφειλα να σε προειδοποιήσω.
Σαν μη audio people που είναι :p, έχει απόλυτες απόψεις.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.413
ΠΑΗ, δεν πλησιάζεις στο σύστημα του John να ξέρεις, εξ' αποστάσεως μόνο και εννοείται δεν αγγίζεις. Όφειλα να σε προειδοποιήσω.
Σαν μη audio people που είναι :p, έχει απόλυτες απόψεις.
Εχει αρκετές τεχνικές γνώσεις για να μην σηκώνει πολλά πολλά.

Reaction score
3.380
Ρε που έμπλεξα με τους audio people. :D

Εγώ που εφηύρα και τον όρο και να φανταστείς δεν καταλαβαίνω τίποτε απο ότι λέτε. :D
Πριν βγάλεις το βιβλίο θα ήθελα να το διαβάσω, διαπίστωσα κάποιες αποκλίσεις στις απόψεις μας. Ίσως αλλάξεις κάποία εδάφια.. :D

Reaction score
1.065
Ο,τι εχει γραφει και θα γραφει σε αυτο το θεμα και σε αλλα παραπλησια θα ειναι σπαταλη χρονου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.412
Members
38.181
Νεότερο μέλος
ritchie1908