Το σύστημα μου

Reaction score
8.881
Αν ο Π.Α.Η. ενδιαφέρεται, μπορώ να εστιάσω στις λεπτομέρειες για το πώς να το ρυθμίσει βέλτιστα. 😊
O ΠΑΗ είναι άνω των 50.

ChatGPT said:
Δεν το ήξερα, ας γεμίσει τότε με μπίλιες την γραμμή μεταφοράς :help:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.691
η προσοχή μετατοπίστηκε από τον άνθρωπο στο αντικείμενο.
Αυτό είναι το σπουδαιότερο θετικό! 8-)

Φτάνει πια η ομαδική ασχολία με τις ευαισθησίες του κάθε αυτοανακηρυχθέντα "μοναδικού".

Reaction score
2.221
To ΑΙ (i.e. ChatGPT) , εάν διέθετε είσοδο μικροφώνου (υψηλής ακρίβειας), θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια τυφλή δοκιμή κατά τα πρότυπα της διαδικασίας ABX ;

Μπoρεί κάποιος παρακαλώ να το θέσει ως ερώτηση στο ChatGPT ;

Could ChatGPT, participate in a blind ABX test, if it was equipped with two high precision condenser microphones arranged for stereo recording, e.g. X-Y or any other appropriate configuration and with the microphones connected onto a professional studio grade preamplifier ?

Last edited:

Reaction score
2.469
Το chat gpt και λοιπά AI ανάλογα πως θα το ρωτήσεις και τι context θα δωσεις ,θα σου δώσει και άλλη απάντηση .

Η ερώτηση που του έκανα « Με τι τρόπο ένα καλώδιο interconnect ή ηχείων ή ρεύματος μπορεί να βελτιώσει την αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων σε ένα σύστημα hi fi ?»
Μεταξύ μας,εμενα συμβουλευεται το κονσερβοκουτι πριν απαντήσει.Λεω να του δώσω τις απαντήσεις έτοιμες για να μη μ' ενοχλεί συνεχώς.Ειπαμε,καλός,καλός κι εξυπηρετικός αλλά...

Reaction score
2.469
Βρε τενεκέ(όχι το μέλος)ανάμεσα στα πάμπολλα "μαργαριταρια" που διάβασα θα σημειώσω μόνο δύο:
Πρώτον,Furutech fi-50 gold υπάρχει μόνο στη φαντασία σου.Στην πραγματικότητα μόνο rhodium.Ασε που έχει γίνει ncf και το αγνοείς.
Δεύτερον επειδή δεν γνωρίζεις ουτε το βάρος των ηχειων μου δεν γνωρίζεις ότι κατάλληλα γι αυτά είναι τα Gaia 3(ως 32 κιλά,τα είχα)κι όχι τα 2.
Σταματώ εδώ για να μη γράφω ως αύριο.
Χρειάζεσαι άμεσα προγραμματισμό version 3.0 by Π.Α.Η.

Last edited:

Reaction score
4.001
Δε γαμ@@ς, θα βάλω παντού ασύρματα. Γιατί ως γνωστόν το καλύτερο καλώδιο είναι το non cable. Συνεχίστε παρακαλώ..

Reaction score
2.469
Δε γαμ@@ς, θα βάλω παντού ασύρματα. Γιατί ως γνωστόν το καλύτερο καλώδιο είναι το non cable. Συνεχίστε παρακαλώ..
Ναι όμως εκεί παίζει ρόλο το υλικό κατασκευής του πομπού και η στήριξη του.Εχω έτοιμο να σου δώσω τον mark 2 βελτιωμένο παντού από μένα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.847
Αυτό είναι το σπουδαιότερο θετικό! 8-)

Φτάνει πια η ομαδική ασχολία με τις ευαισθησίες του κάθε αυτοανακηρυχθέντα "μοναδικού".
σε θέλω καλεσμένο σε εκπομπή με εορταστικό πρόγραμμα να δώσεις ευχές για το νεο έτος :laugh:

Reaction score
4.001
Ναι όμως εκεί παίζει ρόλο το υλικό κατασκευής του πομπού και η στήριξη του.Εχω έτοιμο να σου δώσω τον mark 2 βελτιωμένο παντού από μένα.
Ποιος είναι ο κύριος mark 2, έχει πιστοποίηση;

Reaction score
1.383
Βρε τενεκέ(όχι το μέλος)ανάμεσα στα πάμπολλα "μαργαριταρια" που διάβασα θα σημειώσω μόνο δύο:
Πρώτον,Furutech fi-50 gold υπάρχει μόνο στη φαντασία σου.
Εννοείται ότι τα AI λένε και λαλακιες και ειδικά τα free πάσχουν πιο πολύ από φαινόμενα hallucination. Αλλά αυτό τι είναι ;

Attachments

Reaction score
2.469
Εννοείται ότι τα AI λένε και λαλακιες και ειδικά τα free πάσχουν πιο πολύ από φαινόμενα hallucination. Αλλά αυτό τι είναι ;
Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Furutech θα σε πείσει ότι αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει.Γενικα,η Furutech κατασκευάζει τα κορυφαία μοντέλα της μόνον επιροδιωμενα.

Reaction score
2.469
The Calico Wall: I'm a living sickness.Προσεξτε καλά όσοι ισχυριζεστε ότι δεν υπάρχουν διαφορές στα καλώδια διότι το εικονιζόμενο ευαγές ίδρυμα έχει ακόμη κενά δωμάτια.Σπευστε όσο είναι ακόμα καιρός!

Reaction score
11.210
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είμαι από αυτούς που δε θεωρούν ότι υπάρχουν διαφορές στα καλώδια. Ειδικά των ηχείων.

Reaction score
2.221
Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Furutech θα σε πείσει ότι αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει.Γενικα,η Furutech κατασκευάζει τα κορυφαία μοντέλα της μόνον επιροδιωμενα.
Τα περισσότερα από τα δικά μου είναι τα παρακάτω επίχρυσα Furutech FI-E11 N1 G gold plated.
Και τα αντίστοιχα IEC plugs FURUTECH FI-11-N1 (G)

Aγορασμένα από τον κ. Ρένο Ντόκο , Κοσμας Audio-Video.

Last edited:

Reaction score
2.469
Τα περισσότερα από τα δικά μου είναι τα παρακάτω επίχρυσα Furutech FI-E11 N1 G gold plated.
Και τα αντίστοιχα IEC plugs FURUTECH FI-11-N1 (G)

Aγορασμένα από τον κ. Ρένο Ντόκο , Κοσμας Audio-Video.

Η σειρά 11 είναι η εισαγωγική της εταιρίας.Ειχα όλα της τα μοντέλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.887
Members
38.255
Νεότερο μέλος
grMarios