Το σύστημα μου

Reaction score
246
Γνωριζεις ότι τα καλώδια στρώνουν,έτσι;
πολυ θα ηθελα να μαθω πως μπορει να ισχυει αυτο....
στρωνει, τι στρωνει? πως στρωνει? μειωνεται το βαρος του, η ελαστικοτητα του?
πολλοι το λενε αλλα αποδειξη υπαρχει εμπεριστατωμενη, η ειναι και αυτο στα ορια του placebo.
ηρεμα ρωταω να μαθω ο αδαης ....

Reaction score
2.149
πολυ θα ηθελα να μαθω πως μπορει να ισχυει αυτο....
στρωνει, τι στρωνει? πως στρωνει? μειωνεται το βαρος του, η ελαστικοτητα του?
πολλοι το λενε αλλα αποδειξη υπαρχει εμπεριστατωμενη, η ειναι και αυτο στα ορια του placebo.
ηρεμα ρωταω να μαθω ο αδαης ....
Ηρεμε μου αδαή,οι εταιρίες το λένε(εκτός απ' αυτές που πουλούν τα καλώδια τους στρωμένα αν και η Cardas λέει αλλα επ' αυτού)εγώ και πολλοί άλλοι το λέμε(εκ πείρας)άρα μπορείς να παραμείνεις ήρεμος.
όλο και κάπου θα 'χει κάνει οικονομία κι αυτή... για αυτό σου λέω... δοκίμασε τα δικά σου να σιγουρευτείς ποιο παίζει καλύτερα...
Όσο κι αν έψαξα,οικονομία δε βρήκα.Βρηκα ομως πολύ καλη τιμή για εργοστασιακή έκδοση και μάλιστα made in USA.Αν δικα μου εννοείς τα επαρατα μαυρα,έλα ν' ακούσεις και κρατα μεγάλο μαντήλι.

Last edited:

Reaction score
2.149
Ηρεμε μου αδαή,οι εταιρίες το λένε(εκτός απ' αυτές που πουλούν τα καλώδια τους στρωμένα αν και η Cardas λέει αλλα επ' αυτού)εγώ και πολλοί άλλοι το λέμε(εκ πείρας)άρα μπορείς να παραμείνεις ήρεμος.

Όσο κι αν έψαξα,οικονομία δε βρήκα.Βρηκα ομως πολύ καλη τιμή για εργοστασιακή έκδοση και μάλιστα made in USA.Αν δικα μου εννοείς τα επαρατα μαυρα,έλα ν' ακούσεις και κρατα μεγάλο μαντήλι.
Και το καλύτερο για το τέλος.Αν υπάρχει τεφλόν,υπομονή να 'χεις!

Reaction score
2.508
Παρε ρε ανθρωπε μου καλυτερα ηχεια για να τελειωνεις με αυτη την ιστορια των καλωδιων. Τοσα που δινεις για καλωδια θα επαιρνες καλυτερο ηχειο.
Βαλε και κανα sub.

Reaction score
1.284
Ευτυχως ρε παιδια που του το ειπατε να παρει καινουρια ηχεια, γιατι δε το ειχε σκεφτει ο ιδιος και ξεχασε οτι εχει τη δυνατοτητα να αγορασει το ηχειο που θελει χτες :D

Reaction score
246

ενταξει αφου πηρα σαφη απαντηση, μπορω να παραμεινω ηρεμος.......

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.459
ποια μαύρα? όχι αυτά... τα άλλα .. τα πολύχρωμα!!! :p

Reaction score
2.149
ποια μαύρα? όχι αυτά... τα άλλα .. τα πολύχρωμα!!! :p
Τα πολύχρωμα τα πούλησα.Αγορασα μονόχρωμα.Μωβ το ένα,μπλε το άλλο.Περιμενω κι ένα δίχρωμο.

Reaction score
2.149
.......ρε ΠΑΗ..... με τα λεφτά που έχεις δώσει για καλώδια θα είχες Immersive με neumman.
Τώρα,εσύ με βρίζεις!
Άλλη μια φορά λοιπόν.
Αυτο-αυτα που προτεινεις-προτεινετε δεν θα πραγματοποιηθεί-πραγματοποιηθουν για πρακτικούς,αισθητικούς και ηχητικούς λόγους.

Last edited:

Reaction score
1.698
Τώρα,εσύ με βρίζεις!
Άλλη μια φορά λοιπόν.
Αυτο-αυτα που προτεινεις-προτεινετε δεν θα πραγματοποιηθεί-πραγματοποιηθουν για πρακτικούς,αισθητικούς και ηχητικούς λόγους.
Βρε δεν σου ειπα να το κάνεις, την αναλογία του κόστους ήθελα να εκφέρω.

Ούτε εγω θα βάλω ποτέ immersive. Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά αν ακούω ακούω ακόμα βλέπουμε

Reaction score
2.149
Βρε δεν σου ειπα να το κάνεις, την αναλογία του κόστους ήθελα να εκφέρω.

Ούτε εγω θα βάλω ποτέ immersive. Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά αν ακούω ακούω ακόμα βλέπουμε
Η αναλογία του κόστους ρυθμίζεται πάντοτε από τον κάτοχο.Γι αυτό δεν υπάρχει συγκεκριμενη αναλογία.Συμφωνα με το περίφημο ποσοστό του 10%,εγώ που αγόρασα τα ηχεία μου δεύτερο χέρι στο 1/7 της τιμής τους ως καινούρια θα έπρεπε να χρησιμοποιώ κοινά καλώδια.Παιδια,άλλος!

Reaction score
2.149
Σήμερα εορτάζει η γειτόνισσα.Διπλο κερασμα πριν από λίγο.Να χαίρεται τ' όνομα της.Αφιερωμενο λοιπόν στην Άννα.
Lyres: Help you Ann

Last edited:

Reaction score
2.149
Δε γίνεται ο @christos77 να βάζει στο σύστημά του κατ' ευφημισμόν μουσική και μάλιστα εσχάτως κάτι αρχαίους πισωγλεντηδες με κάτι μακριά πράγματα στο στόμα κι εγώ από μουσικη τίποτα!
H.P. Lovecraft: The white ship

Reaction score
1.698
Η αναλογία του κόστους ρυθμίζεται πάντοτε από τον κάτοχο.Γι αυτό δεν υπάρχει συγκεκριμενη αναλογία.Συμφωνα με το περίφημο ποσοστό του 10%,εγώ που αγόρασα τα ηχεία μου δεύτερο χέρι στο 1/7 της τιμής τους ως καινούρια θα έπρεπε να χρησιμοποιώ κοινά καλώδια.Παιδια,άλλος!
Ποιο 10% ορε; Από πού προέκυψε αυτή η αναλογία;
10% ανά καλώδιο η όλα μαζί; :p

Reaction score
2.149
Ποιο 10% ορε; Από πού προέκυψε αυτή η αναλογία;
10% ανά καλώδιο η όλα μαζί; :p
Υπαρχει ως θρύλος εδώ και σχεδόν 50 χρόνια.Αγνωστο ποιος κερατάς ήταν ο "νονος".10% του συστήματος στα καλώδια.Απο μικρός το ακούω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.735
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis