Audio People Fan Club

Reaction score
1.393
πραγματικα. ας κανω και εγω μια ερωτηση, πιστευεται οτι ενα καλο ηχοσυστημα ειναι αυτο που θα παιζει τελεια απο ηχο και σπο τεχνικης φυσης, η πιστευεται οτι ενα καλο ηχοσυστημα ειναι αυτο που δεν ενεργοποιει την αναλυση στο μυαλο του ακροατη;
Όσο πιο εκπαιδευμένο το αυτί τοσο περισσότερες απαιτήσεις για να μην χαλάει κάποιον κάτι στην αναπαραγωγή .

Η ακοή σχετίζεται βέβαια και με το πώς ο εγκέφαλος του καθενός επεξεργάζεται την πληροφορία και τι ευαισθησία έχει στα ερεθίσματα.

Σχετίζεται κυρίως με το πώς φαντάζεται ο εγκέφαλος το ιδανικό σε σχέση με το αναπαραγομενο

Reaction score
4.113
Όσο πιο εκπαιδευμένο το αυτί τοσο περισσότερες απαιτήσεις για να μην χαλάει κάποιον κάτι στην αναπαραγωγή .

Η ακοή σχετίζεται βέβαια και με το πώς ο εγκέφαλος του καθενός επεξεργάζεται την πληροφορία και τι ευαισθησία έχει στα ερεθίσματα.

Σχετίζεται κυρίως με το πώς φαντάζεται ο εγκέφαλος το ιδανικό σε σχέση με το αναπαραγομενο
Υπάρχει η τεχνοκρατική προσέγγιση, η εμπειρική και η υποκειμενική.
Μερικές φορές και σε συνδυασμό.

Reaction score
4.113
Σαν παράδειγμα θα αναφερθώ στον Μαέστρο, θεωρώ με όσα γνωρίζω γι αυτόν ότι αξιολογεί τα συστήματα κατά 60% υποκειμενικά και 40% εμπειρικά.

Reaction score
1.393
Εγω λεω να κανουμε μια μυστικη ψηφορια στο forum , ενα anonymized poll και το πειραμα θα ειναι το εξης: Οσοι εχουν ακουσει το συστημα του @costas EAR που παταει πανω στις τεχνικες προδιαγραφες του αριστου ηχου τοσο απο θεμα εξοπλισμου οσο και διαχειρισης επιδρασης χωρου, να ψηφισουν αν τους αρεσε περισσοτερο αλλο συστημα απλουστερο (οχι απαραιτητα φθηνοτερο...) που δεν εχει φτιαχτει βάσει αυστηρων προδιαγραφων. Ναι η οχι.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.471
Αλλάξτε καλώδια με neotech .
Τι άλλο ?
Τρανζίστορ εξόδου με... marafet. :D
Εγώ συμφωνώ, να την κάνετε, αλλά μυστική, όπως είπες, να μη μάθω ποτέ τίποτα! 😂🤣😁
Ακόμα καλύτερα το δείγμα του poll να περιλαμβάνει και μέλη που δεν θα είχαν επισκεφθεί το setup του EAR ώστε να υπήρχε και κάποιο.... σασπένς ως προς το τελικό αποτέλεσμα.:sneaky:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.288
Νεότερο μέλος
gakis147