Το σύστημα μου

Reaction score
3.793
Το CD-προενισχυτής, ή ο CD-προενισχυτής;

Ποιο πάει πάη; Πως το βλεπς;

Τες πα, θα υποβάλλω υπόμνημα στην επερεσία να σου ρίξει 3-ήμερη αποβολή και να επανέλθεις με τον κηδεμόνα σου.
Ναι ναι, και θα τον αναλάβει προσωπικά ο Πρόεδρος. Θα του στείλει και καλό τσιπουράκι μπας και συνέλθει.

Last edited:

Reaction score
2.152
εμ αμα ειναι στο ιδιο κουτι μ@λ@κία..... πως θα παίξει κανεις με καλώδια να βρει τι ταιριάζει???

και μη μου πεις "ξέρει ο κατασκευαστής"... γιατί και καλώδιο ρεύματος δίνει αλλά εκεί "δεν ξέρει" !!!!
Τα κατασκευάζει και σε ξεχωριστά κουτιά η ATC ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Όσο για το καλώδιο ρεύματος που δίνει,φυσικά και ξέρει την επίδραση των καλωδίων όμως πρόκειται για κάτι που θ' αυξήσει την τιμή της συσκευής χωρια από τον εξτρα χρόνο που θα απαιτηθεί για δοκιμές μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο.
Ύστερα,υπάρχουν και οι δύο κατηγορίες αγοραστών που θ' αντιδράσουν.Η δική σου γιατί θα αγοράσεις τη συσκευη ακριβότερα λόγω του καλωδίου που δεν προσφέρει τίποτα καλύτερο όπως πιστεύεις και η δική μου γιατί δεν έβαλε το καλώδιο που πιστεύω εγώ ότι είναι καλύτερο.
Το ρίσκο αυτό παίρνεται συνήθως σε πολύ ακριβες συσκευές όπου τουλαχιστον η δική σου κατηγορία εκλείπει.

Reaction score
29
Κασσετόφωνο/CD Player/Ράδιο (Boombox): SONY CFD-S70
Πολύπριζο: Legrand Πολύπριζο 3 Θέσεων με Καλώδιο 3m Γκρι (αυτό δηλαδή, το χρησιμοποιώ και για Βίντεο, DVD Recorder κ.α.)

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.459
Θα παίξει.Με καλώδιο ρεύματος Supra η Audioquest των μερικών δεκαρικων.
μερικά δεκάρικα κάνει το boombox.... :p

1733068544764.png

φαντάσου να έκανε μερικά κατοστάρικα.... θα ήθελε καλώδιο του πεντακοσάρικου τουλάχιστον....

Πρώτα αγοράζεις καλό καλώδιο ρεύματος και μετά κοιτάς τι περίσσεψε να συνδέσεις πάνω του να παίξει μουσική...

Reaction score
2.152
μερικά δεκάρικα κάνει το boombox.... :p

View attachment 351235

φαντάσου να έκανε μερικά κατοστάρικα.... θα ήθελε καλώδιο του πεντακοσάρικου τουλάχιστον....
Ο,τι προτείνω,το έχω εφαρμόσει ο ίδιος μερικά δεκαρικα χρόνια πριν.Επισης,ο συνάδελφος σου @marlboro.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.601
Με τόσο χαμηλή ευαισθησία και με σχετικά περιορισμένο in room max SPL, δεν είναι καλή ιδέα η πλήρης απορρόφηση της οπίσθιας ακτινοβολίας, αλλά αντιθέτως η μερική απορρόφηση συν σκέδαση, ώστε η οπίσθια ακτινοβολία να δίνει μια ποσότητα έμμεσης ενέργειας στο χώρο, για λόγους immersion και max SPL.
:hi: :drinks:
Μετά από "αιώνες" πειραματισμού με τις μεμβράνες αυτές, η δικιά μου εμπειρία λέει ότι η βέλτιστη απόστασή τους από τον πίσω τοίχο είναι στο 1,2-1,3 m, και στην ευρύτερη περιοχή του πίσω τοίχου (όπου πηγαίνει ο λοβός του ηχείου) θα πρέπει να υπάρχει σοβαρή ποσότητα απορρόφησης (τουλάχιστον 20cm εύρους), με ένα ξύλο πάχους 1cm μπροστά (ή γυψοσανίδα ηχοαπορρόφησης).
Εάν μπει ξύλο, τότε πάνω στην επιφάνεια του ξύλου χρειάζεται διαχυτές για να επιτευχθεί σκέδαση, όχι διάχυση, δεν βγαίνουν τα κουκιά με την απόσταση.
:hi::drinks:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.459
Εγώ μια φορά... από τότε που ανακάλυψα πως τα καλώδια μπορείς να τα κάνεις Download, δεν έχω ξαναγοράσει...

Κατεβάζω τα καλύτερα καλώδια απ' τα τορεντάδικα κι αν κάποιο δεν παίζει καλά το σβήνω και κατεβάζω άλλο.

1733069144907.png

Reaction score
2.152
Δεν περίμενα ποτέ(έχοντας αρκετή εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρια πριν από πάρα πολλά χρόνια)ότι θα βρεθεί Cardas και μάλιστα προσιτής κατηγορίας τιμής που να μου αρέσει τόσο! Η νέα γενιά απέβαλλε τα ελαττώματα των προηγουμενων;

Reaction score
2.152
Δεν περίμενα ποτέ(έχοντας αρκετή εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρια πριν από πάρα πολλά χρόνια)ότι θα βρεθεί Cardas και μάλιστα προσιτής κατηγορίας τιμής που να μου αρέσει τόσο! Η νέα γενιά απέβαλλε τα ελαττώματα των προηγουμενων;
Δυστυχώς όμως πλήρωσα και το τίμημα.Αναγκαστηκα ν' ακούσω Yello μέχρι τελικής πτώσεως! Ένα καταραμένο cd με ασπρόμαυρο εξωφυλλο-δε θυμάμαι τίτλο,φίλος το 'φερε-κυκλοφορια 2008 η 2009 και παίζεται κατά κόρον σε Εκθέσεις.Αν κι αυτό το cd μ' έκανε ν' ανησυχήσω πολύ σοβαρά για την ακεραιότητα των PMC,αυτά βγήκαν παλικάρια κι ο φίλος καταευχαριστηθηκε.Αλλως τε έχει τρίδρομα PMC της προηγούμενης σειράς.Του εκαναν επισης θετικότατη εντύπωση οι μεγάλες διαφορές που άκουσε από το άμεσο βγαλε-βαλε στην στήριξη και το "σπρώξιμο" του Primare στα ηχεία διότι είχε σχηματίσει κακή γνώμη για την τάξη Δ,ηχητικά και οδηγικά.
Α,το νέο καλώδιο ρευματος είναι το εργοστασιακο Cardas Iridium.Η Cardas πράττει άριστα τοποθετώντας ακροδέκτες με επαφες από καθαρό χαλκό,επιασημωμενες και τέλος επιροδιωμενες.Ουτε εγώ να τα 'φτιαχνα!

Last edited:

Reaction score
3.793

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.767
Α,το νέο καλώδιο ρευματος είναι το εργοστασιακο Cardas Iridium.Η Cardas πράττει άριστα τοποθετώντας ακροδέκτες με επαφες από καθαρό χαλκό,επιασημωμενες και τέλος επιροδιωμενες.Ουτε εγώ να τα 'φτιαχνα
ΟλΑ αυτά μαζί βρε ? τι λές ?
Και πως έπαιζ ?

Reaction score
2.152
ΟλΑ αυτά μαζί βρε ? τι λές ?
Και πως έπαιζ ?
Ναι,Γιαννη.Ολα αυτά μαζί.Ολα αυτα που αγνοούν οι εταιρίες που χρησιμοποιείς εσύ η δεν θέλουν να τα ενσωματώσουν λόγω κοστους.Μου έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση ότι η Cardas χρησιμοποιεί την καλύτερη ποιότητα χαλκού που διαθέτει( φυσικά δεν είναι η καλυτερη στον κόσμο όπως ισχυρίζεται)ακόμη και σ' αυτό το μοντέλο που είναι το εισαγωγικό της.Δευτερη θετική εντύπωση ότι δεν έχει τον πιστα παραδοσιακό ήχο της εταιρίας.Μεχρι στιγμής τουλάχιστον γιατί θα σιγουρευτώ όταν στρώσει.Γνωριζεις ότι τα καλώδια στρώνουν,έτσι;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.459
Α,το νέο καλώδιο ρευματος είναι το εργοστασιακο Cardas Iridium.Η Cardas πράττει άριστα τοποθετώντας ακροδέκτες με επαφες από καθαρό χαλκό,επιασημωμενες και τέλος επιροδιωμενες.Ουτε εγώ να τα 'φτιαχνα!
όλο και κάπου θα 'χει κάνει οικονομία κι αυτή... για αυτό σου λέω... δοκίμασε τα δικά σου να σιγουρευτείς ποιο παίζει καλύτερα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.736
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis