Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Και από γυναίκες δύο χρειάζεσαι, όχι κάτω από 18άρες όμως.Αμα πάρω να βάλω 4 το πιο πιθανό είναι να με πετάξει η γυναίκα έξω ο χώρος ναι σωστα είναι ενιαίος με κουζίνα μαζί
Για ένα κ μόνο θα πάω δεν με παίρνει να βάλω κ δεύτερο κ σαν χώρος είναι ψιλο γεμάτο το σαλόνι κ τα 12" δεν είναι κ μικρά σαν όγκος απλά θα ήθελα βοήθεια με μια καλή επιλογή subΘες δύο 12άρια, και με 600Ε αυτό δεν γίνεται. Πάρε ένα για αρχή και αργότερα πάρε δεύτερο, ίδιο. Και ρίξε διάβασμα για τη σωστή τους τοποθέτηση.
Χαχαχαχαχχα ε εκεί αλλάζει το πράγμαΚαι από γυναίκες δύο χρειάζεσαι, όχι κάτω από 18άρες όμως.
Μιλάω εκ ιδίας πείρας, όχι με λόγια του αήρ.Ωχ, βρε Κώστα..
Τον "έστειλες* τον νέο φίλο μας.
Μιλάς λογικά αλλά δεν έχουν όλοι τον χώρο σου.Μιλάω εκ ιδίας πείρας, όχι με λόγια του αήρ.
Σε 34τμ χώρο, είχα 4 τεμάχια 12" και 4 τεμάχια 10" για τις 2 πρώτες οκτάβες.
Τώρα, έχω ακόμα ισχυρότερα, με 15".
Ήταν πολύ χαλαρή η πρότασή μου, να προμηθευτεί μόνον 4 τεμάχια 12" σε τέτοιο χώρο.
Διορθώθηκε.Κάτω από δύο 12" είναι ΠΟΛΥ κακή ιδέα.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα κ εγώ να τοποθετήσω 2 στο χώρο μου αλλά είναι αρκετά δύσκολο.Το να τοποθετηθεί το ένα πάνω στο άλλο το θεωρώ λάθος οπότε αν στο μέλλον βρεθεί χώρος κ χρήματα προφανώς ίσως γίνει η αναβάθμιση προς το παρών να ξεκινήσω με ένα να φυγω απο το 8"κ στο μέλλον βλέπουμε πως θα παειΔιορθώθηκε.
ΥΓ. Οτιδήποτε σε 1, είναι καταδικασμένο να παίζει χάλια.
Η κάποια άλλη επιλογή αξιολογη ?
Μάλιστα ωραία ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν:
1 σαμπ μόνο του, έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει κάπως νορμάλ (μόνον για την 1 κεντρική θέση ακρόασης), μόνον εάν τοποθετηθεί στη μεσότητα του εμπρόσθιου τοίχου, ακριβώς ανάμεσα στα 2 main ηχεία.
Για 2 σαμπ, οι πιθανοί συνδυασμοί θέσεων που θα παίξουν αξιοπρεπώς, είναι οι εξής:
Είτε στη μεσότητα των απέναντι τοίχων (εμπρός και πίσω, ή των 2 πλάγιων), είτε στις 2 εμπρός γωνίες (ή στις 2 πίσω), είτε στις απέναντι - διαγώνιες γωνίες.
Για 4 σαμπ, είναι κυρίως 2:
Είτε ένα στη μεσότητα κάθε τοίχου, είτε ένα σε κάθε γωνία.
Εναλλακτικά, παίζουν συγκεκριμένες θέσεις υπερυψωμένης τοποθέτησης.
Οτιδήποτε άλλο, δεν.
Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν:
1 σαμπ μόνο του, έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει κάπως νορμάλ (μόνον για την 1 κεντρική θέση ακρόασης), μόνον εάν τοποθετηθεί στη μεσότητα του εμπρόσθιου τοίχου, ακριβώς ανάμεσα στα 2 main ηχεία.
Για 2 σαμπ, οι πιθανοί συνδυασμοί θέσεων που θα παίξουν αξιοπρεπώς, είναι οι εξής:
Είτε στη μεσότητα των απέναντι τοίχων (εμπρός και πίσω, ή των 2 πλάγιων), είτε στις 2 εμπρός γωνίες (ή στις 2 πίσω), είτε στις απέναντι - διαγώνιες γωνίες.
Για 4 σαμπ, είναι κυρίως 2:
Είτε ένα στη μεσότητα κάθε τοίχου, είτε ένα σε κάθε γωνία.
Εναλλακτικά, παίζουν συγκεκριμένες θέσεις υπερυψωμένης τοποθέτησης.
Οτιδήποτε άλλο, δεν.
[/QUOTE
Αυτό μόνο εξωτερικό υπάρχει ε?SUB 12.17 EDGE
www.xtzsound.eu
Απ' όσο γνωρίζω, ναι.Αυτό μόνο εξωτερικό υπάρχει ε?
Τι εννοείς klipsch δηλαδή?Πάρε ομόσταυλα ίδιας σειράς.
Κανένα από αυτά.Είμαι ανάμεσα σε
Polk hts 12
Jbl stage a120p
Wharfedale sw12
Klipsch r121sw
Η κάποια άλλη επιλογή αξιολογη ?