- Reaction score
- 84.819
Δηλαδή ή ζαίος ή Musk?Ζαίος με τη βούλα! Ζήτω οι ντέμοκρατς!
Δηλαδή ή ζαίος ή Musk?Ζαίος με τη βούλα! Ζήτω οι ντέμοκρατς!
Θα πάει ο Θεσσαλονικιός να φορτίσει στο supercharger? Γιατί να μην φορτίσει σπίτι του;Ωραία, μερικοί κάτοχοι Tesla στη Θεσσαλονίκη λιγότεροι, γιατί τα superchargers δεν φτάνουν για όλους.
Ναι βέβαια συχνό σενάριο, τρεις φορές την εβδομάδα ο Θεσσαλονικιός κάτοχος Τεσλα εκεί που είναι στο 25% του έρχεται ξαφνική ιδέα να πεταχτεί 120 χιλιόμετρα να πάει να φάει.Άμα σου'ρθει ένα απόγευμα (όπως εμένα) να πας Νικήτη για να φας στον Αρσανά κάνα ωραίο ωμό, κι είναι το αυτοκίνητο στο 25%, κάνεις 5 λεπτά στάση σε σουπερτσάρτζερς κι έφυγες.
Εγώ φορτιζω όταν κοιμάμαι με χρέωση νυχτερινού.Ta superchargers στο Cosmos θα τα τιμήσω δεόντως, όταν με το καλό πάρω Tesla.
Γιατί; Αμφιβάλλεις;Ναι βέβαια συχνό σενάριο, τρεις φορές την εβδομάδα ο Θεσσαλονικιός κάτοχος Τεσλα εκεί που είναι στο 25% του έρχεται ξαφνική ιδέα να πεταχτεί 120 χιλιόμετρα να πάει να φάει.
3 ωρίτσες πλέον το νυχτερινό το χειμώνα, 2 το καλοκαίρι.Εγώ φορτιζω όταν κοιμάμαι με χρέωση νυχτερινού
Κάποιοι δεν έχουν φόρτιση σπίτι.To 1 στα 2 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που βλέπω στους φορτιστές εδώ γύρω είναι Tesla με σαλονικιώτικα νούμερα.
Ναι όλη η πόλη το διο κάνειΜια χαρά μου καρφώνεται καθημερινές μετά τη δουλειά, και πάω και Νικήτη, και άγιο Πρόδρομο για σουβλάκια, και Κατερίνη για ψάρια.
Μια χαρά. Και μεσημέρι το ΣΚ. Υπεραρκετό.Δύο ωρίτσες πλέον το νυχτερινό σε ένα - δύο μήνες.
Τι με νοιάζει για όλη την πόλη ρε;Ναι όλη η πόλη το διο κάνει
Το θέμα ήταν αν οι Θεσσαλονικείς κάτοχοι Τέσλα θα στοιβάζονται στους σουπερτσάρτζερς.Τι με νοιάζει για όλη την πόλη ρε;
Ατυχές παράδειγμα... έχω remote με μπαταρίες 3-4 χρόνια....
Δεν είναι χειριστήριο τηλεόρασης.
Μπούρδα το πλεονέκτημα των σουπερτσατζερς για Ελλάδα.
Σε 10 χρόνια ίσως.Μπαταρίες πότε αλλάζεις;