Audio People Fan Club

Reaction score
1.875
Σκέφτηκα να ηχογραφήσω με το κινητό στην ίδια ένταση, στον ίδιο χώρο και στην ίδια θέση το ίδιο κομμάτι αρχικά ως δικάναλο χωρίς σαμπς και κατόπιν ως δικάναλο με απμιξινγκ δλδ πολυκαναλικά χωρίς όμως κεντρικό κανάλι και με τα 4 σαμπς αυτή την φορά.

Το κομμάτι με 2 ηχεία με τις οπές εκτόνωσης χαμηλών ανοικτές.

Τώρα το κομμάτι με απμιξινγκ όπου συμμετέχουν μαζί με τα LR ηχεία και τα περιφερειακα 8 τον αριθμό καθώς επίσης και τα 4 σαμπς με όλες τις οπές εκτόνωσης ηχειων και σαμπς ανοικτές.
Για τα LR επιλέχθηκε συχνότητα αποκοπής τα 40Hz και για τα περιφερειακα 60Hz.
Τώρα,έχω αρχίσει ν' ανησυχώ σοβαρά! Φλωρικη μουσικη και να παίζει καλύτερα χωρίς subs!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.274
Σκέφτηκα να ηχογραφήσω με το κινητό στην ίδια ένταση, στον ίδιο χώρο και στην ίδια θέση το ίδιο κομμάτι αρχικά ως δικάναλο χωρίς σαμπς και κατόπιν ως δικάναλο με απμιξινγκ δλδ πολυκαναλικά χωρίς όμως κεντρικό κανάλι και με τα 4 σαμπς αυτή την φορά.

Το κομμάτι με 2 ηχεία με τις οπές εκτόνωσης χαμηλών ανοικτές.

Τώρα το κομμάτι με απμιξινγκ όπου συμμετέχουν μαζί με τα LR ηχεία και τα περιφερειακα 8 τον αριθμό καθώς επίσης και τα 4 σαμπς με όλες τις οπές εκτόνωσης ηχειων και σαμπς ανοικτές.
Για τα LR επιλέχθηκε συχνότητα αποκοπής τα 40Hz και για τα περιφερειακα 60Hz.
Περιφερειακά δε μπορούμε να ακούσουμε φυσικά... το upmixing έγινε ...downmix σε δικάναλο πάλι, κατά την ηχογράφηση...
Προτιμώ τη δικάναλη έκδοση... κι ας έχει και subs η upmixed.... :p
Τώρα,έχω αρχίσει ν' ανησυχώ σοβαρά! Φλωρικη μουσικη και να παίζει καλύτερα χωρίς subs!
ότι θα συμφωνούσα με τον @Π.Α.Η. δεν το περίμενα :p

Reaction score
1.135
Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο αρχείο ακούγεται καλύτερα . Τι σύστημα έχεις ;

Reaction score
18.684
Δικάναλο σύστημα με διχασμό πολλαπλής προσωπικότητας και που παίζει και πολυκάναλα κάποιες φορές. Kavourdistiri audio είναι η μάρκα. Καλά δεν την ξέρεις ; :D Γειά σου βρε Ν.Κ με την συστηματάρα σου. 😍

Μήπως είδε κανένας τον @marlboro ? :D :D

Reaction score
1.135
Δικάναλο σύστημα με διχασμό πολλαπλής προσωπικότητας και που παίζει και πολυκάναλα κάποιες φορές. Kavourdistiri audio είναι η μάρκα. Καλά δεν την ξέρεις ; :D
Δεν έτυχε να δω σε κάποιο ποστ το σύστημα

Reaction score
18.684
Δεν έτυχε να δω σε κάποιο ποστ το σύστημα
Ούτε εγω ξέρω τι έχει. Ειχα δει μια φορά σε φωτογραφία παλιά ...και μετά το ξέχασα. Εδω δεν θυμάμαι άλλα πράγματα. Μερικές φορές ξεχνάω και το δικό μου.

Άσε που το κρύβει όπως εγώ.

Reaction score
1.135
Ούτε εγω ξέρω τι έχει. Ειχα δει μια φορά σε φωτογραφία παλιά ...και μετά το ξέχασα. Εδω δεν θυμάμαι άλλα πράγματα. Μερικές φορές ξεχνάω και το δικό μου.

Άσε που το κρύβει όπως εγώ.
Τελικά τι ηχομπαρα πήρες;

Reaction score
18.684
Πολλά και διάφορα ..... Περισσότερα μου έχει πει απο εσενα
Ωωωω, τότε είναι που δεν εχω την παραμικρή ελπίδα να τα θυμηθώ όλα αυτά. Εγώ πρώτα απο όλα έχω πεί το δεύτερο συστημα μου. Μόνο και με αυτό "περνάω" για audio people άνετα. Ενα sub ακόμη μάλιστα να βάλω μόνο και περνάω και με άριστα (9). :D

Ναι κοκορεύονται συνέχεια οι audio people για το συστημα τους. Δεν μπορούν να αντέξουν να μην μιλάνε για αυτό ούτε μια ημέρα. Μερικοί το έχουν και φωτογραφία στο κινητό τους, σαν τα παιδά τους. :D
Τελικά τι ηχομπαρα πήρες;
Δεν πήρα βρε συ. Πλάκα έκανα στους audio people. Αλλά η συζήτηση με τον φίλο μου που έγραψα ήταν αληθινή και ακριβης στην περιγραφή των γεγονότων. Και εάν έπαιρνα αυτό θα έκανα.

Last edited:

Reaction score
8.767
Αλήθεια, σ άρεσε περισσότερο το δικάναλο άνευ? :biggrin:

Reaction score
1.135
Αλήθεια, σ άρεσε περισσότερο το δικάναλο άνευ? :biggrin:

Όντως ! Ακούγονταν πιο καθαρά τα πάντα και πιο συγκεκριμένα . Ίσως αν μπορούσες να κάνεις binaural recording…

Reaction score
18.684
Όντως ! Ακούγονταν πιο καθαρά τα πάντα και πιο συγκεκριμένα . Ίσως αν μπορούσες να κάνεις binaural recording…
Μην εκφράζεις ανοιχτά τέτοιες περίεργες, αναρχικές και ανορθόδοξες απόψεις. Εσύ μπορεί να λές αλήθεια αλλά ο Ν.Κ. βγάζει αφρούς απο το στόμα. απο χθες στις 23.44 που το είπες. Καλά δεν σε είχα για τόσο σκληρό άνθρωπο. :D

Τραγουδάκια που θα εγκρίνει ο Π.Α.Η και ξέρανε να γράφουνε καλύτερα την ντράμς απο τις σημερινές σούπες ; :D

Last edited:

Reaction score
1.135
Μην εκφράζεις ανοιχτά τέτοιες περίεργες, αναρχικές και ανορθόδοξες απόψεις. Εσύ μπορεί να λές αλήθεια αλλά ο Ν.Κ. βγάζει αφρούς απο το στόμα. απο χθες στις 23.44 που το είπες. Καλά δεν σε είχα για τόσο σκληρό άνθρωπο. :D
Για να μη παρεξηγηθώ για το ηχογραφημένο είπα ! Δεν έχω ακούσει από κοντά …

Αλλά γενικά είμαι πολύ προσεκτικός που θα ξοδέψω λεφτά και πρέπει πρώτα να το εγκρίνω εγώ τι γίνεται στην πράξη 😀

Reaction score
18.684
Για να μη παρεξηγηθώ για το ηχογραφημένο είπα ! Δεν έχω ακούσει από κοντά …
Ναι το κατάλαβα ... και ευτυχώς ... αλλιώς εάν έλεγες για το πραγματικό τώρα θα ήμουν στο προσκεφάλι του στο νοσοκομείο να τον φροντίζω με εγκεφαλικό. :D 😍

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.076
Δεν ασχολήθηκα να τα ακούσω, γιατί πιστεύω ότι η εγγραφή στο κινητό θα είναι πολύ περισσότερο προβληματική στο πολυκάναλο από ότι στο στερεοφωνικό. Θεωρώ αδύνατον να γίνει ρεαλιστική σύγκριση με τη μέθοδο αυτή.

Reaction score
1.135
Δεν ασχολήθηκα να τα ακούσω, γιατί πιστεύω ότι η εγγραφή στο κινητό θα είναι πολύ περισσότερο προβληματική στο πολυκάναλο από ότι στο στερεοφωνικό. Θεωρώ αδύνατον να γίνει ρεαλιστική σύγκριση με τη μέθοδο αυτή.
Γι' αυτό είπα για binaural recording και φυσικά να το ακούσεις με ακουστικά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.512
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106