JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.899
Περαστικά και στους δύο.
Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μου φέρεις τα ηχεία σου γιατί ο σκοπός είναι ν' ακούσεις PMC στο συστημα σου.Τα δικά μου δεν πωλούνται.Υπαρχουν όμως ως μεταχειρισμένα στην αγορά όπως και το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο που έχει ο Βάκης.Δοκιμαζεις στο συστημα σου κι αποφασίζεις.Από αύριο απόγευμα έως την προσεχή Δευτέρα θα το παίζω τεμπέλης αλλά εχε χάρη ο διαλυμένος ωμός στα δεξιά….δεν είναι για πολλά βάρη και αυτά τα μέτρια ηχεια μου τα έχουν τα κιλάκια τους, μιας και είναι από πραγματικό ξυλο.
Παρεπιπτόντως ξαναλέω , είμαι πολύ ευχαριστημένος ως είμαι…είπαμε ποιος είναι ο λόγος της φαγούρας μου.Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μου φέρεις τα ηχεία σου γιατί ο σκοπός είναι ν' ακούσεις PMC στο συστημα σου.Τα δικά μου δεν πωλούνται.Υπαρχουν όμως ως μεταχειρισμένα στην αγορά όπως και το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο που έχει ο Βάκης.Δοκιμαζεις στο συστημα σου κι αποφασίζεις.
Όντως ο χώρος είναι κάτι παραπάνω από κακός!Προτιμώ να έχω στο τσεπακι την ποιότητα των κύκλων της Audi.
Βάκη,πόσα ηχεία μπορείς να σκεφτείς τα οποία θα έπαιζαν το ίδιο καλά η ακόμη καλύτερα στις ίδιες θέσεις που έχεις βάλει τα PMC;
Επίσης,δώσε κλίση στα ηχεία ώστε να εστιάζουν ακριβώς πίσω από τη θέση ακρόασης.
Έτσι και πάθουν τίποτα τα sub μας και μείνουμε ...ασάμποτοι.... θα σε ψάξουμε να ξέρεις!!!Καλά Χριστούγεννα στους χρησιμοποιούντες τα σωστά καλώδια.
Όσο για τους κατόχους subs τους εύχομαι το 2025 να τους βρει δίχως αυτά.
Εννοω κάτι καλύτερο.Να τα πουλήσετε και με τα χρήματα, καλώδια!Έτσι και πάθουν τίποτα τα sub μας και μείνουμε ...ασάμποτοι.... θα σε ψάξουμε να ξέρεις!!!
Άντε καλά Χριστούγεννα!
Μόνο που αγνοείς δύο πράγματα.Το ένα είναι η άτιμη τιμή του sub της PMC.Το άλλο είναι ότι ένα sub ίσον κανενα.Για να παίξει καλά ακόμη κι αυτό το κανένα που θα πάρεις χρειάζεται δουλειά σε άλλους τομεις.Καλη επιτυχία!Κοίταξε @Π.Α.Η. . Εγώ έβαλα τα isoacoustics κάτω από streamer και switch . Σίγουρα βελτιώθηκε ο ήχος λόγω αποφυγής κραδασμών στο master clock , καλυτερης ψύξης κλπ . Τώρα επανήλθε το μπάσο στα ηχεία μου που έβαλα το μασίφ από κάτω και είναι δυνατό αλλά σε πιάνει από στήθος όχι από κοιλιά . Οπότε εύχομαι αν όλα παν καλά να πάρω το rel t 5x γύρω στον Απρίλιο .
Τώρα για σένα καλά σου λέει ο @costas EAR . Έχεις την τύχη να έχουν βγει sub για τα ηχεία σου από την μαμά εταιρία . Εκεί να δεις βάθος σκηνής και σώμα . Τα ηχεία σου πρέπει να ακούγονται πολύ ωραία αλλά θα ακούγονται 3 επίπεδα πιο πάνω με τα sub της pmc .
Κάτσε ήσυχα με τα καλώδια γιατί δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις από εκεί . Τζάμπα το ψάχνεις . Τέλος τερμάτισες
όχι όχι και πάλι όχι.... απλά θέλει λίγο παραπάνω δουλειά, να μη θες να παίζει σωστά σε όλο το δωμάτιο (έτσι κι αλλιώς στη μουσική και στο δικάναλο, δεν ψάχνουμε ποιότητα σε 15 θέσεις)....ένα sub ίσον κανενα....
Καλή η ευχή, να γλιτώσουμε και από τα σκαλίσματα... Κάθε κομμάτι που λέει ο λόγος, θέλει και την δική του ρύθμιση ....Καλά Χριστούγεννα στους χρησιμοποιούντες τα σωστά καλώδια.
Όσο για τους κατόχους subs τους εύχομαι το 2025 να τους βρει δίχως αυτά.
Αμοιβαίες οι ευχές... Να γίνονταν οι μπίλιες...sub.Εννοω κάτι καλύτερο.Να τα πουλήσετε και με τα χρήματα, καλώδια!
Επί δύο. Αφού 1 sub ισούται με...το δεύτερο που θα πρέπει να ζευγαρωθεί σύντομα....Οπότε εύχομαι αν όλα παν καλά να πάρω το rel t 5x γύρω στον Απρίλιο .
...
Ίσως γιατί δεν θα είχα πια νεφρούς!Περαστικά στους ασθενείς.
Χρόνια πολλα με υγεία.
@Π.Α.Η. αν είχες σαμπ πέτρα στα νεφρά δεν θα είχες πάντως .
Έτσι είναι και για τις δύο ευχές σου.Ειδικα για την πρώτη,τρεις tungsten carbide grade 2.5 κοστίζουν όσο ένα μικρό REL.Αμοιβαίες οι ευχές... Να γίνονταν οι μπίλιες...sub.
Επί δύο. Αφού 1 sub ισούται με...το δεύτερο που θα πρέπει να ζρυγαρωθεί σύντομα.