- Reaction score
- 8.883
O ΠΑΗ είναι άνω των 50.Αν ο Π.Α.Η. ενδιαφέρεται, μπορώ να εστιάσω στις λεπτομέρειες για το πώς να το ρυθμίσει βέλτιστα.
ChatGPT said:
Δεν το ήξερα, ας γεμίσει τότε με μπίλιες την γραμμή μεταφοράς
O ΠΑΗ είναι άνω των 50.Αν ο Π.Α.Η. ενδιαφέρεται, μπορώ να εστιάσω στις λεπτομέρειες για το πώς να το ρυθμίσει βέλτιστα.
Αυτό είναι το σπουδαιότερο θετικό!η προσοχή μετατοπίστηκε από τον άνθρωπο στο αντικείμενο.
Μεταξύ μας,εμενα συμβουλευεται το κονσερβοκουτι πριν απαντήσει.Λεω να του δώσω τις απαντήσεις έτοιμες για να μη μ' ενοχλεί συνεχώς.Ειπαμε,καλός,καλός κι εξυπηρετικός αλλά...Το chat gpt και λοιπά AI ανάλογα πως θα το ρωτήσεις και τι context θα δωσεις ,θα σου δώσει και άλλη απάντηση .
Η ερώτηση που του έκανα « Με τι τρόπο ένα καλώδιο interconnect ή ηχείων ή ρεύματος μπορεί να βελτιώσει την αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων σε ένα σύστημα hi fi ?»
Ναι όμως εκεί παίζει ρόλο το υλικό κατασκευής του πομπού και η στήριξη του.Εχω έτοιμο να σου δώσω τον mark 2 βελτιωμένο παντού από μένα.Δε γαμ@@ς, θα βάλω παντού ασύρματα. Γιατί ως γνωστόν το καλύτερο καλώδιο είναι το non cable. Συνεχίστε παρακαλώ..
σε θέλω καλεσμένο σε εκπομπή με εορταστικό πρόγραμμα να δώσεις ευχές για το νεο έτοςΑυτό είναι το σπουδαιότερο θετικό!
Φτάνει πια η ομαδική ασχολία με τις ευαισθησίες του κάθε αυτοανακηρυχθέντα "μοναδικού".
Ποιος είναι ο κύριος mark 2, έχει πιστοποίηση;Ναι όμως εκεί παίζει ρόλο το υλικό κατασκευής του πομπού και η στήριξη του.Εχω έτοιμο να σου δώσω τον mark 2 βελτιωμένο παντού από μένα.
Από το iron man ρε άσχετε.... Ο Τζάρβις χαχαχχχαχχαχαχχχΠοιος είναι ο κύριος mark 2, έχει πιστοποίηση;
Ναι,την πιο αντικειμενική.Απο μένα.Ποιος είναι ο κύριος mark 2, έχει πιστοποίηση;
Εννοείται ότι τα AI λένε και λαλακιες και ειδικά τα free πάσχουν πιο πολύ από φαινόμενα hallucination. Αλλά αυτό τι είναι ;Βρε τενεκέ(όχι το μέλος)ανάμεσα στα πάμπολλα "μαργαριταρια" που διάβασα θα σημειώσω μόνο δύο:
Πρώτον,Furutech fi-50 gold υπάρχει μόνο στη φαντασία σου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ είσαι ένας κοινός υβριστήςκακώς
οι άνθρωποι ή απλά είναι τρολλ του θανατά ή είναι βλαμμένοι
Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Furutech θα σε πείσει ότι αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει.Γενικα,η Furutech κατασκευάζει τα κορυφαία μοντέλα της μόνον επιροδιωμενα.Εννοείται ότι τα AI λένε και λαλακιες και ειδικά τα free πάσχουν πιο πολύ από φαινόμενα hallucination. Αλλά αυτό τι είναι ;
Ε,όταν είσαι σινεφίλ αυτό είναι επόμενο.Ημεις οι αγνοί χαιφιντελιστες δεν έχομεν εις την οθόνη μοίρα!Εγώ θέλω να πάω στο άλλο, που ήταν ο Jack Nicholson.
Τα περισσότερα από τα δικά μου είναι τα παρακάτω επίχρυσα Furutech FI-E11 N1 G gold plated.Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Furutech θα σε πείσει ότι αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει.Γενικα,η Furutech κατασκευάζει τα κορυφαία μοντέλα της μόνον επιροδιωμενα.
Η σειρά 11 είναι η εισαγωγική της εταιρίας.Ειχα όλα της τα μοντέλα.Τα περισσότερα από τα δικά μου είναι τα παρακάτω επίχρυσα Furutech FI-E11 N1 G gold plated.
Και τα αντίστοιχα IEC plugs FURUTECH FI-11-N1 (G)
Aγορασμένα από τον κ. Ρένο Ντόκο , Κοσμας Audio-Video.
Furutech FI-E11 N1 G gold plated
To Furutech FI-E11 N1 G ειναι βυσμα Schuko με επιχρυσους χαλκινους αγωγους υψηλης καθαροτητας . Σωμα κατασκευασμενο απο μη μαγνητικα υλικα .www.kosmasaudiovideo.gr