- Reaction score
- 85.680
Και αυτοί που ήταν μέχρι και κατά των ηλεκτρικών και πλέον έχουν Tesla, πιθανότατα λόγω MAGA.ήδη πριν τις εκλογές διάβαζες σε αμερικάνικα φόρουμ απόψεις όπως "μου αρέσει το τέσλα, αλλά δε θέλω να κυκλοφορώ σα να έχω ένα καπέλο MAGA στο κεφάλι μου",
Βγήκα.Κάτσε να βρει ο Ear
Μεγαλύτερη εξοικονόμηση αν κάνεις παραπάνω χλμ.
Δεν συζητάμε καν αν υπάρχει φωτοβολταϊκό.
ΣΤΟ Υ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....να κάνω κ εγώ μια ερώτηση....ποια η διαφορά του 3 με του Υ?
Πόσο σίγουροι είμαστε για την τιμή της βενζίνης σε 15 χρόνια;Ποσο μαλλον αν κανεις ρευματοκλοπη...
Ειμαστε σιγουροι για την τιμη του ρευματος σε 15 χρονια απο σημερα ?
Εδω τωρα νομιζω αλλαζει απο ωρα σε ωρα η τιμη της λογω χρηματιστηριου, οχι να μπουν και τιποτε φοροι...
Πολυ ελιτιστικη την βλεπω τη συγκεκριμενη χρηση ετσι οπως την περιγραφεις.... ουτε για 0,05% του κοσμακη που θελει ενα αυτοκινητακι να κανει τη δουλεια του.Πόσο σίγουροι είμαστε για την τιμή της βενζίνης σε 15 χρόνια;
Με το ρεύμα έχεις την επιλογή να το παράγεις μόνος σου. Και ακόμα και αν δεν έχεις φυσικό ή ηλεκτρικό χώρο υπάρχουν οι ενεργειακές κοινότητες.
Με το ρεύμα υπάρχουν λύσεις. Μέχρι και πλήρη αυτονόμηση αν αντέχει η τσέπη. Με την βενζίνη δεν υπάρχει. Θα εξαρτάσαι από τους άλλους.
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Πολυ ελιτιστικη την βλεπω τη συγκεκριμενη χρηση ετσι οπως την περιγραφεις.... ουτε για 0,05% του κοσμακη που θελει ενα αυτοκινητακι να κανει τη δουλεια του.
Ηδη το φτηνο νυχτερινο ρευμα -ωρα που φορτιζαν οι προνομιουχοι ηλεκτρικοι- πηγε περιπατο....