Το σύστημα μου

Reaction score
3.583
Το CD-προενισχυτής, ή ο CD-προενισχυτής;

Ποιο πάει πάη; Πως το βλεπς;

Τες πα, θα υποβάλλω υπόμνημα στην επερεσία να σου ρίξει 3-ήμερη αποβολή και να επανέλθεις με τον κηδεμόνα σου.
Ναι ναι, και θα τον αναλάβει προσωπικά ο Πρόεδρος. Θα του στείλει και καλό τσιπουράκι μπας και συνέλθει.

Last edited:

Reaction score
1.952
εμ αμα ειναι στο ιδιο κουτι μ@λ@κία..... πως θα παίξει κανεις με καλώδια να βρει τι ταιριάζει???

και μη μου πεις "ξέρει ο κατασκευαστής"... γιατί και καλώδιο ρεύματος δίνει αλλά εκεί "δεν ξέρει" !!!!
Τα κατασκευάζει και σε ξεχωριστά κουτιά η ATC ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Όσο για το καλώδιο ρεύματος που δίνει,φυσικά και ξέρει την επίδραση των καλωδίων όμως πρόκειται για κάτι που θ' αυξήσει την τιμή της συσκευής χωρια από τον εξτρα χρόνο που θα απαιτηθεί για δοκιμές μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο.
Ύστερα,υπάρχουν και οι δύο κατηγορίες αγοραστών που θ' αντιδράσουν.Η δική σου γιατί θα αγοράσεις τη συσκευη ακριβότερα λόγω του καλωδίου που δεν προσφέρει τίποτα καλύτερο όπως πιστεύεις και η δική μου γιατί δεν έβαλε το καλώδιο που πιστεύω εγώ ότι είναι καλύτερο.
Το ρίσκο αυτό παίρνεται συνήθως σε πολύ ακριβες συσκευές όπου τουλαχιστον η δική σου κατηγορία εκλείπει.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik