- Reaction score
- 11.180
Έχουμε αρχεία υψηλής ανάλυσης. Βγάλε τις παρωπίδες σου.Το streaming σας έχει ρίξει αρκετές δεκαετίες πίσω.Καποια στιγμή θα το συνειδητοποιήσετε.
Έχουμε αρχεία υψηλής ανάλυσης. Βγάλε τις παρωπίδες σου.Το streaming σας έχει ρίξει αρκετές δεκαετίες πίσω.Καποια στιγμή θα το συνειδητοποιήσετε.
Ναι ναι, και θα τον αναλάβει προσωπικά ο Πρόεδρος. Θα του στείλει και καλό τσιπουράκι μπας και συνέλθει.Το CD-προενισχυτής, ή ο CD-προενισχυτής;
Ποιο πάει πάη; Πως το βλεπς;
Τες πα, θα υποβάλλω υπόμνημα στην επερεσία να σου ρίξει 3-ήμερη αποβολή και να επανέλθεις με τον κηδεμόνα σου.
Δεν θα απαντήσωCD;
Ακόμα CD ακούς; Πού είμαστε; Στη δεκαετία του 2000;
Δεν θα απαντήσωΈχουμε αρχεία υψηλής ανάλυσης. Βγάλε τις παρωπίδες σου.
Μην απαντήσεις. Δεν απευθύνομαι σε εσένα.Δεν θα απαντήσω
Δεν θα απαντήσω
Τα κατασκευάζει και σε ξεχωριστά κουτιά η ATC ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.εμ αμα ειναι στο ιδιο κουτι μ@λ@κία..... πως θα παίξει κανεις με καλώδια να βρει τι ταιριάζει???
και μη μου πεις "ξέρει ο κατασκευαστής"... γιατί και καλώδιο ρεύματος δίνει αλλά εκεί "δεν ξέρει" !!!!
Θα παίξει.Με καλώδιο ρεύματος Supra η Audioquest των μερικών δεκαρικων.Ναι ναι , πάρε πολύπριζο των 1000e τουλάχιστον . Για να παίζει καλύτερα το boombox.
μερικά δεκάρικα κάνει το boombox....Θα παίξει.Με καλώδιο ρεύματος Supra η Audioquest των μερικών δεκαρικων.
Ο,τι προτείνω,το έχω εφαρμόσει ο ίδιος μερικά δεκαρικα χρόνια πριν.Επισης,ο συνάδελφος σου @marlboro.μερικά δεκάρικα κάνει το boombox....
View attachment 351235
φαντάσου να έκανε μερικά κατοστάρικα.... θα ήθελε καλώδιο του πεντακοσάρικου τουλάχιστον....
Με τόσο χαμηλή ευαισθησία και με σχετικά περιορισμένο in room max SPL, δεν είναι καλή ιδέα η πλήρης απορρόφηση της οπίσθιας ακτινοβολίας, αλλά αντιθέτως η μερική απορρόφηση συν σκέδαση, ώστε η οπίσθια ακτινοβολία να δίνει μια ποσότητα έμμεσης ενέργειας στο χώρο, για λόγους immersion και max SPL.
Μετά από "αιώνες" πειραματισμού με τις μεμβράνες αυτές, η δικιά μου εμπειρία λέει ότι η βέλτιστη απόστασή τους από τον πίσω τοίχο είναι στο 1,2-1,3 m, και στην ευρύτερη περιοχή του πίσω τοίχου (όπου πηγαίνει ο λοβός του ηχείου) θα πρέπει να υπάρχει σοβαρή ποσότητα απορρόφησης (τουλάχιστον 20cm εύρους), με ένα ξύλο πάχους 1cm μπροστά (ή γυψοσανίδα ηχοαπορρόφησης).
Εάν μπει ξύλο, τότε πάνω στην επιφάνεια του ξύλου χρειάζεται διαχυτές για να επιτευχθεί σκέδαση, όχι διάχυση, δεν βγαίνουν τα κουκιά με την απόσταση.
Ναι ρε ΠΑΗ, πες τα.Ο,τι προτείνω,το έχω εφαρμόσει ο ίδιος μερικά δεκαρικα χρόνια πριν.Επισης,ο συνάδελφος σου @marlboro.
Δυστυχώς όμως πλήρωσα και το τίμημα.Αναγκαστηκα ν' ακούσω Yello μέχρι τελικής πτώσεως! Ένα καταραμένο cd με ασπρόμαυρο εξωφυλλο-δε θυμάμαι τίτλο,φίλος το 'φερε-κυκλοφορια 2008 η 2009 και παίζεται κατά κόρον σε Εκθέσεις.Αν κι αυτό το cd μ' έκανε ν' ανησυχήσω πολύ σοβαρά για την ακεραιότητα των PMC,αυτά βγήκαν παλικάρια κι ο φίλος καταευχαριστηθηκε.Αλλως τε έχει τρίδρομα PMC της προηγούμενης σειράς.Του εκαναν επισης θετικότατη εντύπωση οι μεγάλες διαφορές που άκουσε από το άμεσο βγαλε-βαλε στην στήριξη και το "σπρώξιμο" του Primare στα ηχεία διότι είχε σχηματίσει κακή γνώμη για την τάξη Δ,ηχητικά και οδηγικά.Δεν περίμενα ποτέ(έχοντας αρκετή εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρια πριν από πάρα πολλά χρόνια)ότι θα βρεθεί Cardas και μάλιστα προσιτής κατηγορίας τιμής που να μου αρέσει τόσο! Η νέα γενιά απέβαλλε τα ελαττώματα των προηγουμενων;
ΟλΑ αυτά μαζί βρε ? τι λές ?Α,το νέο καλώδιο ρευματος είναι το εργοστασιακο Cardas Iridium.Η Cardas πράττει άριστα τοποθετώντας ακροδέκτες με επαφες από καθαρό χαλκό,επιασημωμενες και τέλος επιροδιωμενες.Ουτε εγώ να τα 'φτιαχνα
Ναι,Γιαννη.Ολα αυτά μαζί.Ολα αυτα που αγνοούν οι εταιρίες που χρησιμοποιείς εσύ η δεν θέλουν να τα ενσωματώσουν λόγω κοστους.Μου έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση ότι η Cardas χρησιμοποιεί την καλύτερη ποιότητα χαλκού που διαθέτει( φυσικά δεν είναι η καλυτερη στον κόσμο όπως ισχυρίζεται)ακόμη και σ' αυτό το μοντέλο που είναι το εισαγωγικό της.Δευτερη θετική εντύπωση ότι δεν έχει τον πιστα παραδοσιακό ήχο της εταιρίας.Μεχρι στιγμής τουλάχιστον γιατί θα σιγουρευτώ όταν στρώσει.Γνωριζεις ότι τα καλώδια στρώνουν,έτσι;ΟλΑ αυτά μαζί βρε ? τι λές ?
Και πως έπαιζ ?
όλο και κάπου θα 'χει κάνει οικονομία κι αυτή... για αυτό σου λέω... δοκίμασε τα δικά σου να σιγουρευτείς ποιο παίζει καλύτερα...Α,το νέο καλώδιο ρευματος είναι το εργοστασιακο Cardas Iridium.Η Cardas πράττει άριστα τοποθετώντας ακροδέκτες με επαφες από καθαρό χαλκό,επιασημωμενες και τέλος επιροδιωμενες.Ουτε εγώ να τα 'φτιαχνα!