- Reaction score
- 215
χαιρετω την παρεα!
κανω μια σκεψη και ενω ειμαι κατοχος των epos μηπως παω στις ιταλιδες κουκλες!
ο μονος λογος που με ψηνει να το κανω, παρ οτι ειλικρινεστατα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα ηχητικα μου ειναι, η υπεροχη εμφανιση των ιταλικων( ναι εχω ενα θεμα εκει) αλλα και το bass reflex που βρισκονται στο εμπρος μερος ενω στα δικα μου πισω, με αποτελεσμα να θελουν αρκετο τραβηγμα εμπρος, και κατα καποιο τροπο χαλαει καπως η εμφανιση στην επιπλωση, η οποια ειναι χωρος για ολη την οικογενεια στο σπιτι και οχι χωρος hi fi .
στα specs kai σε διαστασεις ανηκουν κοντα στην ιδια κατηγορια!
ο ενισχυτης που οδηγω τα epos o sphinx progect ten!
στα χαρακτηριστικα δε, παρ οτι τα ιταλικα εχουν ενα midwoofer 7" κατεβαινουν στους 35 ενω τα epos με δυο 6,5 αρια στους 38!
με χαρα να ακουσω αποψεις τεκμηριωμενες αν υπαρχουν.
ευχαριστω εκ των προτερων!!
κανω μια σκεψη και ενω ειμαι κατοχος των epos μηπως παω στις ιταλιδες κουκλες!
ο μονος λογος που με ψηνει να το κανω, παρ οτι ειλικρινεστατα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα ηχητικα μου ειναι, η υπεροχη εμφανιση των ιταλικων( ναι εχω ενα θεμα εκει) αλλα και το bass reflex που βρισκονται στο εμπρος μερος ενω στα δικα μου πισω, με αποτελεσμα να θελουν αρκετο τραβηγμα εμπρος, και κατα καποιο τροπο χαλαει καπως η εμφανιση στην επιπλωση, η οποια ειναι χωρος για ολη την οικογενεια στο σπιτι και οχι χωρος hi fi .
στα specs kai σε διαστασεις ανηκουν κοντα στην ιδια κατηγορια!
ο ενισχυτης που οδηγω τα epos o sphinx progect ten!
στα χαρακτηριστικα δε, παρ οτι τα ιταλικα εχουν ενα midwoofer 7" κατεβαινουν στους 35 ενω τα epos με δυο 6,5 αρια στους 38!
με χαρα να ακουσω αποψεις τεκμηριωμενες αν υπαρχουν.
ευχαριστω εκ των προτερων!!
Attachments
-
32,9 KB Προβολές: 0
-
78,7 KB Προβολές: 0