- Reaction score
- 138.862
Εγώ γουστάρω την ποικιλία, φέρτε μου κι άλλα ούφο, ελάτε να γνωριστούμε, ET phone home.
Ώρες ώρες νομίζω πως κάποιος πρέπει να σας ενημερώσει πως ένας νορμάλ άνθρωπος που ζει σε αυτόν τον πλανήτη, δεν δοκιμάζει τα καλώδια ρεύματος πριν τα αγοράσει.
Από ποιον πλανήτη μας κουβαληθήκατε δε ξέρω, αλλά εδώ αλλιώς τα'χουμε τα πράματα.
Σε όλο το σύμπαν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι.Εγώ γουστάρω την ποικιλία, φέρτε μου κι άλλα ούφο, ελάτε να γνωριστούμε, ET phone home.
@makis.pol Ακόμα κι αυτά που ανέβασες, off-topic είναι. Εδώ συζητάμε για το χώρο και το σύστημα του @T. Kyriakopoulos και για τις μετρήσεις που έκανε στο χώρο του με το σύστημά του.
Δεν συζητάμε για καλώδια και μετρήσεις.
Σαν να μην εφτανε αυτο, παταω κι εγω να δω ολος περιεργεια τις μετρησεις, και τι να δω? Μετρησεις των ηλεκτρικων χαρακτηριστικων των καλωδιων... και μετα υποκειμενικες ακουστικες εντυπωσεις (οπου ολως υχαιως ολα βελτιωναν τον ηχο αλλα με αγνωστο και μη μετρησιμο τροπο)Group Test: Loudspeaker Cables €700-€2.000 | Καλώδια Ηχείων [avmentor.gr]
Group Test: Loudspeaker Cables €700-€2.000 | Καλώδια Ηχείωνavmentor.grΚαι μετρήσεις κ τα πάνταGroup Test: 30 Καλώδια μεταφοράς σήματος S/PDIF μέχρι 1000 ευρώ [avmentor.gr]
Group Test: 30 Καλώδια μεταφοράς σήματος S/PDIF μέχρι 1000 ευρώavmentor.gr
Και οι δύο πλευρές με έχουν κουράσει
Ακριβώς διότι το ηχοσύστημα έχει αδυναμίες για να μην πω χρεπι και παρεξηγηθουν και τους φταίει το καλώδιο.Γι αυτό του φαίνονται τα mogami χρέπια.
Υπάρχει και αυτό το HiFi ... απλά ο καθένας επιλέγει το δρόμο του.... άλλος πάει με τη λογική, άλλος με το ..."υπερφυσικό"...
Πως από την άλλη πραγματικά σοβαρά θέματα με τα οποία όλη η κοινότητα θα έπρεπε να ασχολείται όπως για παράδειγμα η ακουστική φροντίδα του χώρου και η συμβολή του στην ηχητική υπογραφή τους συστήματος υψηλής πιστότητας,ή η ψηφιακή επανάσταση στο χώρο της ισοστάθμισης δεν έχουν ακόμη την καθολική αποδοχή,πάλι είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω.
...