Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.023
Σου είπα τι θα κάνω με τα αυτοκόλλητα που και πως θα σας τα βάλω, με την κόλλα απο μέσα.

Κάτσε καλά εσύ , γιατί σε βλέπω να γίνεσαι γεύμα στα Καυκάσου .
Ως φαίνεται, δεν έχουν ακούσει την ιστορία με τα ποντίκια που σκέφτηκαν να κρεμάσουν κουδούνι στην ουρά της γάτας. :roflmao:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.442
Ως φαίνεται, δεν έχουν ακούσει την ιστορία με τα ποντίκια που σκέφτηκαν να κρεμάσουν κουδούνι στην ουρά της γάτας. :roflmao:
Δεν κυκλοφορούν γάτες στο οικόπεδό μου δεν το επιτρέπουν τα καυκάσου.
Φιάξε εσύ όσα πιστοποιητικά θέλεις.

Reaction score
3.416
Άστον Μανέστρο. Με τα καλώδια και τα πολύπριζα που έχει προβλέπω να μην πιστοποιείται.
Που πας ρε Καραμήτρο (John) με αυτά; :p

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.442
Επαρκέστατα είναι .
Το μόνο αν βάλω mogami 4x2,5 στους δορυφόρους όπως έχω ξαναπεί.

Reaction score
1.830
Κ. Χρήστο,οι δικοί μου έχουν έτοιμη τη λύση για τον τελικό προορισμό του συστηματος σου.Σκετοι Χίτλερ!
The Strollers:Fire

Reaction score
1.830
Κ. Χρήστο,οι δικοί μου έχουν έτοιμη τη λύση για τον τελικό προορισμό του συστηματος σου.Σκετοι Χίτλερ!
The Strollers:Fire
Μου φαίνεται ότι αυτό το έχω βάλει ξανά.Δεν πειράζει @christos77.Ισχυει και για το επόμενο σου σύστημα!
Τέτοιες μέρες θυμήθηκες να βάλεις τον κομμουνιστοσυμμοριτη Θεοδωράκη; Μόνο Χατζηδάκις(και garage punk)επιτρέπεται! Για περνα από την Επιτροπη Λογοκρισίας της Επερεσιας!

Reaction score
3.416
Γελάνε και τα καλώδια
Up :rolleyes:
Πάμε :biggrin:
Μου φαίνεται ότι αυτό το έχω βάλει ξανά.Δεν πειράζει @christos77.Ισχυει και για το επόμενο σου σύστημα!
Τέτοιες μέρες θυμήθηκες να βάλεις τον κομμουνιστοσυμμοριτη Θεοδωράκη; Μόνο Χατζηδάκις(και garage punk)επιτρέπεται! Για περνα από την Επιτροπη Λογοκρισίας της Επερεσιας!
Λίγα για τον Θςοδωράκη. :smg:

Reaction score
1.830
Ο ΠΑΗ ακούει μόνο αυτά που ακούει τέλος πάντων.... κανένα άλλο είδος. :D Θα τον πλακώσω στα βαριά σκυλάδικα.

Ά
Αλλοιμονο στους πολυποικιλιακους! Εγώ ήμουν,είμαι και θα παραμείνω μονοποικιλιακος.Οπως το τσίπουρο.Κι ας μην πίνω.
Οι τεράστιες διαφορές στα καλώδια ρεύματος χθες, φάνηκαν με Joy Division,Talking Heads και Joni M. Τις έχω ακούσει όμως και με δική μου,μονοποικιλιακη μουσική.

Reaction score
18.538
Ά
Αλλοιμονο στους πολυποικιλιακους! Εγώ ήμουν,είμαι και θα παραμείνω μονοποικιλιακος.Οπως το τσίπουρο.Κι ας μην πίνω.
Οι τεράστιες διαφορές στα καλώδια ρεύματος χθες, φάνηκαν με Joy Division,Talking Heads και Joni M. Τις έχω ακούσει όμως και με δική μου,μονοποικιλιακη μουσική.
Εδω άκου ... δες και σύστημα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.442
@ Π.Α.Η. Ασεμας κουκλίτσα μου που ακούς διαφορές στα καβλώδια ρεύματος.
Βρες τίποτα άλλο να ακούσεις διαφορές , και αν !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.466
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134