- Reaction score
- 3.526
Εγώ είμαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.Εγώ όμως δεν τα λέω,απλώς.Τα αναλύω κιολας.Λογω αναλυτικωτερου συστήματος ενώ ο @marlboro κρυφολαμπιζει!
Εγώ είμαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.Εγώ όμως δεν τα λέω,απλώς.Τα αναλύω κιολας.Λογω αναλυτικωτερου συστήματος ενώ ο @marlboro κρυφολαμπιζει!
Μπα..Τωρα μαλιστα ενα δικιο το εχεις
Μπα..Υβριδιο;
15 χρονια την εχω την Γραμμη με καλωδιο ΔΕΗ ΟΧΙ απο τον πινακα απ την κολοναΓραμμη από τον πίνακα ως το σύστημα και τέλος!
Ναι ομως ιδιωτική κολώνα όπως εγώ δεν έχεις!Παίρνεις ρεύμα από κει που παίρνουν κι άλλοι!15 χρονια την εχω την Γραμμη με καλωδιο ΔΕΗ ΟΧΙ απο τον πινακα απ την κολονα
Ποιά κολώνα βρε ? Απο τον πίνακα παίρνεις.15 χρονια την εχω την Γραμμη με καλωδιο ΔΕΗ ΟΧΙ απο τον πινακα απ την κολονα
Γιατί εσένα η κολώνα σου δεν παίρνει από τους κοινούς Μετ/στες που παίρνουν και οι άλλοι ?Ναι ομως ιδιωτική κολώνα όπως εγώ δεν έχεις!Παίρνεις ρεύμα από κει που παίρνουν κι άλλοι!
Αμάν, ο Μανέστρος γράφει στα Αγγλικά.SHAME ON YOU
"ένα καλό καλώδιο και τέλος" είναι θεωρίες που τις διδάσκουν άλλοι.... εσύ διδάσκεις δοκιμάζουμε, δοκιμάζουμε. δοκιμάζουμε γιατί κάθε σύστημα είναι διαφορετικό κλπ κλπΓραμμη από τον πίνακα ως το σύστημα και τέλος! Το καλώδιο που είναι ο,τι πρέπει γι αυτή τη δουλειά είναι το μονόκλωνο 4 καρέ της Gigawatt.
ΚΑΙ μεχρι τον πινακα τι καλωδιο παει Μαρκησιε ;;;;;;;;; Γιασουχιρο ΝακασονεΠοιά κολώνα βρε ? Απο τον πίνακα παίρνεις.
Η δική μου παίρνει από ξεχωριστους double c-core μετασχηματιστές.Ειδικη παραγγελία για μένα ώστε να μη σπάσω το συμβόλαιο.Ποιά κολώνα βρε ? Απο τον πίνακα παίρνεις.
Γιατί εσένα η κολώνα σου δεν παίρνει από τους κοινούς Μετ/στες που παίρνουν και οι άλλοι ?
Ασε τα σάπια.
Δυστυχώς οι γνώσεις σου στην ηλεκτρολογία είναι πελέ μαύρα που λες και συ.ΚΑΙ μεχρι τον πινακα τι καλωδιο παει Μαρκησιε ;;;;;;;;; Γιασουχιρο Νακασονε