- Reaction score
- 83.720
Προσωπικά δεν θέλω να ακούω πάνω από reference, άντε +3dB.
Πόσο ειναι το reference?Προσωπικά δεν θέλω να ακούω πάνω από reference, άντε +3dB.
Το θέμα δεν είναι τι κάνουν τα μηχανήματα απο μόνα τους, αλλά ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή του χώρου.Δεν υπάρχει χαμόγελο σε hi end σύστημα, αυτό είναι πρόβλημα των low ή hi fi συστημάτων και λογικά μιας.και οι συσκευές που απαρτίζουν τέτοια συστήματα δεν είναι τέτοιες που να μην το παρουσιάζουν.
Επίπληξη, και αύριο να έρθεις με τον κηδεμόνα σου.Πόσο ειναι το reference?
Ο Στάθης είναι Αθήνα.Τι να πώ, αμα ποτέ βρεθώ στην Θεσ/νικη (που δεν εχω παει ποτέ) και ειναι κάποιος, πχ ο κωσταςεαρ (που τον βλέπω να μιλαει πολυ στο φορουμ, ο dimifoot λιγότερο, τον stathis δεν τον ξερω) μετα χαράς θα ηθελα να ερθω.
Τωρα για τις συναυλίες, για εμενα ειναι απαραίτητες. Δεν αξιζει αλλιώς. Ισως αμα μπορούσα και χωρίς να ειμουν ποιο λαξ σε αυτο το θεμα, (αλλα καλύτερα ετσι, προστατεύω και τα αυτιά μου) οποτε δεν νομίζω πως εχω καν την επιλογή. Ειναι must
Ένα μάπα σύστημα σε καλό χώρο μάπα θα παίξει. Αν είναι καλό ναι τότε συνεχίζουμε με τα του χώρου και των μετρήσεων.Το θέμα δεν είναι τι κάνουν τα μηχανήματα απο μόνα τους, αλλά ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή του χώρου.
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό.Ένα μάπα σύστημα σε καλό χώρο μάπα θα παίξει. Αν είναι καλό ναι τότε συνεχίζουμε με τα του χώρου και των μετρήσεων.