Audio People Fan Club

Μηνύματα
1.224
Reaction score
1.135
Πως ; Αφού έβαλα, τρία νομίζω. :D EDM αφού δεν ακούω , τι να βάλω ; Να βάλω να ακούω για να λέω ότι ακούω χαμηλό και πόσο ; Δεν τα κάνω εγώ αυτά, αυτά (και άλλα πολλά) τέτοια τέστ τα κάνετε εσείς που είστε audio people. :D Είτε καμπανάκια για τα υψηλά , είτε ηλεκρονικά για τα χαμηλά και μάλιστα τα απύθμενα, τα πρόστυχα ... εμένα ίδια λογική μου φαίνεται. 😲 Ω.... Τι σας είπα. :D Πάμε όλοι μαζί "βρίσιμο" στον thva για να νοιώσουμε ενωμένοι και διακιωμένοι στο σκοπό μας της επίτευξης του τέλειου ήχου. ανπαραγωγής. Τέτοιες αλήθειες λέω και με μισήτε όλοι. :D

¨Ασε που δεν θυμάμαι σε κάνεναν να είπα να βάλει. Ατά τα λέει ο Ν.Κ. απο το μυαλό του. :D

Επίσης για να σας γίνω ακόμη πιο μισητός σε όλους , να επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί : Εάν ακόμη ασχολείστε με το να ακούτε χαμηλά, μεσαία, υψηλά όταν ακούτε μουσική και να συζητάτε για αυτά και απο πάνω τόσο πολύ .... καβουρντιστήρια έχετε όλοι. :D
Α πλάκα έκανε … Καλά μη βαράς …
 

Μηνύματα
1.616
Reaction score
1.875
Εννοείται.
Για να καβουρδίζουμε σε ντετέ κάτι Θήβες και πάηδες, με τις μουσικαρες μας τις τρομερές, με φυσικά όργανα πάντα, να:

Με τα καλώδια που χρησιμοποιείς,το πολυ-πολυ να μισοκαβουρδισεις.Γι αυτό βγαίνουν μισοψημενες οι μπριζόλες σου,Κόμη Δράκουλα!
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
54.758
Reaction score
136.578
Με τα καλώδια που χρησιμοποιείς,το πολυ-πολυ να μισοκαβουρδισεις.Γι αυτό βγαίνουν μισοψημενες οι μπριζόλες σου,Κόμη Δράκουλα!
Τόσα ξέρεις τόσα λες.

Ο σωστός ο κόκκος πρέπει να είναι μισοκαβουρδισμένος, γι'αυτό ζητάμε light roasting στους σούπερ μονοποικιλιακούς καφέδες που παραγγέλνουμε, άμα είναι να γίνει κάρβουνο, μόνο για πικρό καφέ σε κηδεία κάνει.

Οι μπριτζόλες βέβαια, κανονικά θέλουν λίγο ζέσταμα μόνο, αλλά τες πα, για τα μάτια του κόζμου τις τρώμε rare, αλλά που να ξέρεις εσύ που τα καρβουνιάζεις όλα.

Μια σοβαρή μπριτζόλα, όπως κι ένα σοβαρό ψάρι, τρώγεται χωρίς καν ζέσταμα (ταρτάρ). Όπως είναι απ'το ψυγείο. Φρέσκο.


Σιγά βρε, δεν σου θίξαμε και το καβουρντιστήρι σου. Καβουρντιστήρι απλώς το είπαμε.
Μα καβουρντιστήρι είναι, απλώς καβουρδιζει σωστά τις ηχογραφήσεις, σα τον σωστό καφέ, σα το ταρτάρ σχεδόν λάιβ, ζει ο μουσικός μπροστά μας, δεν είναι πεθαμένος μαύρος ξεραμένος σα μούμια, δε τις καίει τις ηχογραφήσεις σα τα δικά σας τα πυρωμένα κάρβουνα που βασανίζουν τ'αυτάκια σας.

Καφέ μάθατε να πίνετε ή κι εκεί θέλετε σεμινάρια;
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.098
Reaction score
21.557
O σωστός ο αντρίκιος καφές είναι ο κρύος φραπές ο κουταλάτος, ρίχνεις, ανακατεύεις για 30 δεύτερα (προσοχή να μην αφρίσει), πίνεις μονορούφι, βάζεις γραβάτα πάς δουλειά σφαίρα (μερικές φορές με κενά μνήμης.. :tongue:).
Η μπριζόλα πρέπει να στάζει λίπος και αυτό που έμεινε πάνω πρέπει να είναι κρατσανιστό και ψιλοκαβουρδιΖμένο.. :drinks:
Το τηγανιτό αυγό μασίφ, να κόβεται (αν ο κρόκος τρέχει είναι χαλαΖμένο :cry:).
Η μπανάνα πράσινη (ν' ακούς το χράτσ στο δάγκωμα) κλπ, κλπ..
Εκτίθεστε.. :lolsign:
 




Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
17.417
Reaction score
57.138
Βρε άμα ψηθεί το λίπος, δε τρώγεται.
Άσε που λιώνει το περισσότερο στο ψήσιμο και πάει στράφι.
Αλλά που μυαλό.
Δες το όπως το όλο ζήτημα με τα immersive setup.
Όσο και να γνωρίζουμε το ενδεδειγμένο κι εγκεκριμένο από τους ειδικούς δεν αντέχεται απ'όλους τους καταναλωτές , για λόγους που δεν αφορούν όσους το ακολουθούν.
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.098
Reaction score
21.557
Βρε άμα ψηθεί το λίπος, δε τρώγεται.
Άσε που λιώνει το περισσότερο στο ψήσιμο και πάει στράφι.
Αλλά που μυαλό.
ΤηγάνιΖμα ρέυ..
Λίγο λαδάκι , το λίπος που ''φεύγει'' μπερδέυεται με το λαδάκι, κάνεις βούτα κι ένα καρβέλι ψωμί..
Να δουλέψουν λίγο και οι γιατροί.. :rolleyes:
Κοντεύουμε να τους αφήσουμε χωρίς δουλειά με την υγιεινή διατροφή και τσι παπάτζες..
Ευτυχώς που έχουμε τις χημείες στις τροφές και τ' απόβλητα και δουλεύουν οι άνθρωποι λίγο..
 

JOHN MARKOU

Münchhausen
Μηνύματα
28.602
Reaction score
27.469
Τα σαμπ πλάκα πλάκα, όντως δεν είναι για όλους, τουλάχιστον στην μουσική (άντε στις ταινίες να δεχτώ πως κάτι που βαράει ακόμα και στο γάμο του Καραγκιόζη εκεί στην γωνία του, είναι αρεστό σε όλους).

Στη μουσική είναι αρκετά δύσκολο το θέμα, ιδίως αν ξέρεις τι ακούς, αν καταλαβαίνεις.

Με ένα μικρό σαμπ, εύκολα γίνεται μεγάλος σαματάς, εντυπωσιακός. Όλα τα τραγούδια αποκτούν ευχάριστο μπάσο, άφθονο. Αλλά δεν είναι σωστό. Όπως δεν είναι σωστό το πέρα για πέρα ψεύτικο μπάσο που βγαίνει από τις οπές ενός μπας ριφλεξ.

Το σωστό το μπάσο, είναι άνευ σαματά. Όλα τα τραγούδια δεν αποκτούν μπάσο, όχι μόνο "άφθονο", ούτε καν υπαρκτό λέμε, δεν έχουν.
Τίποτα. Κι ας έχεις τα σαμπ τα μεγάλα τα πολλά, όλα αναμμένα, ετοιμοπόλεμα. Κιχ δε βγαίνει.

Μόνον σ'αυτά τα μουσικά κομμάτια που πραγματικά έχουν μπάσο στην ηχογράφηση, θα ακουστεί όσο υπάρχει, όχι περισσότερο.

Υπάρχει περίπτωση βέβαια, αυτό που υπάρχει να είναι τρομερά πολύ, συμβαίνουν κι αυτά, κυρίως σε ηλεκτρονική και ραπ.

Και βεβαίως δεν ακούγεται ποτέ το ότι κάπου υπάρχει σαμπ. Όλος ο ήχος, χωρίς εξαιρέσεις, νιώθεις να έρχεται από τους δορυφόρους.

Είναι δύσκολο το έργο με τα σαμπ, είναι για δυνατούς λύτες.
Όχι σα τα καλώδια, που κάθε πορδή έχει άποψη.

Γι'αυτό, ασχολείται ο κόσμος με καλώδια.
Είναι ευκολάκι. 🤣😁🤪
Απόλυτα σύμφωνος 100% .
ΤηγάνιΖμα ρέυ..
Λίγο λαδάκι , το λίπος που ''φεύγει'' μπερδέυεται με το λαδάκι, κάνεις βούτα κι ένα καρβέλι ψωμί..
Να δουλέψουν λίγο και οι γιατροί.. :rolleyes:
Κοντεύουμε να τους αφήσουμε χωρίς δουλειά με την υγιεινή διατροφή και τσι παπάτζες..
Ευτυχώς που έχουμε τις χημείες στις τροφές και τ' απόβλητα και δουλεύουν οι άνθρωποι λίγο..
Ε όχι και λαδάκι και τηγάνισμα στη μπριζόλα ! Ελεος !
Αν τη θες στο τηγάνι μόνο το δικό της λίπος ίσως και λίγο βούτυρο στο τελείωμα. Η λίπος ειδικό από αυτό που παίρνει ο ear.
 
Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.098
Reaction score
21.557
Απόλυτα σύμφωνος 100% .

Ε όχι και λαδάκι και τηγάνισμα στη μπριζόλα ! Ελεος !
Αν τη θες στο τηγάνι μόνο το δικό της λίπος ίσως και λίγο βούτυρο στο τελείωμα. Η λίπος ειδικό από αυτό που παίρνει ο ear.
Μισή κουταλίτσα του γλυκού βάζουμε ρέυ, ίσα να γλυστράει..
Και με βούτυρο μια χαρά.. ;)
 


vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.767
Reaction score
7.625
O σωστός ο αντρίκιος καφές είναι ο κρύος φραπές ο κουταλάτος, ρίχνεις, ανακατεύεις για 30 δεύτερα (προσοχή να μην αφρίσει), πίνεις μονορούφι, βάζεις γραβάτα πάς δουλειά σφαίρα (μερικές φορές με κενά μνήμης.. :tongue:).
Η μπριζόλα πρέπει να στάζει λίπος και αυτό που έμεινε πάνω πρέπει να είναι κρατσανιστό και ψιλοκαβουρδιΖμένο.. :drinks:
Το τηγανιτό αυγό μασίφ, να κόβεται (αν ο κρόκος τρέχει είναι χαλαΖμένο :cry:).
Η μπανάνα πράσινη (ν' ακούς το χράτσ στο δάγκωμα) κλπ, κλπ..
Εκτίθεστε.. :lolsign:
Πως μας πετσοκοψες ετσι ρε παιδι μου.....λουτσα με εκανες μεσημεριατικο.....ταρταρ ενα πραμα...............:drinks::drinks::drinks::lol::lol:
Αυτά που δείχνει το imogi είναι... pretzel.
Δύο 4ιντσα μαζί δεν ισοδυναμούν με 8ιντσο... Do your homework. :sneaky:
Ποσα pretzel ειναι το 12ιντζο ρε φιλε?????2,5μιση περιπου λες ?
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.098
Reaction score
21.557
Πως μας πετσοκοψες ετσι ρε παιδι μου.....λουτσα με εκανες μεσημεριατικο.....ταρταρ ενα πραμα...............:drinks::drinks::drinks::lol::lol:

Ποσα pretzel ειναι το 12ιντζο ρε φιλε?????2,5μιση περιπου λες ?
Με τον χαλαΖμένο κρόκο την άκουσες ή με τα κενά μνήμης? :tongue:

Ποσα pretzel ειναι το 12ιντζο ρε φιλε?????2,5μιση περιπου λες ?
'πειδή τα 12ιντσα είναι μπαμπάτσικα και σε χτυπούν αλύπητα ενώ τα pretzel τρώγονται ανά 4τράδες (σε μια καλή ημέρα.. ) θα έλεγα 1 12ιντσο είναι γύρω στα 145 pretzel.. :tongue::cry:

:drinks:
 
Last edited:





Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.981
Reaction score
30.076
πειδή τα 12ιντσα είναι μπαμπάτσικα και σε χτυπούν αλύπητα ενώ τα pretzel τρώγονται ανά 4τράδες (σε μια καλή ημέρα.. ) θα έλεγα 1 12ιντσο είναι γύρω στα 145 pretzel.. :tongue::cry:
:drinks:
Μπα. 9 4ιντσα φτάνουν.
 

Μηνύματα
4.951
Reaction score
8.768
Σκέφτηκα να ηχογραφήσω με το κινητό στην ίδια ένταση, στον ίδιο χώρο και στην ίδια θέση το ίδιο κομμάτι αρχικά ως δικάναλο χωρίς σαμπς και κατόπιν ως δικάναλο με απμιξινγκ δλδ πολυκαναλικά χωρίς όμως κεντρικό κανάλι και με τα 4 σαμπς αυτή την φορά.

Το κομμάτι με 2 ηχεία με τις οπές εκτόνωσης χαμηλών ανοικτές.

Τώρα το κομμάτι με απμιξινγκ όπου συμμετέχουν μαζί με τα LR ηχεία και τα περιφερειακα 8 τον αριθμό καθώς επίσης και τα 4 σαμπς με όλες τις οπές εκτόνωσης ηχειων και σαμπς ανοικτές.
Για τα LR επιλέχθηκε συχνότητα αποκοπής τα 40Hz και για τα περιφερειακα 60Hz.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.512
Μηνύματα
2.942.656
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106
Top