Το σύστημα μου

Reaction score
2.348
Από αύριο απόγευμα έως την προσεχή Δευτέρα θα το παίζω τεμπέλης αλλά εχε χάρη ο διαλυμένος ωμός στα δεξιά….δεν είναι για πολλά βάρη και αυτά τα μέτρια ηχεια μου τα έχουν τα κιλάκια τους, μιας και είναι από πραγματικό ξυλο.
Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μου φέρεις τα ηχεία σου γιατί ο σκοπός είναι ν' ακούσεις PMC στο συστημα σου.Τα δικά μου δεν πωλούνται.Υπαρχουν όμως ως μεταχειρισμένα στην αγορά όπως και το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο που έχει ο Βάκης.Δοκιμαζεις στο συστημα σου κι αποφασίζεις.

Reaction score
2.348
Έχουν επέλθει πολλές αλλαγές στο σύστημα μου τον τελευταίο καιρό κι αυτές αφορούν αποκλειστικά τα καλώδια.
Τρία καλώδια ρεύματος εφυγαν(τα δύο Black Sand συν ένα άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρίας που αγόρασα ενδιάμεσα)και τρία ήλθαν.Κατα σειράν αφιξεως,Cardas Iridium,Nordost Red Dawn 3,Neotech 3001G.Βεβαια,μαζί με το Neotech nep-3200 υπερβαίνουν αυτά που χρειάζομαι κατά ένα.Επειδη δεν έχω όρεξη για ατελείωτες δοκιμές διότι οι συνδυασμοί είναι δεκάδες,το νεοφερμένο θα δοκιμαστεί στο ATC και στο πολυπριζο και θα παραμείνει στην θέση στην οποια θα αποδώσει καλύτερα.
Τα καλώδια ηχείων Abbey Road αντικατέστησαν τα Ringmat.
Το αποτέλεσμα αυτων των αλλαγων,με την επιφύλαξη της τελευταίας δοκιμής είναι ήχος πολυ βελτιωμένος σε όλους τους τομείς.Καθε ενα καλωδιο που συνδεόταν προσέθετε όχι το λιθαράκι του αλλά την κοτρώνα του.Επανεξεταση μετά το στρώσιμο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.841
Members
38.249
Νεότερο μέλος
paris29