Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.072
Τα σπάνε; Ξερς ποιοι τα σπάνε;
Οι μπι τζις τα σπάνε

Σοβαρή μουσική, όχι αστεία:

Όχι σα τα γλυκανάλατα τα σωροπχιαστά, μα για όνομα.

ΥΓ.
YMCA

Μετά απο καθολική απαίτηση αλλά και δική σου και του ΠΑΗ να ποστάρω χωρίς φόβο και πάθος τα κάτωθι : :D

https://www.youtube.com/watch?v=0siFaMh_yXY
https://www.youtube.com/watch?v=cHrp5TsvQ0A
https://www.youtube.com/watch?v=p3l7fgvrEKM

Reaction score
1.434

Κατι τέτοια θα ακούει ο ΠΑΗς για εκτιμήσει τις διάφορες στη σκηνή σε διάφορα καλώδια. (Φανταστείτε να εχω το είδος πάλι λάθος και να μην του αρέσει. Παντως τη χρονολογία τη πέτυχα παρα λίγο xD)

Reaction score
2.023

Κατι τέτοια θα ακούει ο ΠΑΗς για εκτιμήσει τις διάφορες στη σκηνή σε διάφορα καλώδια. (Φανταστείτε να εχω το είδος πάλι λάθος και να μην του αρέσει. Παντως τη χρονολογία τη πέτυχα παρα λίγο xD)
Είσαι τυχερός γιατι εκει που βρίσκεσαι δεν φθάνει το σιδερένιο χέρι του νόμου του Π.Α.Η.!

Reaction score
1.434
Καλομελετα κι έρχεται.Θα δεθεί με Neotech που είναι άκαμπτα για να μη μπορεί να λυθεί με τίποτα.Φυσικα,θα γίνουν κι αλλαγές καλωδίων.Για να υποφέρει περισσότερο.
Να τι θα πρωτοαακούσει:
Τhe Cavemen: It's trash
πωπωπω ρε αδερφε ονομα και πραγμα... δεν υπάρχει αντίλογος, ποιο ηχορύπανση πεθαίνεις...

Reaction score
2.023
πωπωπω ρε αδερφε ονομα και πραγμα... δεν υπάρχει αντίλογος, ποιο ηχορύπανση πεθαίνεις...
Αυτή είναι μελωδία για τ' αυτιά μου.Κανω και δοκιμές καλωδίων μ' αυτήν.Καποια καλώδια τη βγάζουν Μπετο(ν)βεν.Δηλαδη συμπαγής μελωδία όπως αυτές του κ.Χρηστου.Κοινως,μη αναλυτικά καλώδια.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.381
Αυτή είναι μελωδία για τ' αυτιά μου.Κανω και δοκιμές καλωδίων μ' αυτήν.Καποια καλώδια τη βγάζουν Μπετο(ν)βεν.Δηλαδη συμπαγής μελωδία όπως αυτές του κ.Χρηστου.Κοινως,μη αναλυτικά καλώδια.
Χαλάει η αναλυτικότητα (αυτής της σοβαρής ηχογράφησης... κ όχι μόνο) από ένα παλιοκαλώδιο ε;
Τι λες βρε παιδί μου.... :p
Για ρεύματος μιλάμε; για ηχείων ή interconnect;;;

Reaction score
1.434
αναλύεις αμα βγεί ο ήχος γρέζι η πουρές? :lolsign:
Χαλάει η αναλυτικότητα (αυτής της σοβαρής ηχογράφησης... κ όχι μόνο) από ένα παλιοκαλώδιο ε;
πολύμπριζου
Ειχα χάσει τα περισσότερα μυνήματα δεν μου έβγαζε ειδοποιήσεις στο καμπανακι. Θα σας κανω την τιμή κυριοι να μου στελνει μειλ καθε φορα που ενημερώνεται το νήμα.
Ολα για την επερεσια

Last edited:

Reaction score
2.023
Για οποιοδήποτε από τα τρια.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.381
Μανέστρο μην το κάνεις ζαπινγκ.... δώσε γκάζι!

ΕΠΟΣ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000