- Reaction score
- 1.697
Audiophonics....επειδή ειναι και μερακληδες λες 1 μετρο και σου βάζει 1,20 να εχεις μποσικαΓιατί εδώ και λίγο καιρό έχει τελειώσει το στοκ του 3200 στον αντιπρόσωπο.Περιμενω πάντως ένα 3001.
Audiophonics....επειδή ειναι και μερακληδες λες 1 μετρο και σου βάζει 1,20 να εχεις μποσικαΓιατί εδώ και λίγο καιρό έχει τελειώσει το στοκ του 3200 στον αντιπρόσωπο.Περιμενω πάντως ένα 3001.
Έχει τελιεώσει άλλα έχει νέα κουλούρα από το New Nep 3200, οπότε προχωράς άφοβαΓιατί εδώ και λίγο καιρό έχει τελειώσει το στοκ του 3200 στον αντιπρόσωπο.Περιμενω πάντως ένα 3001.
και μάλιστα σε τιμή ίδια με την παλιά (ελάχιστη αλλαγή, τα υπόλοιπα τα ξερεις με ροδίου schuko, IEC κλπ)Έχει τελιεώσει άλλα έχει νέα κουλούρα από το New Nep 3200, οπότε προχωράς άφοβα
ααα μόνο 2 μασίνια έχεις και μου μιλάς για καλώδια ρεύματος....!! επειδή με κάτι πρέπει να ασχοληθείς!Το νέο καθεστώς ως το επόμενο.
View attachment 352069
Τρία καλώδια μ' αυτό του πολυπριζου.Εγω τολμώ να προτείνω.Εσυ τολμάς να δοκιμάσεις;ααα μόνο 2 μασίνια έχεις και μου μιλάς για καλώδια ρεύματος....!! επειδή με κάτι πρέπει να ασχοληθείς!
έλα στο home (bed) studio που δε μου φτάνουν 6 πολύπριζα και άμα τολμάς πες ποιο καλώδιο ν' αλλάξω
ή σε κανέναν πολυκάναλο με ενεργά
τι να δοκιμασω βρε... ειναι 30 καλώδια ρεύματος και 6 πολύπριζα.... εννοείται πως δεν τρελάθηκα να δοκιμάσω..Τρία καλώδια μ' αυτό του πολυπριζου.Εγω τολμώ να προτείνω.Εσυ τολμάς να δοκιμάσεις;
Θα μείνεις στο σκοταδι το μαύροτι να δοκιμασω βρε... ειναι 30 καλώδια ρεύματος και 6 πολύπριζα.... εννοείται πως δεν τρελάθηκα να δοκιμάσω..
Black like CaliacoudaBlack is the dark to the mountains.
Το γκρι σκοταδι. Το μαυρο σκοταδι μονο με καλα καλωδια ρευματος και πολυπριζα.Θα μείνεις στο σκοταδι το μαύρο
αυτο ειναι σιγουράκι... εδω συζητάμε αν θα βελτιωθεί ο καφές στην καφετιέρα....Θα φτιάξει το μαύρο του DLP προβολέα, αν του αλλάξω καλώδιο στο πολύμπριζο;
Ξέρεις πολλαπλασιασμό ποσοστών? (για να μη ρωτήσω αν γνωρίζεις τι θα πει ανατοκισμός)Εκει στα Επτάνησα πρέπει να διδάσκονται διαφορετικά Μαθηματικά όμως δεν πειράζει.Ο,τι θέλει ο Σταυρος!
Σωστά, το ξέρω. Βαρέθηκα να κάνω λογαριασμούς (ακόμα κι αυτοί οι απλοί είναι του ματς για τη συζήτηση που γίνεται εδώ ) και το έκανα πολύ χοντρικά.ούτε τόσο είνα
Τώρα που βρήκα χρόνο και οι μαύροι θερμαστες πνιγηκαν από την καπνα,ας γίνω πιο συγκεκριμενος.Η νέα σειρά g(graphene) της Neotech αφορά μόνο τα χάλκινα καλώδια και είναι αμφιλεγόμενη.Αυτο διότι καταργήθηκε η επιασημωση του 40% των κλώνων παράλληλα με την εισαγωγή του γραφενίου.Ειναι και ακριβότερη.Εχω το απλο 3200 και διστάζω να πάρω το γραφενιουχο διότι δεν το έχει ακουσει-συγκρινει κανείς.Αντιθετα,περί του γραφενιουχου 3001,με πληροφόρησε προχθές μέλος που το αγόρασε.Μου είπε ότι είναι πολύ μαλακόηχο.Αυτος είναι λόγος απόρριψης από εμένα.Εξ' αλλου έχω ήδη παραγγείλει το απλό 3001 από τον Έλληνα αντιπρόσωπο που κάνει τις καλύτερες τιμές.και μάλιστα σε τιμή ίδια με την παλιά (ελάχιστη αλλαγή, τα υπόλοιπα τα ξερεις με ροδίου schuko, IEC κλπ)