Το σύστημα μου

Reaction score
1.697
Γιατί εδώ και λίγο καιρό έχει τελειώσει το στοκ του 3200 στον αντιπρόσωπο.Περιμενω πάντως ένα 3001.
Audiophonics....επειδή ειναι και μερακληδες λες 1 μετρο και σου βάζει 1,20 να εχεις μποσικα :p

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.454
Το νέο καθεστώς ως το επόμενο.
View attachment 352069
ααα μόνο 2 μασίνια έχεις και μου μιλάς για καλώδια ρεύματος....!! επειδή με κάτι πρέπει να ασχοληθείς!

έλα στο home (bed) studio που δε μου φτάνουν 6 πολύπριζα και άμα τολμάς πες ποιο καλώδιο ν' αλλάξω :p

ή σε κανέναν πολυκάναλο με ενεργά :p

Reaction score
2.136
ααα μόνο 2 μασίνια έχεις και μου μιλάς για καλώδια ρεύματος....!! επειδή με κάτι πρέπει να ασχοληθείς!

έλα στο home (bed) studio που δε μου φτάνουν 6 πολύπριζα και άμα τολμάς πες ποιο καλώδιο ν' αλλάξω :p

ή σε κανέναν πολυκάναλο με ενεργά :p
Τρία καλώδια μ' αυτό του πολυπριζου.Εγω τολμώ να προτείνω.Εσυ τολμάς να δοκιμάσεις;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.454
Τρία καλώδια μ' αυτό του πολυπριζου.Εγω τολμώ να προτείνω.Εσυ τολμάς να δοκιμάσεις;
τι να δοκιμασω βρε... ειναι 30 καλώδια ρεύματος και 6 πολύπριζα.... εννοείται πως δεν τρελάθηκα να δοκιμάσω..

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.454
Θα φτιάξει το μαύρο του DLP προβολέα, αν του αλλάξω καλώδιο στο πολύμπριζο;
αυτο ειναι σιγουράκι... εδω συζητάμε αν θα βελτιωθεί ο καφές στην καφετιέρα....
άμα το νερό βράζει με "καθαρότερο" ρεύμα, δε θα κάνει και καλύτερη εκχύλιση?

Reaction score
11.178
Μπα, στην καφετιέρα προτιμώ να αλλάζω καφέ, νερό ή ρυθμίσεις, αν θέλω άλλο αποτέλεσμα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.367
Εκει στα Επτάνησα πρέπει να διδάσκονται διαφορετικά Μαθηματικά όμως δεν πειράζει.Ο,τι θέλει ο Σταυρος!
Ξέρεις πολλαπλασιασμό ποσοστών? (για να μη ρωτήσω αν γνωρίζεις τι θα πει ανατοκισμός)
ούτε τόσο είνα
Σωστά, το ξέρω. Βαρέθηκα να κάνω λογαριασμούς (ακόμα κι αυτοί οι απλοί είναι του ματς για τη συζήτηση που γίνεται εδώ :laugh:) και το έκανα πολύ χοντρικά.

Reaction score
2.136
και μάλιστα σε τιμή ίδια με την παλιά (ελάχιστη αλλαγή, τα υπόλοιπα τα ξερεις με ροδίου schuko, IEC κλπ)
Τώρα που βρήκα χρόνο και οι μαύροι θερμαστες πνιγηκαν από την καπνα,ας γίνω πιο συγκεκριμενος.Η νέα σειρά g(graphene) της Neotech αφορά μόνο τα χάλκινα καλώδια και είναι αμφιλεγόμενη.Αυτο διότι καταργήθηκε η επιασημωση του 40% των κλώνων παράλληλα με την εισαγωγή του γραφενίου.Ειναι και ακριβότερη.Εχω το απλο 3200 και διστάζω να πάρω το γραφενιουχο διότι δεν το έχει ακουσει-συγκρινει κανείς.Αντιθετα,περί του γραφενιουχου 3001,με πληροφόρησε προχθές μέλος που το αγόρασε.Μου είπε ότι είναι πολύ μαλακόηχο.Αυτος είναι λόγος απόρριψης από εμένα.Εξ' αλλου έχω ήδη παραγγείλει το απλό 3001 από τον Έλληνα αντιπρόσωπο που κάνει τις καλύτερες τιμές.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.724
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis