Το σύστημα μου

Reaction score
12.139
Δεν υπάρχει χαμόγελο σε hi end σύστημα, αυτό είναι πρόβλημα των low ή hi fi συστημάτων και λογικά μιας.και οι συσκευές που απαρτίζουν τέτοια συστήματα δεν είναι τέτοιες που να μην το παρουσιάζουν.
Το θέμα δεν είναι τι κάνουν τα μηχανήματα απο μόνα τους, αλλά ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή του χώρου.

Reaction score
3.269
Τι να πώ, αμα ποτέ βρεθώ στην Θεσ/νικη (που δεν εχω παει ποτέ) και ειναι κάποιος, πχ ο κωσταςεαρ (που τον βλέπω να μιλαει πολυ στο φορουμ, ο dimifoot λιγότερο, τον stathis δεν τον ξερω) μετα χαράς θα ηθελα να ερθω.

Τωρα για τις συναυλίες, για εμενα ειναι απαραίτητες. Δεν αξιζει αλλιώς. Ισως αμα μπορούσα και χωρίς να ειμουν ποιο λαξ σε αυτο το θεμα, (αλλα καλύτερα ετσι, προστατεύω και τα αυτιά μου) οποτε δεν νομίζω πως εχω καν την επιλογή. Ειναι must
Ο Στάθης είναι Αθήνα.

Reaction score
3.269
Το θέμα δεν είναι τι κάνουν τα μηχανήματα απο μόνα τους, αλλά ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή του χώρου.
Ένα μάπα σύστημα σε καλό χώρο μάπα θα παίξει. Αν είναι καλό ναι τότε συνεχίζουμε με τα του χώρου και των μετρήσεων.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.298
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants