EverSolo Audio - Ελλάς

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
καλα, αφου το χεις βγαλει εξω και το χεις μετρησει εσυ, ετσι δεν ειναι??

η στο μετρησε ο Μανωλης???
Εγω το μετρησα με τον Μανωλη που εμπιστευομαι με Umic και REW και μετα παιξαμε και με το PEQ για διορθωσεις !

Μπορεις να παρεις και το νεο μικροφωνο της Eversolo αλλα γινεται και με το Umic αρκει να κατεβασεις και το calibration file απο την επισημη σελιδα της Minidsp και να το περασεις στο Α8-Α10.

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.844
επισης ο τυπος που ζοριζεται με το φοκους της καμερας του, παναθεμα τον μας ζαλισε, δεν εχει σαμπ, οποτε μετρησε απλα 2 ηχεια.. θελω να δω πως θα ταν και με 2-3 σαμπς. αν εχει ξεχωριστες ρυθμισεις η το πιανει ολο μαζι με τα ηχεια

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
επισης ο τυπος που ζοριζεται με το φοκους της καμερας του, παναθεμα τον μας ζαλισε, δεν εχει σαμπ, οποτε μετρησε απλα 2 ηχεια.. θελω να δω πως θα ταν και με 2-3 σαμπς. αν εχει ξεχωριστες ρυθμισεις η το πιανει ολο μαζι με τα ηχεια
Συντομα θα ανεβασουν και βιντεακι με ρυθμησεις για τα σαμπια....υπεμονη περικαλω!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.196
Και η μαϊμού που γελάει θα πάρει το θκόμ Α6.
Θα κάνουμε αλλαξοκ@λιές με τα everπσόλο!! :roflmao:
για να ελευθερωσω το μαιμουδακι που βρισκεται κατω απο το καπακι της συσκευης (που εχεις στη κατοχη σου)...

εκει μας κατεληξαν, να τρωμε ολη μερα μακαρονια για να αγορασουμε ντακ (και δευτερο χερι).

(παντως, χτες βραδυ ακουγα ψηφιακο-στριμ-απο-το-κινητο-μεσω-bluetooth στο χωρο μου με εχεμηθεια-αυτο δεν εχει γινει ποτε στα καμποσα χρονικα - εχει ξαναγινει με υπολογιστη και mp3/flac)
(ντροπιαστικη η αρχικη αισθηση - ξεδιαντροπο το αποτελεσμα) 🐒

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
για να ελευθερωσω το μαιμουδακι που βρισκεται κατω απο το καπακι της συσκευης (που εχεις στη κατοχη σου)...

εκει μας κατεληξαν, να τρωμε ολη μερα μακαρονια για να αγορασουμε ντακ (και δευτερο χερι).

(παντως, χτες βραδυ ακουγα ψηφιακο-στριμ-απο-το-κινητο-μεσω-bluetooth στο χωρο μου με εχεμηθεια-αυτο δεν εχει γινει ποτε στα καμποσα χρονικα - εχει ξαναγινει με υπολογιστη και mp3/flac)
(ντροπιαστικη η αρχικη αισθηση - ξεδιαντροπο το αποτελεσμα) 🐒
Ρε συ τι να κλασει ο κινητομπλουτουθι ακουστικος συνδυασμος.....ηρθε η ωρα να παρεις ενα streamer και συ και να χαθεις στις πλατφορμες με ατελειωτη μουσικη...τι να λεμε τωρα ρε φιλος!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.196
Ρε συ τι να κλασει ο κινητομπλουτουθι ακουστικος συνδυασμος.....ηρθε η ωρα να παρεις ενα streamer και συ και να χαθεις στις πλατφορμες με ατελειωτη μουσικη...τι να λεμε τωρα ρε φιλος!
... γιατι τι εκανα για να παθω τετοιο καλο ? 🐒
(σσ. ακουω απο πλατφορμες σε αλλο συστημα, αλλα δεν ετυχε να χρειαστει μπλουτουθ, ή χειρισμος απο κινητο)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.196
.... βρε συ ... αν θελω να ακουσω κατι το βρισκω σε φυσικη ή ψηφιακη μορφη :)
ενα καλο ντακ ειναι υπεραρκετο για τις αναγκες μου, το στριμιγκ αχρειαστο να ειναι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.678
... γιατι τι εκανα για να παθω τετοιο καλο ? 🐒
(σσ. ακουω απο πλατφορμες σε αλλο συστημα, αλλα δεν ετυχε να χρειαστει μπλουτουθ, ή χειρισμος απο κινητο)

Στα γκομενάκια πάντως αρέσει πολύ να παίζουν με το χειριζμό της εφαρμογής από το κινητό, θα έχεις μεγάλο σουξέ με το πσόλο λέμε!! :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.678
Μιας και συζητάμε διάφορα, μου λείπει πολύ η ενεργοποίηση της συσκευής μέσω δικτύου χρησιμοποιώντας τη εφαρμογή . Αν θα μπορούσε να συμβεί αυτό σε κάποιο μελλοντικό firmware update θα μου έλυνε τα χέρια.
Σηκώθκα μόλις ιάς από το μεσημεριανό ύπνο, πάω κουζίνα να σιάξω έναν καφέ, ανοίγω τους ενισχυτές από το κινητό και πρέπει βγεί ο καφές από τη μηχανή και έπειτα να πάω με τα πόδια μέχρι το σαλόνι να ανοίξω το πσόλο, ντροπής πράματα δλδ...
Τόσα πράματα έχει προσθέσει με update ο Κινέζος από τότε που το αγόρασα, το πχιο απλό ξέχασε να προσθέσει:(
..στο τιντερ δε τα πανε πολυ καλα παντως, για ποια εφαρμογή λες ομως ?🐒
Αυτή!!

Screenshot_2024-12-10-18-05-01-268_com.eversolo.control.jpg

Θα τις βάζεις να βλέπουν τις βελόνες από τα vu meter να πηγαίνουν πέρα δώθε, θα μαγέυονται και θα πέφτουν στη αγκαλιάς :biggrin:

Last edited:

Reaction score
18
Το Α10 μόνο δεν έχει ρυθμίσεις για σαμπζ? Στο Α8 δεν γίνεται σωστά?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.196
Θα τις βάζεις να βλέπουν τις βελόνες από τα vu meter να πηγαίνουν πέρα δώθε, θα μαγέυονται και θα πέφτουν στη αγκαλιάς :biggrin:
αχα.... ναι καταλαβα.. 🐒

δηλαδη δεν εχω ελπιδα να τις ριξω με τις μαγειρικες μου ικανοτητες ε?

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.586
IMG_4575.jpeg

Exciting news!✨
Eversolo DMP-A8 has won the PRODUCT OF THE YEAR 2024 award from SoundStage!👏👏👏
“For all that it offers, its price is almost unbelievably low, and listening to such a well-executed and high-value streaming preamplifier was always enjoyable.”🥰🩷
Said by Roger Kanno (SoundStage! Simplifi, November 2024)
Read the original article here👉: https://bit.ly/3ZKTZLn

#soundstagehifi #hifi #audiophile #eversolo #musicstreamer #DMPA8

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.806
Members
38.240
Νεότερο μέλος
zzinon