Audio People Fan Club

Μηνύματα
1.199
Reaction score
1.115
Πως ; Αφού έβαλα, τρία νομίζω. :D EDM αφού δεν ακούω , τι να βάλω ; Να βάλω να ακούω για να λέω ότι ακούω χαμηλό και πόσο ; Δεν τα κάνω εγώ αυτά, αυτά (και άλλα πολλά) τέτοια τέστ τα κάνετε εσείς που είστε audio people. :D Είτε καμπανάκια για τα υψηλά , είτε ηλεκρονικά για τα χαμηλά και μάλιστα τα απύθμενα, τα πρόστυχα ... εμένα ίδια λογική μου φαίνεται. 😲 Ω.... Τι σας είπα. :D Πάμε όλοι μαζί "βρίσιμο" στον thva για να νοιώσουμε ενωμένοι και διακιωμένοι στο σκοπό μας της επίτευξης του τέλειου ήχου. ανπαραγωγής. Τέτοιες αλήθειες λέω και με μισήτε όλοι. :D

¨Ασε που δεν θυμάμαι σε κάνεναν να είπα να βάλει. Ατά τα λέει ο Ν.Κ. απο το μυαλό του. :D

Επίσης για να σας γίνω ακόμη πιο μισητός σε όλους , να επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί : Εάν ακόμη ασχολείστε με το να ακούτε χαμηλά, μεσαία, υψηλά όταν ακούτε μουσική και να συζητάτε για αυτά και απο πάνω τόσο πολύ .... καβουρντιστήρια έχετε όλοι. :D
Α πλάκα έκανε … Καλά μη βαράς …
 

Μηνύματα
1.597
Reaction score
1.851
Εννοείται.
Για να καβουρδίζουμε σε ντετέ κάτι Θήβες και πάηδες, με τις μουσικαρες μας τις τρομερές, με φυσικά όργανα πάντα, να:

Με τα καλώδια που χρησιμοποιείς,το πολυ-πολυ να μισοκαβουρδισεις.Γι αυτό βγαίνουν μισοψημενες οι μπριζόλες σου,Κόμη Δράκουλα!
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
54.722
Reaction score
136.497
Με τα καλώδια που χρησιμοποιείς,το πολυ-πολυ να μισοκαβουρδισεις.Γι αυτό βγαίνουν μισοψημενες οι μπριζόλες σου,Κόμη Δράκουλα!
Τόσα ξέρεις τόσα λες.

Ο σωστός ο κόκκος πρέπει να είναι μισοκαβουρδισμένος, γι'αυτό ζητάμε light roasting στους σούπερ μονοποικιλιακούς καφέδες που παραγγέλνουμε, άμα είναι να γίνει κάρβουνο, μόνο για πικρό καφέ σε κηδεία κάνει.

Οι μπριτζόλες βέβαια, κανονικά θέλουν λίγο ζέσταμα μόνο, αλλά τες πα, για τα μάτια του κόζμου τις τρώμε rare, αλλά που να ξέρεις εσύ που τα καρβουνιάζεις όλα.

Μια σοβαρή μπριτζόλα, όπως κι ένα σοβαρό ψάρι, τρώγεται χωρίς καν ζέσταμα (ταρτάρ). Όπως είναι απ'το ψυγείο. Φρέσκο.


Σιγά βρε, δεν σου θίξαμε και το καβουρντιστήρι σου. Καβουρντιστήρι απλώς το είπαμε.
Μα καβουρντιστήρι είναι, απλώς καβουρδιζει σωστά τις ηχογραφήσεις, σα τον σωστό καφέ, σα το ταρτάρ σχεδόν λάιβ, ζει ο μουσικός μπροστά μας, δεν είναι πεθαμένος μαύρος ξεραμένος σα μούμια, δε τις καίει τις ηχογραφήσεις σα τα δικά σας τα πυρωμένα κάρβουνα που βασανίζουν τ'αυτάκια σας.

Καφέ μάθατε να πίνετε ή κι εκεί θέλετε σεμινάρια;
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.085
Reaction score
21.530
O σωστός ο αντρίκιος καφές είναι ο κρύος φραπές ο κουταλάτος, ρίχνεις, ανακατεύεις για 30 δεύτερα (προσοχή να μην αφρίσει), πίνεις μονορούφι, βάζεις γραβάτα πάς δουλειά σφαίρα (μερικές φορές με κενά μνήμης.. :tongue:).
Η μπριζόλα πρέπει να στάζει λίπος και αυτό που έμεινε πάνω πρέπει να είναι κρατσανιστό και ψιλοκαβουρδιΖμένο.. :drinks:
Το τηγανιτό αυγό μασίφ, να κόβεται (αν ο κρόκος τρέχει είναι χαλαΖμένο :cry:).
Η μπανάνα πράσινη (ν' ακούς το χράτσ στο δάγκωμα) κλπ, κλπ..
Εκτίθεστε.. :lolsign:
 




Staff online

  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.482
Μηνύματα
2.941.771
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134
Top