bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.927
Πατάτες προκάτ με λουκάνικα φρανκφούρτης... Καλύτερα να έβαζες βρωμόπσαρα
θα βάλω και το μπουρανί
Κάποιος βουνίσιοςΠοιος ξέρασε;
Ακριβώς!Καλέ είναι τα βουνίσια τα τσουκνίδια
Όλοι κρύβουμε έναν βλάχο μέσα μαςΚι εμείς σούπα φάγαμε το πρωί κι ας μην είμαστε βλάχοι!
Μου φαίνεται παράξενο να βλέπω να τρώει κάποιος τον τραχανά πιο νερουλό από την σούπα, την οποία την θέλω με μπόλικο αυγολέμονο και ελάχιστο ρύζι, ενώ τον τραχανά σαν ριζότο.Εμείς οι βλάχοι έχουμε ως παράδοση να τρώμε το πρωί των Χριστουγέννων σούπα, έτσι προετοιμάζεται το στομάχι μετά τη νηστεία να δεχθεί τη κρεατοφαγία που θα ακολουθήσει. View attachment 353612
Γούστα είναι αυτά Κωνσταντίνε, ζούν ανάμεσά μας σαρκοφάγα μέλη που τρώνε το κρέας ωμόΜου φαίνεται παράξενο να βλέπω να τρώει κάποιος τον τραχανά πιο νερουλό από την σούπα, την οποία την θέλω με μπόλικο αυγολέμονο και ελάχιστο ρύζι, ενώ τον τραχανά σαν ριζότο.
Γιαυτό τρώω ελάχιστο και το υπόλοιπο καιρό βοσκάωΑν το κρέας θέλει ψήσιμο για να φαγωθεί, δεν έπρεπε να το είχατε αγοράσει εξ αρχής.
Άμα το ζώο χρειάζεται σφάξιμο για να το φας, είναι άχρηστο.Αν το κρέας θέλει ψήσιμο για να φαγωθεί, δεν έπρεπε να το είχατε αγοράσει εξ αρχής.
Τη άλλη φορά που ήμαν στη Θεσσαλονίκη Σταύρο σκέφτηκα να στείλω μήνυμα να πιούμε κάνα καφέ με τον Ντίμι και να γνωριστούμε. Μετά όμως σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι νηστικός και να αρχίσει να με δαγκώνει από τη πείνα.Άμα το ζώο χρειάζεται σφάξιμο για να το φας, είναι άχρηστο.
Ελα οπωσδήποτε να σε πάω σε μαγαζί που τα συνδυάζει: ωμά ψάριαΤη άλλη φορά που ήμαν στη Θεσσαλονίκη Σταύρο σκέφτηκα να στείλω μήνυμα
Να επιβεβαιώσω πρώτα ότι σε έχουν ταΐσει και μετά πάμε όπου θεςΕλα οπωσδήποτε να σε πάω σε μαγαζί που τα συνδυάζει: ωμά ψάρια