Featured Περί μεγέθους γουφερ ο λόγος….

Reaction score
3
Θες δύο 12άρια, και με 600Ε αυτό δεν γίνεται. Πάρε ένα για αρχή και αργότερα πάρε δεύτερο, ίδιο. Και ρίξε διάβασμα για τη σωστή τους τοποθέτηση.
Για ένα κ μόνο θα πάω δεν με παίρνει να βάλω κ δεύτερο κ σαν χώρος είναι ψιλο γεμάτο το σαλόνι κ τα 12" δεν είναι κ μικρά σαν όγκος απλά θα ήθελα βοήθεια με μια καλή επιλογή sub
Και από γυναίκες δύο χρειάζεσαι, όχι κάτω από 18άρες όμως.
Χαχαχαχαχχα ε εκεί αλλάζει το πράγμα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.894
Ωχ, βρε Κώστα.. :lolsign:
Τον "έστειλες* τον νέο φίλο μας.
Μιλάω εκ ιδίας πείρας, όχι με λόγια του αήρ. 😎

Σε 34τμ χώρο, είχα 4 τεμάχια 12" και 4 τεμάχια 10" για τις 2 πρώτες οκτάβες.

Τώρα, έχω ακόμα ισχυρότερα, με 15". 😎

Ήταν πολύ χαλαρή η πρότασή μου, να προμηθευτεί μόνον 4 τεμάχια 12" σε τέτοιο χώρο.

Reaction score
3.633
Μιλάω εκ ιδίας πείρας, όχι με λόγια του αήρ. 😎

Σε 34τμ χώρο, είχα 4 τεμάχια 12" και 4 τεμάχια 10" για τις 2 πρώτες οκτάβες.

Τώρα, έχω ακόμα ισχυρότερα, με 15". 😎

Ήταν πολύ χαλαρή η πρότασή μου, να προμηθευτεί μόνον 4 τεμάχια 12" σε τέτοιο χώρο.
Μιλάς λογικά αλλά δεν έχουν όλοι τον χώρο σου. :idk:

Reaction score
3
Διορθώθηκε.

ΥΓ. Οτιδήποτε σε 1, είναι καταδικασμένο να παίζει χάλια.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα κ εγώ να τοποθετήσω 2 στο χώρο μου αλλά είναι αρκετά δύσκολο.Το να τοποθετηθεί το ένα πάνω στο άλλο το θεωρώ λάθος οπότε αν στο μέλλον βρεθεί χώρος κ χρήματα προφανώς ίσως γίνει η αναβάθμιση προς το παρών να ξεκινήσω με ένα να φυγω απο το 8"κ στο μέλλον βλέπουμε πως θα παει

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.894
Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν:

1 σαμπ μόνο του, έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει κάπως νορμάλ (μόνον για την 1 κεντρική θέση ακρόασης), μόνον εάν τοποθετηθεί στη μεσότητα του εμπρόσθιου τοίχου, ακριβώς ανάμεσα στα 2 main ηχεία.

Για 2 σαμπ, οι πιθανοί συνδυασμοί θέσεων που θα παίξουν αξιοπρεπώς, είναι οι εξής:
Είτε στη μεσότητα των απέναντι τοίχων (εμπρός και πίσω, ή των 2 πλάγιων), είτε στις 2 εμπρός γωνίες (ή στις 2 πίσω), είτε στις απέναντι - διαγώνιες γωνίες.

Για 4 σαμπ, είναι κυρίως 2:
Είτε ένα στη μεσότητα κάθε τοίχου, είτε ένα σε κάθε γωνία.

Εναλλακτικά, παίζουν συγκεκριμένες θέσεις υπερυψωμένης τοποθέτησης.

Οτιδήποτε άλλο, δεν.

Reaction score
3

1 σαμπ μόνο του, έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει κάπως νορμάλ (μόνον για την 1 κεντρική θέση ακρόασης), μόνον εάν τοποθετηθεί στη μεσότητα του εμπρόσθιου τοίχου, ακριβώς ανάμεσα στα 2 main ηχεία.

Για 2 σαμπ, οι πιθανοί συνδυασμοί θέσεων που θα παίξουν αξιοπρεπώς, είναι οι εξής:
Είτε στη μεσότητα των απέναντι τοίχων (εμπρός και πίσω, ή των 2 πλάγιων), είτε στις 2 εμπρός γωνίες (ή στις 2 πίσω), είτε στις απέναντι - διαγώνιες γωνίες.

Οτιδήποτε άλλο, δεν.
Μάλιστα ωραία ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!
Κ ένα αξιοπρεπές sub είτε από αυτά που έχω προαναφέρει είτε κάποιο άλλο να μου προτείνεται?

Οτιδήποτε άλλο, δεν.
[/QUOTE

Reaction score
3.633
Παλιά..

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.056
Είμαι ανάμεσα σε
Polk hts 12
Jbl stage a120p
Wharfedale sw12
Klipsch r121sw
Η κάποια άλλη επιλογή αξιολογη ?
Κανένα από αυτά.
Δες svs εμφανίζονται συχνά στις αγγελίες. Και arendal.
Ισως και monoprice που είναι πιο οικονομικά αλλά ported.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.588
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants