Ακρόαση high end επι πληρωμή ;-)

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.194
Πάντως εγώ που πήγα πρόσφατα στην MAX αίθουσα στο Village απλά ΔΕΝ. Ήχος χαλια πολύ ένταση και πολύ κακό immersive. Άσε το ψοφοκρυο. Ίσως να έφταιγε η ταινία. Ήταν το Μινιόνς το καινούργιο.

Reaction score
1.597
Όταν πραγματικά θέλω να ευχαριστηθώ μία ταινία πάω σινεμά. Πληρώνω εισιτήριο και απολαμβάνω την ταινία σε συνθήκες που ποτέ δεν θα μπορούσα να πληρώσω για να έχω σπίτι μου... High end ηχητικό σύστημα δεν έχω και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να διαθέσω τα λεφτά για κάτι τέτοιο πόσο μάλλον μένοντας σε πολυκατοικία δεν θα μπορούσα να το χαρώ. Το ερώτημα είναι λοιπόν: υπάρχει κάποιος χώρος με high end σύστημα στον οποίο θα μπορούσα έναντι αμοιβής να φέρω το cd η το βινύλιο μου και να χαρώ μία ακρόαση; Ιδιώτης; Κατάστημα; έκθεση;
εχεις σκευτει ποτε να πας σε καποια εκθεση ηχου η να κλεισεις ενα demo σε μαγαζι; ισως αυτο ειναι οτι ψαχνεις

Reaction score
4.804
Υπάρχουν σοβαρά μαγαζιά εάν θες
Με μεγάλα συστήματα
Από Πειραιά μέχρι Χαλάνδρι Χολαργό πχ
Θες γλυφάδα έχει
Πρόσεξε μόνο μην την πατήσεις
Χαχα

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.194
Καλά σοβαρολογούμε. Το ΗiFi εχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για να ακούσεις με άψογα αποτελέσματα. Ψάξε λίγο το forum και θα δεις ότι μπορείς. Μην απελπίζεσαι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.035
Αφού λοιπόν δεν ενέδωσες στη αρχική μου προσφορά, ας προτείνω κάτι άλλο.
Ένα ζευγάρι ακουστικά, ένας ενισχυτής-dac ακουστικών για εγγυημένα αποτελέσματα. Το εύρος τιμών ξεκινά απο χαμηλά, μια μέση λύση δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Για τις θκιέσμ μοναχικές μουσικές αποδράσεις έχω κάτι τέτοιο.
IMG_5556.JPG

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.925
Όντως τα κόστη δεν είναι μεγάλα και απολαμβάνεις αποτέλεσμα πολύ καλύτερο από οποιονδήποτε ομαδικό χώρο ακρόασης.
Πριν λίγες ημέρες πχ ήμουν στο Μέγαρο Μουσικής: The polar express, προβολή της ταινίας και με μουσική από την κρατική ορχήστρα και την χωροδία της ΕΡΤ.
Προσωπικά για να μην φανώ κακός, απλώς δεν μου άρεσε!
Φασαρία, πολυκοσμία, η προβολή χάλια!
Στον χώρο μου, χωρίς να έχω ξοδέψει μια περιουσία, την απολαμβάνω (κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες), στις 120" με ηχητικό αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από τέλειο, αραχτός στον άνετο καναπέ μου παρέα με το αγαπημένο μου ποτό!

Last edited:

Reaction score
834
Όταν πραγματικά θέλω να ευχαριστηθώ μία ταινία πάω σινεμά. Πληρώνω εισιτήριο και απολαμβάνω την ταινία σε συνθήκες που ποτέ δεν θα μπορούσα να πληρώσω για να έχω σπίτι μου... High end ηχητικό σύστημα δεν έχω και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να διαθέσω τα λεφτά για κάτι τέτοιο πόσο μάλλον μένοντας σε πολυκατοικία δεν θα μπορούσα να το χαρώ. Το ερώτημα είναι λοιπόν: υπάρχει κάποιος χώρος με high end σύστημα στον οποίο θα μπορούσα έναντι αμοιβής να φέρω το cd η το βινύλιο μου και να χαρώ μία ακρόαση; Ιδιώτης; Κατάστημα; έκθεση;

Σε όλα τα καταστήματα που χώρου μπορείς να κλείσεις ραντεβού για ακροάση με τις μουσικές που θα φέρεις ... δωρεάν ... θα ειναι στα πλαίσια των αναζητήσεων σου, για να δεις τι σου κάνει και τι θα πάρεις ... δεν είναι δεσμευτικό να αγοράσεις ...

κατά τα άλλα, πολλά μέλη εδώ μέσα έχουν εξαιρετικά συστήματα... μπορείς να συμμετέχεις στο φόρουμ και σιγά σιγά θα δημιουργήσεις κύκλο φίλων που θα μπορείτε να ανταλλάξετε επισκέψεις ...

Reaction score
1.383
Για μένα τα ακουστικά είναι ημίμετρο . Δεν νιώθεις τη μουσική όπως με τα ηχεία (ειδικά το μπάσο )ούτε πότε τη σκηνή μπορεί να την αποδώσουν σωστά με αληθοφάνεια . Χάνεις μεγάλο μέρος της απόλαυσης στον ήχο.

Κατά τα άλλα είναι πολύ περίεργο να πληρώσεις κάποιον άγνωστο για να πας στο σπίτι του να ακούσεις .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.035
Κατά τα άλλα είναι πολύ περίεργο να πληρώσεις κάποιον άγνωστο για να πας στο σπίτι του να ακούσεις .
Σύμφωνα με τη θκιάμ προσφορά, θα ακούσει τη αγαπημένη μουσική, θα φάει και θα κανονίσει και τη ξαδέρφη. Πλήρες το πακέτο :biggrin:

Και γω το βρήκα πολύ περίεργο γιαυτό το γύρισα στο χαβαλέ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076

Reaction score
13
Έχετε δίκιο! Κατόπιν σκέψεως είναι πράγματι περίεργο και για αυτό η κάθε σκέψη για σπίτι αποσύρεται και επαναδιατυπώνω ως εξής:
Υπάρχει κάποιος επαγγελματίας πωλητής high end με show room στο κέντρο της Αθήνας που να μπορώ να πηγαίνω να ακούω μουσική επί πληρωμή;

Reaction score
266
μου θυμισες τον "Θησαυρο του μακαριτη" που πηγε τελευταιος ο Αυλωνιτης στο σπιτι της Βασιλειαδου και αφου δεν ειχε μεινει δωματιο να νοικιασει, θα εδινε 500 δραχμες το μηνα για να ερχεται καθε μερα να αναπνει οσο αερα θελει, "δινε ενα 500ρικο το μηνα, ρολοι θα βαλω να ξερω ποσο αερα μου καις;"

Reaction score
54
Έχετε δίκιο! Κατόπιν σκέψεως είναι πράγματι περίεργο και για αυτό η κάθε σκέψη για σπίτι αποσύρεται και επαναδιατυπώνω ως εξής:
Υπάρχει κάποιος επαγγελματίας πωλητής high end με show room στο κέντρο της Αθήνας που να μπορώ να πηγαίνω να ακούω μουσική επί πληρωμή;
HEAVEN AUDIO, https://www.heavenaudio.gr/ , ψάχτο κι επικοινώνησε , ο ιδιοκτήτης είναι τρομερό παιδί, έχει νέο μαγαζί με καταπληκτικές αίθουσες και συστήματα, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι τέτοιο. Δεν χάνεις τίποτα να τον ρωτήσεις....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan