- Reaction score
- 30.097
Sclavii burticii και extreme σινεφίλοι.
Γιατί το κάνετε το ρύζι έτσι ?
Γιατί όχι σπυρωτό πιλάφι ?
Γιατί το κάνετε τόσο πολύ νερόβραστο , σαν αλοιφή ένα πράμα ?
Εγώ το θέλω σπυρωτό , από κίτρινο ρύζι , BALI που να είναι και να φαίνεται . Σπυρωτό .
Κυρία Γιώτα, αυτά πάνω στο παξιμάδι είναι πσάρια?
Μου χάλασε όλη τη μαγεία με τις φακές η εικόνα αυτή...Καπνιστή ρέγγα, τρελαίνομαι!
Οι γονείς μου ήταν θαμώνες των Ελευθεριάδη και Τεχλικίδη από τα 60s. Στα 90s άρχισα να προτιμώ το πεϊνιρλί του Θέμη στον οποίο πάω ακόμα αλλά όχι συχνά.O Τεχλικίδης κρατάει καλά και την ποιότητα, έχει ανέβει σαφώς σε τιμές, και πλέον είναι στην Άνοιξη και όχι στην Δροσιά
Στην προηγούμενη εταιρία που εργαζομουν δεν περνούσε μέρα,για πολλά χρόνια,που να μην τιμησω το συγκεκριμένο κατάστημα.Καθε φορά,η ουρά έφθανε ως το πεζοδρομιο.Μεγαλη ποικιλία στα πεινιρλι και όχι μόνο σ' αυτά.Αυτο το πολύ καλό ψωμί που υπήρχε σ' όλα τα προϊόντα μ' έκανε να ξεχνώ τις τσιμπημενες τιμές και το μικρότερο προιον.Πλεον,έχω επτά χρόνια να πάω.Το πρωί που κατεβάζεις τον μικρό θα κατεβαίνεις πανόρμου και θα παίρνεις πεινιρλί από την Ιωνία και θα βάνεις μετά φωτό εδώ ότι το έφτιαξες εσύ και καλά.
Για να παραφράσω το γνωστό σύνθημα,λεφτά για τα καλώδια και όχι για τα κινητά! Ορίστε,γίναμε και κομμουνισταί!Τίποτα πιο θαμπό δεν είχες να ανεβάσεις ?
Καμία σχέση με το πραγματικό πεινιρλί που ήξερα από παιδί.Ζύμης στην Λευκάδα
Όχι γαλακτοκομικά με τη φακή. Εμποδίζουν την πρόσληψη σιδήρου.Φακή σημαίνει φέτα και ψωμί
Μήπως πρέπει να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το καλώδιο του φορτιστή?Για να παραφράσω το γνωστό σύνθημα,λεφτά για τα καλώδια και όχι για τα κινητά! Ορίστε,γίναμε και κομμουνισταί!
Μου αρκεί να μην είναι θαμπος ο ήχος του συστήματος μου.
Σλουρπ!Καπνιστή ρέγγα
Όχι γαλακτοκομικά με τη φακή. Εμποδίζουν την πρόσληψη σιδήρου.