Το σύστημα μου

Reaction score
2.428
Από αύριο απόγευμα έως την προσεχή Δευτέρα θα το παίζω τεμπέλης αλλά εχε χάρη ο διαλυμένος ωμός στα δεξιά….δεν είναι για πολλά βάρη και αυτά τα μέτρια ηχεια μου τα έχουν τα κιλάκια τους, μιας και είναι από πραγματικό ξυλο.
Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μου φέρεις τα ηχεία σου γιατί ο σκοπός είναι ν' ακούσεις PMC στο συστημα σου.Τα δικά μου δεν πωλούνται.Υπαρχουν όμως ως μεταχειρισμένα στην αγορά όπως και το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο που έχει ο Βάκης.Δοκιμαζεις στο συστημα σου κι αποφασίζεις.

Reaction score
2.428
Έχουν επέλθει πολλές αλλαγές στο σύστημα μου τον τελευταίο καιρό κι αυτές αφορούν αποκλειστικά τα καλώδια.
Τρία καλώδια ρεύματος εφυγαν(τα δύο Black Sand συν ένα άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρίας που αγόρασα ενδιάμεσα)και τρία ήλθαν.Κατα σειράν αφιξεως,Cardas Iridium,Nordost Red Dawn 3,Neotech 3001G.Βεβαια,μαζί με το Neotech nep-3200 υπερβαίνουν αυτά που χρειάζομαι κατά ένα.Επειδη δεν έχω όρεξη για ατελείωτες δοκιμές διότι οι συνδυασμοί είναι δεκάδες,το νεοφερμένο θα δοκιμαστεί στο ATC και στο πολυπριζο και θα παραμείνει στην θέση στην οποια θα αποδώσει καλύτερα.
Τα καλώδια ηχείων Abbey Road αντικατέστησαν τα Ringmat.
Το αποτέλεσμα αυτων των αλλαγων,με την επιφύλαξη της τελευταίας δοκιμής είναι ήχος πολυ βελτιωμένος σε όλους τους τομείς.Καθε ενα καλωδιο που συνδεόταν προσέθετε όχι το λιθαράκι του αλλά την κοτρώνα του.Επανεξεταση μετά το στρώσιμο.

Reaction score
265
Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μου φέρεις τα ηχεία σου γιατί ο σκοπός είναι ν' ακούσεις PMC στο συστημα σου.Τα δικά μου δεν πωλούνται.Υπαρχουν όμως ως μεταχειρισμένα στην αγορά όπως και το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο που έχει ο Βάκης.Δοκιμαζεις στο συστημα σου κι αποφασίζεις.
Παρεπιπτόντως ξαναλέω , είμαι πολύ ευχαριστημένος ως είμαι…είπαμε ποιος είναι ο λόγος της φαγούρας μου.
Χρόνια πολλά σε όλους και από εδώ

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.923
Προτιμώ να έχω στο τσεπακι την ποιότητα των κύκλων της Audi.

Βάκη,πόσα ηχεία μπορείς να σκεφτείς τα οποία θα έπαιζαν το ίδιο καλά η ακόμη καλύτερα στις ίδιες θέσεις που έχεις βάλει τα PMC;
Επίσης,δώσε κλίση στα ηχεία ώστε να εστιάζουν ακριβώς πίσω από τη θέση ακρόασης.
Όντως ο χώρος είναι κάτι παραπάνω από κακός!
Ότι έχω τοποθετήσει εδώ απέχει παρασάγγας από τον χώρο επίδειξης.
Όποια συσκευή και να αγοράσω, φέρνοντάς την στον χώρο, απογοητεύομαι.
Μόνο αυτό το ηχείο ανταποκρίθηκε παρόμοια με τον χώρο προέλευσης. Επίσης υπάρχει και μια άλλη εταιρεία η οποία τα κατάφερε αξιοπρεπώς: Klipsch! Παράξενο? 'Όντως! Monitor audio, Chario, B&W, Dali,JBL, Mission που κατα καιρούς δικιμάστηκαν, δεν τα κατάφεραν. Βασικό πρόβλημα: Μπουμάρισμα, ομοιογένεια...
Τα klipsch ενώ μπούμαραν, το αποτέλεσμα δεν κούραζε, αντίθετα ήταν ευχάριστο και εντυπωσιακό συνάμα.

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.531
Καλά Χριστούγεννα στους χρησιμοποιούντες τα σωστά καλώδια.
Όσο για τους κατόχους subs τους εύχομαι το 2025 να τους βρει δίχως αυτά.
Έτσι και πάθουν τίποτα τα sub μας και μείνουμε ...ασάμποτοι.... θα σε ψάξουμε να ξέρεις!!! :p :p
Άντε καλά Χριστούγεννα!

Reaction score
1.369
Κοίταξε @Π.Α.Η. . Εγώ έβαλα τα isoacoustics κάτω από streamer και switch . Σίγουρα βελτιώθηκε ο ήχος λόγω αποφυγής κραδασμών στο master clock , καλυτερης ψύξης κλπ . Τώρα επανήλθε το μπάσο στα ηχεία μου που έβαλα το μασίφ από κάτω και είναι δυνατό αλλά σε πιάνει από στήθος όχι από κοιλιά . Οπότε εύχομαι αν όλα παν καλά να πάρω το rel t 5x γύρω στον Απρίλιο .

Τώρα για σένα καλά σου λέει ο @costas EAR . Έχεις την τύχη να έχουν βγει sub για τα ηχεία σου από την μαμά εταιρία . Εκεί να δεις βάθος σκηνής και σώμα . Τα ηχεία σου πρέπει να ακούγονται πολύ ωραία αλλά θα ακούγονται 3 επίπεδα πιο πάνω με τα sub της pmc .

Κάτσε ήσυχα με τα καλώδια γιατί δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις από εκεί . Τζάμπα το ψάχνεις . Τέλος τερμάτισες

Reaction score
2.428
Έτσι και πάθουν τίποτα τα sub μας και μείνουμε ...ασάμποτοι.... θα σε ψάξουμε να ξέρεις!!! :p :p
Άντε καλά Χριστούγεννα!
Εννοω κάτι καλύτερο.Να τα πουλήσετε και με τα χρήματα, καλώδια!

Reaction score
2.428
Κοίταξε @Π.Α.Η. . Εγώ έβαλα τα isoacoustics κάτω από streamer και switch . Σίγουρα βελτιώθηκε ο ήχος λόγω αποφυγής κραδασμών στο master clock , καλυτερης ψύξης κλπ . Τώρα επανήλθε το μπάσο στα ηχεία μου που έβαλα το μασίφ από κάτω και είναι δυνατό αλλά σε πιάνει από στήθος όχι από κοιλιά . Οπότε εύχομαι αν όλα παν καλά να πάρω το rel t 5x γύρω στον Απρίλιο .

Τώρα για σένα καλά σου λέει ο @costas EAR . Έχεις την τύχη να έχουν βγει sub για τα ηχεία σου από την μαμά εταιρία . Εκεί να δεις βάθος σκηνής και σώμα . Τα ηχεία σου πρέπει να ακούγονται πολύ ωραία αλλά θα ακούγονται 3 επίπεδα πιο πάνω με τα sub της pmc .

Κάτσε ήσυχα με τα καλώδια γιατί δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις από εκεί . Τζάμπα το ψάχνεις . Τέλος τερμάτισες
Μόνο που αγνοείς δύο πράγματα.Το ένα είναι η άτιμη τιμή του sub της PMC.Το άλλο είναι ότι ένα sub ίσον κανενα.Για να παίξει καλά ακόμη κι αυτό το κανένα που θα πάρεις χρειάζεται δουλειά σε άλλους τομεις.Καλη επιτυχία!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.531
....ένα sub ίσον κανενα....
όχι όχι και πάλι όχι.... απλά θέλει λίγο παραπάνω δουλειά, να μη θες να παίζει σωστά σε όλο το δωμάτιο (έτσι κι αλλιώς στη μουσική και στο δικάναλο, δεν ψάχνουμε ποιότητα σε 15 θέσεις)

αφού σου ανοίξει η όρεξη τότε πάρε όσα αντέχεις οικονομικά και χωροταξικά....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.923
Καλά Χριστούγεννα στους χρησιμοποιούντες τα σωστά καλώδια.
Όσο για τους κατόχους subs τους εύχομαι το 2025 να τους βρει δίχως αυτά.
Καλή η ευχή, να γλιτώσουμε και από τα σκαλίσματα... Κάθε κομμάτι που λέει ο λόγος, θέλει και την δική του ρύθμιση :) ....
Εγώ πάντως έκανα επί τέλους ...αποτοξίνωση....
Να σκεφτείτε ότι ασχολούμαι με αυτά από το 1986.... Με ένα B&W αγορασμένο από την Γ Σεπτεμβρίου...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175
Εννοω κάτι καλύτερο.Να τα πουλήσετε και με τα χρήματα, καλώδια!
Αμοιβαίες οι ευχές... Να γίνονταν οι μπίλιες...sub.
...Οπότε εύχομαι αν όλα παν καλά να πάρω το rel t 5x γύρω στον Απρίλιο .
...
Επί δύο. Αφού 1 sub ισούται με...το δεύτερο που θα πρέπει να ζευγαρωθεί σύντομα.

Last edited:

Reaction score
2.428
Αμοιβαίες οι ευχές... Να γίνονταν οι μπίλιες...sub.

Επί δύο. Αφού 1 sub ισούται με...το δεύτερο που θα πρέπει να ζρυγαρωθεί σύντομα.
Έτσι είναι και για τις δύο ευχές σου.Ειδικα για την πρώτη,τρεις tungsten carbide grade 2.5 κοστίζουν όσο ένα μικρό REL.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος