JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.098
Α δεν το ήξερα συγνώμη .
Απλά τυγχάνει να συμπίπτουν οι απόψεις μου με του Γιώργου.
O δικός μου νους δεν συμβουλεύει ΄΄με αγάπη΄΄ αλλά κρατώντας υπ'όψιν όποιο ΄΄δια ταύτα΄΄ θα έκρινε καθοριστικό σε κάθε περίπτωση... Επειδή διαπιστώνω πόσο ποθείς εκείνα τα ενεργά ATC γνώμη μου είναι αντί να χαλάς χρόνο και χρήμα σε πειραματισμούς με καλωδιώσεις, να εξοικονομήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται όσα χρήματα απαιτούνται για την απόκτησή τους. Χωρίς να υπολόγιζες ότι μπορεί να μην έχεις κατάλληλο χώρο ή παρελκόμενα για την πλαισίωσή τους.Πάντοτε.
Παντοτε.Και τα αποδεικνύω στην πράξη.Οπως θα τα αποδείξω και σε σένα.
Γιάννη,σε πειράζω.Απλως προσπαθώ να εκμαιευσω αν η άποψη είναι αποκλειστικά του Γιώργου η και του γνωστού influencer.Α δεν το ήξερα συγνώμη .
Τι κι αν καλώδια συνέχεια αλλάζω;O δικός μου νους δεν συμβουλεύει ΄΄με αγάπη΄΄ αλλά κρατώντας υπ'όψιν όποιο ΄΄δια ταύτα΄΄ θα έκρινε καθοριστικό σε κάθε περίπτωση... Επειδή διαπιστώνω πόσο ποθείς εκείνα τα ενεργά ATC γνώμη μου είναι αντί να χαλάς χρόνο και χρήμα σε πειραματισμούς με καλωδιώσεις, να εξοικονομήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται όσα χρήματα απαιτούνται για την απόκτησή τους. Χωρίς να υπολόγιζες ότι μπορεί να μην έχεις κατάλληλο χώρο ή παρελκόμενα για την πλαισίωσή τους.
Δίνεται προτεραιότητα σε όποιο αγαθό θα επιθυμούσαμε περισσότερο επειδή συμβόλαια με δεσμευτικούς όρους για το μέλλον καθενός μας δεν υφίστανται και τα απώτερα σχέδια αρκετές φορές μπορεί ν'ανατραπούν από απρόβλεπτους παράγοντες.
Κοινώς... χούφτωστα και απασχολήσου στη συνέχεια με όσα θα τα συμπλήρωναν.
Τι κι αν τα αλλάξεις βρε ΠΑΗΤι κι αν καλώδια συνέχεια αλλάζω;
Πρώτα φροντίζω να πουλώ κι ύστερα ν' αγοράζω.
Προς το παρόν δεν "βγαίνω".
Το εφ' άπαξ περιμένω.
ΠΑΗΒαρναλης.
Δεν έχεις πάρει σωστά την τρίτη αριστερή στροφή.κάτσε να τελειώσω την κατασκευή του καλωδίου ηχείου με τα 24 συνεστραμμένα μονόκλωνα των 0,5mm
ευκαμπτοκάτσε να τελειώσω την κατασκευή του καλωδίου ηχείου με τα 24 συνεστραμμένα μονόκλωνα των 0,5mm
Για να τ' αποκτήσω άκανα πεζοδρόμιο γιατί έπρεπε να ζήσω,Τι κι αν καλώδια συνέχεια αλλάζω;
Το εφ' άπαξ περιμένω.
ΠΑΗΒαρναλης.
ποιο κουτσουρο και απο καλωδιο δεη του μανεστρουΜπάαααα.
Τι και αν ψωνίζεις αφού πουλάςΤι κι αν καλώδια συνέχεια αλλάζω;
Το εφ' άπαξ περιμένω.
ΠΑΗΒαρναλης.
Μέ ενα τέτοιο έδενα το τρέιλερ στο κοτσαδορο του κάρου όταν έκανα εντουρο για κουβαλάω το κατσίκι στα μαρκινάκάτσε να τελειώσω την κατασκευή του καλωδίου ηχείου με τα 24 συνεστραμμένα μονόκλωνα των 0,5mm
Τι και αν ψωνίζεις αφού πουλάς
απωθημένα κουβαλάς
Wozu dichter in dürftiger Zeit ?Σαν πολλοί ποιητές “Φανφάρας” δεν μαζευτήκαμε εδώ?
Τι ειπες;;;ποιο κουτσουρο και απο καλωδιο δεη του μανεστρου
α δεν ξέρω εγώ υποθέσεις κάνω...Τι ειπες;;;
Εφόσον ισχύει η μαύρη πρόταση τότε δεν θα έπρεπε να ισχύει η... ανωτέρω πορτοκαλί.Η στενη παρακολουθηση του τι ψωνιζει η με τι ακουει ο αλλος ,
μετα σχολιων που δεν εχουν τελος, με ξεπερνα..
Οσον αφορα τα απωθημενα, εκει βασιζεται σημερα ολη η οικονομια.