christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.500
η γιουροβιζΥον εδω και 30 σχεδον χρονια ειναι οτι πιο γελοιο υπαρχει
Τι μας λες;η γιουροβιζΥον εδω και 30 σχεδον χρονια ειναι οτι πιο γελοιο υπαρχει
Μετά απο καθολική απαίτηση αλλά και δική σου και του ΠΑΗ να ποστάρω χωρίς φόβο και πάθος τα κάτωθι :Τα σπάνε; Ξερς ποιοι τα σπάνε;
Οι μπι τζις τα σπάνε
Σοβαρή μουσική, όχι αστεία:
Όχι σα τα γλυκανάλατα τα σωροπχιαστά, μα για όνομα.
ΥΓ.
YMCA
Είσαι τυχερός γιατι εκει που βρίσκεσαι δεν φθάνει το σιδερένιο χέρι του νόμου του Π.Α.Η.!
Κατι τέτοια θα ακούει ο ΠΑΗς για εκτιμήσει τις διάφορες στη σκηνή σε διάφορα καλώδια. (Φανταστείτε να εχω το είδος πάλι λάθος και να μην του αρέσει. Παντως τη χρονολογία τη πέτυχα παρα λίγο xD)
πωπωπω ρε αδερφε ονομα και πραγμα... δεν υπάρχει αντίλογος, ποιο ηχορύπανση πεθαίνεις...Καλομελετα κι έρχεται.Θα δεθεί με Neotech που είναι άκαμπτα για να μη μπορεί να λυθεί με τίποτα.Φυσικα,θα γίνουν κι αλλαγές καλωδίων.Για να υποφέρει περισσότερο.
Να τι θα πρωτοαακούσει:
Τhe Cavemen: It's trash
Αυτή είναι μελωδία για τ' αυτιά μου.Κανω και δοκιμές καλωδίων μ' αυτήν.Καποια καλώδια τη βγάζουν Μπετο(ν)βεν.Δηλαδη συμπαγής μελωδία όπως αυτές του κ.Χρηστου.Κοινως,μη αναλυτικά καλώδια.πωπωπω ρε αδερφε ονομα και πραγμα... δεν υπάρχει αντίλογος, ποιο ηχορύπανση πεθαίνεις...
Χαλάει η αναλυτικότητα (αυτής της σοβαρής ηχογράφησης... κ όχι μόνο) από ένα παλιοκαλώδιο ε;Αυτή είναι μελωδία για τ' αυτιά μου.Κανω και δοκιμές καλωδίων μ' αυτήν.Καποια καλώδια τη βγάζουν Μπετο(ν)βεν.Δηλαδη συμπαγής μελωδία όπως αυτές του κ.Χρηστου.Κοινως,μη αναλυτικά καλώδια.
αναλύεις αμα βγεί ο ήχος γρέζι η πουρές?Αυτή είναι μελωδία για τ' αυτιά μου.Κανω και δοκιμές καλωδίων μ' αυτήν.Καποια καλώδια τη βγάζουν Μπετο(ν)βεν.Δηλαδη συμπαγής μελωδία όπως αυτές του κ.Χρηστου.Κοινως,μη αναλυτικά καλώδια.
πολύμπριζουΧαλάει η αναλυτικότητα (αυτής της σοβαρής ηχογράφησης... κ όχι μόνο) από ένα παλιοκαλώδιο ε;
Τι λες βρε παιδί μου....
Για ρεύματος μιλάμε; για ηχείων ή interconnect;;;
Για οποιοδήποτε από τα τρια.Χαλάει η αναλυτικότητα (αυτής της σοβαρής ηχογράφησης... κ όχι μόνο) από ένα παλιοκαλώδιο ε;
Τι λες βρε παιδί μου....
Για ρεύματος μιλάμε; για ηχείων ή interconnect;;;
Είσαι ντιπ για ντιπ .Για οποιοδήποτε από τα τρια.
Μου φαίνεται απέτυχε ο παη στη μετατροπή σου σε καλωδιολαγνοΕίσαι ντιπ για ντιπ .
Ειδικός στα καλωδια.Ευχαριστω.Ο καθένας μπορεί να γίνει.Θεληση χρειάζεται.Είσαι ντιπ για ντιπ .