Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.504
15 χρονια την εχω :lol: την Γραμμη με καλωδιο ΔΕΗ:) ΟΧΙ απο τον πινακα απ την κολονα:lol:
Ποιά κολώνα βρε ? Απο τον πίνακα παίρνεις.
Ναι ομως ιδιωτική κολώνα όπως εγώ δεν έχεις!Παίρνεις ρεύμα από κει που παίρνουν κι άλλοι!
Γιατί εσένα η κολώνα σου δεν παίρνει από τους κοινούς Μετ/στες που παίρνουν και οι άλλοι ?
Ασε τα σάπια.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.298
Γραμμη από τον πίνακα ως το σύστημα και τέλος! Το καλώδιο που είναι ο,τι πρέπει γι αυτή τη δουλειά είναι το μονόκλωνο 4 καρέ της Gigawatt.
"ένα καλό καλώδιο και τέλος" είναι θεωρίες που τις διδάσκουν άλλοι.... εσύ διδάσκεις δοκιμάζουμε, δοκιμάζουμε. δοκιμάζουμε γιατί κάθε σύστημα είναι διαφορετικό κλπ κλπ

Reaction score
1.930
Ποιά κολώνα βρε ? Απο τον πίνακα παίρνεις.

Γιατί εσένα η κολώνα σου δεν παίρνει από τους κοινούς Μετ/στες που παίρνουν και οι άλλοι ?
Ασε τα σάπια.
Η δική μου παίρνει από ξεχωριστους double c-core μετασχηματιστές.Ειδικη παραγγελία για μένα ώστε να μη σπάσω το συμβόλαιο.

Reaction score
1.930
Δυστυχώς οι γνώσεις σου στην ηλεκτρολογία είναι πελέ μαύρα που λες και συ.
ΔΕΝ απαντας ομως μεγαλε μαστορα της Ηλεκτροτεχνιας :lol: :p:p και ηλεκτρολογιας :gamer: :lol: :gotcha:
Ωχ! Συμμοριτοπόλεμος στην Επερεσια! Ποιον να υποστηρίξω τώρα; Έκτακτο Στρατοδικείο κι εκτέλεση και οι δύο δια διασποράν ψευδών ειδήσεων προς άνοδο του ηθικού του πολυκάναλου εχθρού.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.345
Ο κ. Μαρκησιος SANSUI DE KORAL ΔΕΝ ειναι στην Επερεσια μεχρι να παρει πιστοποιηση :lol: :lol:
Οταν παρει την πιστοποιηση θα παει στο ΤΕΧΝΙΚΟ τμημα ΟΧΙ στο ακουστηρι:gamer:
Στο ακουστικο τμημα θα παει αν περασει της εξετασεις ΟΡΓΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Της Συμφωνικης Ορχηστρας :acute:

Reaction score
3.531
"ένα καλό καλώδιο και τέλος" είναι θεωρίες που τις διδάσκουν άλλοι.... εσύ διδάσκεις δοκιμάζουμε, δοκιμάζουμε. δοκιμάζουμε γιατί κάθε σύστημα είναι διαφορετικό κλπ κλπ
Μεταξεταστέος δις. :p
Όπως έχω πει αυτό αφορά τα του χώρου που βρίσκεται το σύστημα. Πριν είναι κάτι άλλο. Μόνο του. No need to check. Το ίδιο ισχύει και τις χαϊεντάδικες ασφάλειες και ασφαλειοθήκες. Απλα τις βάζεις αν θες να κάνεις το καλύτερο δυνατό στο σύστημα σου.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.298
Μεταξεταστέος δις. :p
Όπως έχω πει αυτό αφορά τα του χώρου που βρίσκεται το σύστημα. Πριν είναι κάτι άλλο. Μόνο του. No need to check. Το ίδιο ισχύει και τις χαϊεντάδικες ασφάλειες και ασφαλειοθήκες. Απλα τις βάζεις αν θες να κάνεις το καλύτερο δυνατό στο σύστημα σου.
Άμα ήταν κάτι άλλο, αδιάφορο, να μη βάζατε "καλό" καλώδιο κ εξωτικές ασφάλειες....
Να το αφήνατε ως έχει....
Αλλά "τι α κανς.... α κατς α μαλοις? ...
Εδώ ο μανέστρος δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει.... απ' τη μία λέει τα καλώδια δεν έχουν σημασία κι απ' την άλλη βάζει μονόκλωνο 4mm στο ρεύμα του ενισχυτή γιατί λέει κάτι αισθάνεται να τον γαργαλάει πιο πολύ στο μπάσο :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.552
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM