Ποιος είναι φίλε μουΥπάρχει Έλληνας αντιπρόσωπος επίσημος
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ποιος είναι φίλε μουΥπάρχει Έλληνας αντιπρόσωπος επίσημος
Ποιος είναι φίλε μου
ισχύει κ τα μαγαζιά από τον αντιπρόσωπο στην Βουλγαρία εξαρτώνταιΥπάρχουν συνεργαζόμενα μαγαζιά.
Πολυ αρνητικο και δυσπιστο σε βλεπω.Επίσης τόσο ντόρος για το Fiio s15 αλλα μόνο ένα κομμάτι πήρε κάποιος κ το ανέβασε στο YouTube
Από φθινόπωρο το περιμένανε λανσάρισμα ψιλό μπάχαλο
αφου δεν εχει κυκλοφορησει ακομα επισημα ...πως να το εχει αγορασει ο κοσμοςΕπίσης τόσο ντόρος για το Fiio s15 αλλα μόνο ένα κομμάτι πήρε κάποιος κ το ανέβασε στο YouTube
Από φθινόπωρο το περιμένανε λανσάρισμα ψιλό μπάχαλο
....Θεσσαλονικη ( απο προσωπικη επαφη για την αγορα του Fiio Μ9 )Υπάρχει Έλληνας αντιπρόσωπος επίσημος
σωστος .....στο Πανοραμα, πριν απο χρονια.Η έδρα είναι Βουλγαρία ο αντιπρόσωπος είναι από Θεσσαλονίκη
Εγώ πάλι αποφάσισα να δείξω χαρακτήρα και να μή προχωρήσω στην αγορά του, όσο και να με δελέασε.Eχω πληροφοριες οτι μεσα στην επομενη βδομαδα το fiio θα βγει στην αγορα
Ετοιμαζω δωρακι χριστουγεννων στον εαυτο μου
Τί προπαραγγελία? In stock λέει...βγηκε και προπαραγγελια στον ελληνα αντιπροσωπο
Τελικα 1190
γυρω στις 22 δεκ λογικα θα εχουν ερθειFiio S15 Streamer/DAC PRE-ORDER
Available in Black and Silver Seeing the demand for streamers/DACs, FiiO is set to announce a horizontally shaped, classic-sized 43cm wide device with a 7.84-inch touchscreen (400x1280 pixel resolution) that dominates the center of the front panel. Called the S15, it is a DAC, streamer...audiocenter.gr
Tiμη ιδια με το shanling sm 1.3 αλλα με πολλα περισοτερα καλουδια
που το ειδες? preorder λεειΤί προπαραγγελία? In stock λέει...
Χτύπα το και μεγειές
Αν επιλέξεις "choose variant" και διαλέξεις χρώμα, το βγάζει in stock.που το ειδες? preorder λεει
ωχ τωρα αλλαξε σε στοκ lol