Το σύστημα μου

Reaction score
12.228
Δεν υπάρχει χαμόγελο σε hi end σύστημα, αυτό είναι πρόβλημα των low ή hi fi συστημάτων και λογικά μιας.και οι συσκευές που απαρτίζουν τέτοια συστήματα δεν είναι τέτοιες που να μην το παρουσιάζουν.
Το θέμα δεν είναι τι κάνουν τα μηχανήματα απο μόνα τους, αλλά ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή του χώρου.

Reaction score
3.566
Τι να πώ, αμα ποτέ βρεθώ στην Θεσ/νικη (που δεν εχω παει ποτέ) και ειναι κάποιος, πχ ο κωσταςεαρ (που τον βλέπω να μιλαει πολυ στο φορουμ, ο dimifoot λιγότερο, τον stathis δεν τον ξερω) μετα χαράς θα ηθελα να ερθω.

Τωρα για τις συναυλίες, για εμενα ειναι απαραίτητες. Δεν αξιζει αλλιώς. Ισως αμα μπορούσα και χωρίς να ειμουν ποιο λαξ σε αυτο το θεμα, (αλλα καλύτερα ετσι, προστατεύω και τα αυτιά μου) οποτε δεν νομίζω πως εχω καν την επιλογή. Ειναι must
Ο Στάθης είναι Αθήνα.

Reaction score
3.566
Το θέμα δεν είναι τι κάνουν τα μηχανήματα απο μόνα τους, αλλά ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή του χώρου.
Ένα μάπα σύστημα σε καλό χώρο μάπα θα παίξει. Αν είναι καλό ναι τότε συνεχίζουμε με τα του χώρου και των μετρήσεων.

Reaction score
1.940
Επήλθε αλλαγή των καλωδίων ρεύματος των συσκευών.Αυτο του πολυπριζου παρεμεινε.Περιμενοντας αυτό που έχω παραγγείλει(Π.Α.Η. custom)αγόρασα ένα μοντέλο της ίδιας εταιρίας με τα πωληθεντα,αυτή τη φορά με βύσματα της αρεσκείας μου.Μαλλον ο κατασκευαστής είχε φροντίσει για μένα! Συνδέθηκε στο ATC γιατί το αναμενόμενο λόγω διατομής θα συνδεθεί στον Primare.Η ηχητική διαφορά είναι τόσο μεγάλη που μόνο του(ο Primare παίζει αναγκαστικά με το δικό του μαύρο ώσπου να έλθει το παραγγελθεν)παίζει καλύτερα από τα δύο πωληθεντα μαζί!
Εννοείται ότι ο ήχος ήταν κακός τις μέρες που άκουγα με τα δύο κοινά καλώδια ρεύματος.
Επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά το ρητό ότι ένα καλώδιο είναι τόσο καλό όσο τα βύσματα του.

Reaction score
1.940
Όμως δεν τελείωσα.Περιμενω επίσης τα νέα καλώδια ηχείων απ' ευθείας από τα Abbey Road Studios.Τα ξηλωσαν αποκλειστικά για μένα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.760
Για τα ενεργά ATC,υπομονή του εντ ε χαφ γιαρς.
Χου λιβς χου ντάις αντίλ δεν.

Είσαι πάντως αισιόδοξος άνθρωπος, στο αναγνωρίζω.
Θεωρείς βέβαιο όχι μόνον το ότι θα ζεις σε 2,5 χρόνια, στο δεύτερο μισό της θητείας του Τραμπ, αλλά και το ότι θα μπορείς να πάρεις ενεργά της ATC, δηλαδή όλα θα πάνε καλά, της οικονομίας συμπεριλαμβανομένης.

Τες πα, όσον αφορά τον προενισχυτή, να ξερς, είναι άρρεν, λέμε "τον" προενισχυτή, "ο" προενισχυτής, άντρας είναι και το κέφι του θα κάνει.

Το ηχείο είναι ουδέτερο, είναι "το" ηχείο, "στο" ηχείο, είναι ένα ουδέτερο πράμα, σα το τραπέζι, το χαλί κτλ. Δε λέμε ο χαλής, ποτέ, λέμε το χαλί. Ουδέτερο. Το ATC. Στο ATC. Ηχείο.

Οπότε αυτό:

στο ATC
Παρέσυρε το αθώο μου μυαλό, πως πήγες και πήρες ηχεία, γιατί "στο προενισχυτή" δε πάει πάη, πάει πάη; Δε πάει πάη, είναι ΣΤΟΝ προενισχυτή.

Στον ATC λοιπόν, τον προενισχυτή σου, άλλαξες βρακί, και το'βαλες ανάποδα.

Άντε, με γεια. Πάη αυτός, τακτοποιήθηκε.

Reaction score
1.940
Χου λιβς χου ντάις αντίλ δεν.

Είσαι πάντως αισιόδοξος άνθρωπος, στο αναγνωρίζω.
Θεωρείς βέβαιο όχι μόνον το ότι θα ζεις σε 2,5 χρόνια, στο δεύτερο μισό της θητείας του Τραμπ, αλλά και το ότι θα μπορείς να πάρεις ενεργά της ATC, δηλαδή όλα θα πάνε καλά, της οικονομίας συμπεριλαμβανομένης.

Τες πα, όσον αφορά τον προενισχυτή, να ξερς, είναι άρρεν, λέμε "τον" προενισχυτή, "ο" προενισχυτής, άντρας είναι και το κέφι του θα κάνει.

Το ηχείο είναι ουδέτερο, είναι "το" ηχείο, "στο" ηχείο, είναι ένα ουδέτερο πράμα, σα το τραπέζι, το χαλί κτλ. Δε λέμε ο χαλής, ποτέ, λέμε το χαλί. Ουδέτερο. Το ATC. Στο ATC.

Οπότε αυτό:

Παρέσυρε το αθώο μου μυαλό, πως πήγες και πήρες ηχεία, γιατί "στο προενισχυτή" δε πάει, πάει; Δε πάει, είναι ΣΤΟΝ προενισχυτή.

Στον ATC λοιπόν, τον προενισχυτή σου, άλλαξες βρακί, και το'βαλες ανάποδα.

Άντε, με γεια.
Όχι.Ειναι ΤΟ ΑΤC,cd που συμπεριλαμβανει και προενισχυτη στο ίδιο κουτί.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.760
Το CD-προενισχυτής, ή ο CD-προενισχυτής;

Ποιο πάει πάη; Πως το βλεπς;

Τες πα, θα υποβάλλω υπόμνημα στην επερεσία να σου ρίξει 3-ήμερη αποβολή και να επανέλθεις με τον κηδεμόνα σου.

Reaction score
1.940
Το CD-προενισχυτής, ή ο CD-προενισχυτής;

Ποιο πάει πάη; Πως το βλεπς;

Τες πα, θα υποβάλλω υπόμνημα στην επερεσία να σου ρίξει 3-ήμερη αποβολή και να επανέλθεις με τον κηδεμόνα σου.
Το κατάλληλο άρθρο πηγαίνει στο πρώτο συνθετικό,ω παρ ολίγον φιλόλογε!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.307
Όχι.Ειναι ΤΟ ΑΤC,cd που συμπεριλαμβανει και προενισχυτη στο ίδιο κουτί.
εμ αμα ειναι στο ιδιο κουτι μ@λ@κία..... πως θα παίξει κανεις με καλώδια να βρει τι ταιριάζει???

και μη μου πεις "ξέρει ο κατασκευαστής"... γιατί και καλώδιο ρεύματος δίνει αλλά εκεί "δεν ξέρει" !!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.558
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM