Featured ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Reaction score
4.114
Ώρες ώρες νομίζω πως κάποιος πρέπει να σας ενημερώσει πως ένας νορμάλ άνθρωπος που ζει σε αυτόν τον πλανήτη, δεν δοκιμάζει τα καλώδια ρεύματος πριν τα αγοράσει.
Από ποιον πλανήτη μας κουβαληθήκατε δε ξέρω, αλλά εδώ αλλιώς τα'χουμε τα πράματα.
Εγώ γουστάρω την ποικιλία, φέρτε μου κι άλλα ούφο, ελάτε να γνωριστούμε, ET phone home.
Σε όλο το σύμπαν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι.
EAR - ET = 1 -1

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.737
Να ρωτήσω κάτι;

Γιατί μιλάμε για καλώδια σε ένα thread που ονομάζεται "Μετρήσεις κι εντυπώσεις"; Μέτρησε κάποιος καλώδια και θέλει να μοιραστεί τις εντυπώσεις του; Ή μήπως το thread ονομάζεται "Καλώδια κι εντυπώσεις" και δεν βλέπω καλά;

Reaction score
4.817
Και μετρήσεις κ τα πάντα
Και οι δύο πλευρές με έχουν κουράσει

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.737
@makis.pol Ακόμα κι αυτά που ανέβασες, off-topic είναι. Εδώ συζητάμε για το χώρο και το σύστημα του @T. Kyriakopoulos και για τις μετρήσεις που έκανε στο χώρο του με το σύστημά του.

Δεν συζητάμε για καλώδια και μετρήσεις.

Reaction score
2.121
@makis.pol Ακόμα κι αυτά που ανέβασες, off-topic είναι. Εδώ συζητάμε για το χώρο και το σύστημα του @T. Kyriakopoulos και για τις μετρήσεις που έκανε στο χώρο του με το σύστημά του.

Δεν συζητάμε για καλώδια και μετρήσεις.
Και μετρήσεις κ τα πάντα
Και οι δύο πλευρές με έχουν κουράσει
Σαν να μην εφτανε αυτο, παταω κι εγω να δω ολος περιεργεια τις μετρησεις, και τι να δω? Μετρησεις των ηλεκτρικων χαρακτηριστικων των καλωδιων... και μετα υποκειμενικες ακουστικες εντυπωσεις (οπου ολως υχαιως ολα βελτιωναν τον ηχο αλλα με αγνωστο και μη μετρησιμο τροπο)
Σαν να θες πχ να μετρησεις τις επιδοσεις διαφορετικων κιτ αυξησης ιποδυναμης σε ενα αυτοκινητο και αντι να το βαλεις στο δυναμομετρο, μετρας το βαρος των εξαρτηματων, η τον κωδικα του λογισμικου και μετα να λες οτι το ταδε ειχε πιο πολυ νευρο, το δεινα αρπαγε απο πιο χαμηλα κτλ κτλ χωρις ομως να παραθετεις καμια μετρηση εστω και ενα 0-100 η ενα 60-120 με 4η. Ο'τι ναναι.

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.158
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Zulutime