- Reaction score
- 3.416
WC δεν θα πας; τότε θα γίνει.
Ως φαίνεται, δεν έχουν ακούσει την ιστορία με τα ποντίκια που σκέφτηκαν να κρεμάσουν κουδούνι στην ουρά της γάτας.Σου είπα τι θα κάνω με τα αυτοκόλλητα που και πως θα σας τα βάλω, με την κόλλα απο μέσα.
Κάτσε καλά εσύ , γιατί σε βλέπω να γίνεσαι γεύμα στα Καυκάσου .
Δεν κυκλοφορούν γάτες στο οικόπεδό μου δεν το επιτρέπουν τα καυκάσου.Ως φαίνεται, δεν έχουν ακούσει την ιστορία με τα ποντίκια που σκέφτηκαν να κρεμάσουν κουδούνι στην ουρά της γάτας.
Φιάξε εσύ όσα πιστοποιητικά θέλεις.
Μου φαίνεται ότι αυτό το έχω βάλει ξανά.Δεν πειράζει @christos77.Ισχυει και για το επόμενο σου σύστημα!Κ. Χρήστο,οι δικοί μου έχουν έτοιμη τη λύση για τον τελικό προορισμό του συστηματος σου.Σκετοι Χίτλερ!
The Strollers:Fire
UpΓελάνε και τα καλώδια
Λίγα για τον Θςοδωράκη.Μου φαίνεται ότι αυτό το έχω βάλει ξανά.Δεν πειράζει @christos77.Ισχυει και για το επόμενο σου σύστημα!
Τέτοιες μέρες θυμήθηκες να βάλεις τον κομμουνιστοσυμμοριτη Θεοδωράκη; Μόνο Χατζηδάκις(και garage punk)επιτρέπεται! Για περνα από την Επιτροπη Λογοκρισίας της Επερεσιας!
Ο ΠΑΗ ακούει μόνο αυτά που ακούει τέλος πάντων.... κανένα άλλο είδος. Θα τον πλακώσω στα βαριά σκυλάδικα.Up
Πάμε
Λίγα για τον Θςοδωράκη.
ΆΟ ΠΑΗ ακούει μόνο αυτά που ακούει τέλος πάντων.... κανένα άλλο είδος. Θα τον πλακώσω στα βαριά σκυλάδικα.
Εδω άκου ... δες και σύστημα.Ά
Αλλοιμονο στους πολυποικιλιακους! Εγώ ήμουν,είμαι και θα παραμείνω μονοποικιλιακος.Οπως το τσίπουρο.Κι ας μην πίνω.
Οι τεράστιες διαφορές στα καλώδια ρεύματος χθες, φάνηκαν με Joy Division,Talking Heads και Joni M. Τις έχω ακούσει όμως και με δική μου,μονοποικιλιακη μουσική.
Άλλαξε ηχεία ο @christos77 ;Εδω άκου ... δες και σύστημα.
¨Αλλα γούφερ έχει το ένα ήχειο, άλλα το άλλο ;Επιτέλους είδαμε το σύστημα του Θήβα.
Να το γιορτάσουμε.
Πάω για μπριζόλες.
Έβαλε LEM.Άλλαξε ηχεία ο @christos77 ;