Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.370
Γιατί το κάνετε το ρύζι έτσι ?
Γιατί όχι σπυρωτό πιλάφι ?
Γιατί το κάνετε τόσο πολύ νερόβραστο , σαν αλοιφή ένα πράμα ?
Εγώ το θέλω σπυρωτό , από κίτρινο ρύζι , BALI που να είναι και να φαίνεται . Σπυρωτό .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.180
Γιατί το κάνετε το ρύζι έτσι ?
Γιατί όχι σπυρωτό πιλάφι ?
Γιατί το κάνετε τόσο πολύ νερόβραστο , σαν αλοιφή ένα πράμα ?
Εγώ το θέλω σπυρωτό , από κίτρινο ρύζι , BALI που να είναι και να φαίνεται . Σπυρωτό .

Τι τραβάς και συ βρε πσιχούλα!! :roflmao::roflmao:
Έμενα με αρέσει και έτσι και αλλιώς , ανάλογα τα φαγητά που θα συνοδεύει.

Reaction score
3.114
Άντε και όπως πηγαίνω,το φαγητό θα καταλήξει να μου κοστιζει περισσότερο από την πνευματική μου τροφή,τα καλώδια!
IMG_20241206_150059.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.386
O Τεχλικίδης κρατάει καλά και την ποιότητα, έχει ανέβει σαφώς σε τιμές, και πλέον είναι στην Άνοιξη και όχι στην Δροσιά ;)
Οι γονείς μου ήταν θαμώνες των Ελευθεριάδη και Τεχλικίδη από τα 60s. Στα 90s άρχισα να προτιμώ το πεϊνιρλί του Θέμη στον οποίο πάω ακόμα αλλά όχι συχνά.

Έχω πάει μερικές φορές στο καινούργιο πόστο του Τεχλικίδη (έφυγαν από Δροσιά γιατί τσακώθηκε η οικογένεια) αλλά δεν μου αρέσει το μέρος.

Reaction score
3.114
Το πρωί που κατεβάζεις τον μικρό θα κατεβαίνεις πανόρμου και θα παίρνεις πεινιρλί από την Ιωνία και θα βάνεις μετά φωτό εδώ ότι το έφτιαξες εσύ και καλά.
Στην προηγούμενη εταιρία που εργαζομουν δεν περνούσε μέρα,για πολλά χρόνια,που να μην τιμησω το συγκεκριμένο κατάστημα.Καθε φορά,η ουρά έφθανε ως το πεζοδρομιο.Μεγαλη ποικιλία στα πεινιρλι και όχι μόνο σ' αυτά.Αυτο το πολύ καλό ψωμί που υπήρχε σ' όλα τα προϊόντα μ' έκανε να ξεχνώ τις τσιμπημενες τιμές και το μικρότερο προιον.Πλεον,έχω επτά χρόνια να πάω.
Υπήρχε και ένα συνονόματο κατάστημα στη Ν.Ιωνια,φθηνότερο μεν όμως κατώτερο σε ποιότητα και ποικιλία.
Τίποτα πιο θαμπό δεν είχες να ανεβάσεις ?
Για να παραφράσω το γνωστό σύνθημα,λεφτά για τα καλώδια και όχι για τα κινητά! Ορίστε,γίναμε και κομμουνισταί!
Μου αρκεί να μην είναι θαμπος ο ήχος του συστήματος μου.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.217
Ζύμης στην Λευκάδα :D
Καμία σχέση με το πραγματικό πεινιρλί που ήξερα από παιδί.

Φακή σημαίνει φέτα και ψωμί :D
Όχι γαλακτοκομικά με τη φακή. Εμποδίζουν την πρόσληψη σιδήρου.

Για να παραφράσω το γνωστό σύνθημα,λεφτά για τα καλώδια και όχι για τα κινητά! Ορίστε,γίναμε και κομμουνισταί!
Μου αρκεί να μην είναι θαμπος ο ήχος του συστήματος μου.
Μήπως πρέπει να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το καλώδιο του φορτιστή? :whistling:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.