Tesla

Reaction score
5.420
Ωραία, μερικοί κάτοχοι Tesla στη Θεσσαλονίκη λιγότεροι, γιατί τα superchargers δεν φτάνουν για όλους. :)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.817
Ωραία, μερικοί κάτοχοι Tesla στη Θεσσαλονίκη λιγότεροι, γιατί τα superchargers δεν φτάνουν για όλους. :)
Θα πάει ο Θεσσαλονικιός να φορτίσει στο supercharger? Γιατί να μην φορτίσει σπίτι του;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.804
Άμα σου'ρθει ένα απόγευμα (όπως εμένα) να σου'ρθει ξαφνικά η επιθυμία να πας Νικήτη για να φας στον Αρσανά κάνα ωραίο ωμό, κι είναι το αυτοκίνητο στο 25%, κάνεις 5 λεπτά στάση σε σουπερτσάρτζερς κι έφυγες.

Για κάθε φορά που θα τύχει μια μεγαλούτσικη διαδρομή κι είναι χαμηλά οι μπαταρίες, είναι χρήσιμοι οι ταχυφορτιστές για τους Σαλονικιούς, ειδάλλως σπίτι μου σπιτάκι μου.

Στη Θεσσαλονίκη έχει 100-αρηδες, εντάξει, αλλά είναι διαφορετικό πράμα ο 100-ρης non Tesla με τον 250-αρη Τέσλα (και preconditioning πακέτο).

Last edited:

Reaction score
5.420
Κι εγώ έχω φορτίσει ουκ ολίγες φορές έξω, τόσο Θεσσαλονίκη όσο και στα πέριξ, κυρίως Χαλκιδική.

Ta superchargers στο Cosmos θα τα τιμήσω δεόντως, όταν με το καλό πάρω Tesla.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.817
Άμα σου'ρθει ένα απόγευμα (όπως εμένα) να πας Νικήτη για να φας στον Αρσανά κάνα ωραίο ωμό, κι είναι το αυτοκίνητο στο 25%, κάνεις 5 λεπτά στάση σε σουπερτσάρτζερς κι έφυγες.
Ναι βέβαια συχνό σενάριο, τρεις φορές την εβδομάδα ο Θεσσαλονικιός κάτοχος Τεσλα εκεί που είναι στο 25% του έρχεται ξαφνική ιδέα να πεταχτεί 120 χιλιόμετρα να πάει να φάει.
😆🤣😂😝
Ta superchargers στο Cosmos θα τα τιμήσω δεόντως, όταν με το καλό πάρω Tesla.
Εγώ φορτιζω όταν κοιμάμαι με χρέωση νυχτερινού.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.804
Ναι βέβαια συχνό σενάριο, τρεις φορές την εβδομάδα ο Θεσσαλονικιός κάτοχος Τεσλα εκεί που είναι στο 25% του έρχεται ξαφνική ιδέα να πεταχτεί 120 χιλιόμετρα να πάει να φάει.
😆🤣😂😝
Γιατί; Αμφιβάλλεις; 😜😁🤣🤪

Εγώ δεν είμαι σαν εσένα που δε κουνιέσαι ρε! 😁😜🤣

Μια χαρά μου καρφώνεται καθημερινές μετά τη δουλειά, και πάω και Νικήτη, και άγιο Πρόδρομο για σουβλάκια, και Κατερίνη για ψάρια.

Παίρνω είτε γυναίκα, είτε το γιο μου, και φύγαμε, τσακ μπαμ.

Ακόμα και σβκ, αν στο άσχετο μας πιάσει όρεξη για βόλτες, άμα είναι το αυτοκίνητο στο 40%, δε θα κάτσω στον 11-ρη στο σπίτι, μια μικρή στάση στο δρόμο και φεύγουμε.

Και στη γυναίκα μου, έχει τύχει αρκετές φορές να ξεμείνει από μπαταρία, οπότε επισκέπτεται κάποιον φορτιστή στο δρόμο της. Δεν είναι κακό.. 😎

Reaction score
5.420
To 1 στα 2 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που βλέπω στους φορτιστές εδώ γύρω είναι Tesla με σαλονικιώτικα νούμερα.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.817
To 1 στα 2 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που βλέπω στους φορτιστές εδώ γύρω είναι Tesla με σαλονικιώτικα νούμερα.
Κάποιοι δεν έχουν φόρτιση σπίτι.
Μια χαρά μου καρφώνεται καθημερινές μετά τη δουλειά, και πάω και Νικήτη, και άγιο Πρόδρομο για σουβλάκια, και Κατερίνη για ψάρια.
Ναι όλη η πόλη το διο κάνει 🤪
Δύο ωρίτσες πλέον το νυχτερινό σε ένα - δύο μήνες.
Μια χαρά. Και μεσημέρι το ΣΚ. Υπεραρκετό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.804
Ναι όλη η πόλη το διο κάνει 🤪
Τι με νοιάζει για όλη την πόλη ρε; 😜😁

Μήπως νομίζεις πως όλοι οι οδηγοί είναι σαν εσένα που κάνεις 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο με το Μερτσέντες;😜🤣😁

Ο μέσος όρος είναι στα 15 με 20.000χλμ (που δε τα πιάνεις), και γω όπως ξέρεις σε λιγότερο από 1,5 χρόνο έχω 50+ χιλιάδες χιλιόμετρα στο Τέσλα!

Κατς καλά.

Reaction score
16.272
Μπαταρίες πότε αλλάζεις; Να σου κάνει κι μια έκτπωση ο Έλον, λόγω της σταθερής υποστήριξης! Τέτοιοι φίλοι πρέπει να αμείβονται! :roflmao: :geek:

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.817
Τι με νοιάζει για όλη την πόλη ρε; 😜😁
Το θέμα ήταν αν οι Θεσσαλονικείς κάτοχοι Τέσλα θα στοιβάζονται στους σουπερτσάρτζερς.
Οχι τι κάνεις εσύ ή εγώ.
Κατά την γνώμη μου δεν θα στοιβάζονται, γιατί θα προτιμούν στην μεγάλη πλειοψηφία τους να φορτίζουν σπίτι. Οι λίγοι που δεν έχουν ή ξαφνικά χρειάζονται για να ταξιδέψουν απρογραμμάτιστα θα βολευτούν μια χαρά.
Άλλο είναι όμως το ενδιαφέρον , μιας και το αναφέραμε:
Μπούρδα το πλεονέκτημα των σουπερτσατζερς για Ελλάδα. Μια εγκατάσταση ανά 300 χιλιόμετρα.
Να είσαι στη Δυτική Ευρώπη μάλιστα. Εκεί έχει.
Εδώ δεν μετράει ως πλεονέκτημα. Ενα εδώ ένα στη Λάρισα και ένα στα Γιάννενα.

Reaction score
16.272
:rolleyes:

Δεν είναι χειριστήριο τηλεόρασης.
Ατυχές παράδειγμα... έχω remote με μπαταρίες 3-4 χρόνια....

...ίσως και επειδή δεν το χρησιμοποιώ! (λες να είναι αυτό; :roflmao: :geek: )

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.712
Ε άμα τα λέω εγώ ότι οι superchargers δεν είναι λόγος αγοράς Tesla γελούσαν μερικοί μερικοί. :p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.816
Members
38.242
Νεότερο μέλος
ldrossos