- Reaction score
- 84.033
Προσωπικά δεν θέλω να ακούω πάνω από reference, άντε +3dB.
Πόσο ειναι το reference?Προσωπικά δεν θέλω να ακούω πάνω από reference, άντε +3dB.
Το θέμα δεν είναι τι κάνουν τα μηχανήματα απο μόνα τους, αλλά ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή του χώρου.Δεν υπάρχει χαμόγελο σε hi end σύστημα, αυτό είναι πρόβλημα των low ή hi fi συστημάτων και λογικά μιας.και οι συσκευές που απαρτίζουν τέτοια συστήματα δεν είναι τέτοιες που να μην το παρουσιάζουν.
Επίπληξη, και αύριο να έρθεις με τον κηδεμόνα σου.Πόσο ειναι το reference?
Ο Στάθης είναι Αθήνα.Τι να πώ, αμα ποτέ βρεθώ στην Θεσ/νικη (που δεν εχω παει ποτέ) και ειναι κάποιος, πχ ο κωσταςεαρ (που τον βλέπω να μιλαει πολυ στο φορουμ, ο dimifoot λιγότερο, τον stathis δεν τον ξερω) μετα χαράς θα ηθελα να ερθω.
Τωρα για τις συναυλίες, για εμενα ειναι απαραίτητες. Δεν αξιζει αλλιώς. Ισως αμα μπορούσα και χωρίς να ειμουν ποιο λαξ σε αυτο το θεμα, (αλλα καλύτερα ετσι, προστατεύω και τα αυτιά μου) οποτε δεν νομίζω πως εχω καν την επιλογή. Ειναι must
Ένα μάπα σύστημα σε καλό χώρο μάπα θα παίξει. Αν είναι καλό ναι τότε συνεχίζουμε με τα του χώρου και των μετρήσεων.Το θέμα δεν είναι τι κάνουν τα μηχανήματα απο μόνα τους, αλλά ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή του χώρου.
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό.Ένα μάπα σύστημα σε καλό χώρο μάπα θα παίξει. Αν είναι καλό ναι τότε συνεχίζουμε με τα του χώρου και των μετρήσεων.
???Συνδέθηκε στο ATC
Προ ενισχυτής
Άρχισε το Αλτσχάιμερ; Για τα ενεργά ATC,υπομονή του εντ ε χαφ γιαρς.
Πως άντεξες ήθελα να 'ξερα!!!!Εννοείται ότι ο ήχος ήταν κακός τις μέρες που άκουγα με τα δύο κοινά καλώδια ρεύματος.
Και cd,βεβαιως-βεβαιως!Προ ενισχυτής
Χου λιβς χου ντάις αντίλ δεν.Για τα ενεργά ATC,υπομονή του εντ ε χαφ γιαρς.
Παρέσυρε το αθώο μου μυαλό, πως πήγες και πήρες ηχεία, γιατί "στο προενισχυτή" δε πάει πάη, πάει πάη; Δε πάει πάη, είναι ΣΤΟΝ προενισχυτή.στο ATC
Όχι.Ειναι ΤΟ ΑΤC,cd που συμπεριλαμβανει και προενισχυτη στο ίδιο κουτί.Χου λιβς χου ντάις αντίλ δεν.
Είσαι πάντως αισιόδοξος άνθρωπος, στο αναγνωρίζω.
Θεωρείς βέβαιο όχι μόνον το ότι θα ζεις σε 2,5 χρόνια, στο δεύτερο μισό της θητείας του Τραμπ, αλλά και το ότι θα μπορείς να πάρεις ενεργά της ATC, δηλαδή όλα θα πάνε καλά, της οικονομίας συμπεριλαμβανομένης.
Τες πα, όσον αφορά τον προενισχυτή, να ξερς, είναι άρρεν, λέμε "τον" προενισχυτή, "ο" προενισχυτής, άντρας είναι και το κέφι του θα κάνει.
Το ηχείο είναι ουδέτερο, είναι "το" ηχείο, "στο" ηχείο, είναι ένα ουδέτερο πράμα, σα το τραπέζι, το χαλί κτλ. Δε λέμε ο χαλής, ποτέ, λέμε το χαλί. Ουδέτερο. Το ATC. Στο ATC.
Οπότε αυτό:
Παρέσυρε το αθώο μου μυαλό, πως πήγες και πήρες ηχεία, γιατί "στο προενισχυτή" δε πάει, πάει; Δε πάει, είναι ΣΤΟΝ προενισχυτή.
Στον ATC λοιπόν, τον προενισχυτή σου, άλλαξες βρακί, και το'βαλες ανάποδα.
Άντε, με γεια.
Το κατάλληλο άρθρο πηγαίνει στο πρώτο συνθετικό,ω παρ ολίγον φιλόλογε!Το CD-προενισχυτής, ή ο CD-προενισχυτής;
Ποιο πάει πάη; Πως το βλεπς;
Τες πα, θα υποβάλλω υπόμνημα στην επερεσία να σου ρίξει 3-ήμερη αποβολή και να επανέλθεις με τον κηδεμόνα σου.
εμ αμα ειναι στο ιδιο κουτι μ@λ@κία..... πως θα παίξει κανεις με καλώδια να βρει τι ταιριάζει???Όχι.Ειναι ΤΟ ΑΤC,cd που συμπεριλαμβανει και προενισχυτη στο ίδιο κουτί.